Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Τα ρέστα του παίζει ο Αμύντας Αμυνταίου Κόντρα στα Γιαννιτσά


Τα ρέστα του παίζει ο Αμύντας Αμυνταίου Κόντρα στα Γιαννιτσά

Οι παίκτριες του Αμύντα αφού ξεπέρασαν εύκολα με 2-0 νίκες το σκόπελο του Εθνικού Κοζάνης , υποδέχονται με πλεονέκτημα έδρας, στην τελευταία φάση των πλει άουτ (το Σάββατο 25/4 στις 18:00) τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με την ομάδα που θα σημειώσει 2 νίκες, να καταλαμβάνει την 5ηθέση στο πρωτάθλημα και παράλληλα το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο κόσμος αντιλαμβανόμενος το διακύβευμα του Σαββατιάτικου αγώνα, αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ΔΑΚ Αμυνταίου, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα, για την έξοδο στο Τσάλεντς Καπ της επόμενης περιόδου.
Υπενθυμίζεται στον προηγούμενο γύρο των πλει άουτ Αμύντας και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών είχαν επικρατήσει με 2-0 νίκες του Εθνικού Κοζάνης και του Πανοράματος αντίστοιχα. Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει οριστεί για τις 2/5 στις 17:00 στα Γιαννιτσά.

Ρεπορτάζ

Γιώργος Θεοχαρίδης

Οι ΚοινΣΕπ ΜΠΡΟΣΤΑ …


ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 20 Απρ 2015
Οι ΚοινΣΕπ ΜΠΡΟΣΤΑ …

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία (120 συμμετέχοντες, από όλη την Βόρεια Ελλάδα, με 18 τοποθετήσεις-ερωτήσεις), συνάντηση-συζήτηση «Οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις-ΚοινΣΕπ ΜΠΡΟΣΤΑ» στις 17/4/2015, στην Θεσσαλονίκη, του οργάνωσε το ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ Κεντρικής Μακεδονίας-ΔΙΚΚΕΜ, με την παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, της φιλοξενούσας Προέδρου του Β΄ Δημοτικού Διαμερίσματος κα Μαρίας Λαζαρίδου, του Αντιπροέδρου

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   




ΑΠΟΦΑΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ
Του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας κατά την κατεπείγουσα συνεδρίασή του στις 23/4/2015, συζήτησε το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η Κυβέρνηση υποχρεώνει τους ΟΤΑ Α’ βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μετά από διαλογική συζήτηση που διεξήχθη κατέληξε, κατά πλειοψηφία, στην ακόλουθη απόφαση-ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

1. Καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη μεθόδευση της Κυβέρνησης και την απόφασή της να προχωρήσει στην έκδοση Π.Ν.Π., με την οποία πλήττει ευθέως τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και ουσιαστικά ακυρώνει τον ρόλο της.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή κ. Αντωνιάδη
Σχετ: Ερώτηση 830/16- 3- 2015

Σε απάντηση του Υπηρεσιακού Σημειώματός σας με το οποίο κοινοποιείται  η ανωτέρω σχετική ερώτηση με θέμα τα « σοβαρά προβλήματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από την υποχρηματοδότηση μέσω του εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσων», στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Δημοσίων Επενδύσεων , σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: