Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Υβριστικό δημοσίευμα από το Slate: «Ο Βαρουφάκης...μπαλαμούτιασε τον Τσίπρα - Ο Σόιμπλε δεν αντέχει ούτε να τον βλέπει»

Για αφέλεια, ερασιτεχνισμό και αλαζονία εγκαλεί η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Slate την ελληνική κυβέρνηση και εστιάζει τα πυρά της στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Αποτελέσματα Ε.Π.Σ. Φλώρινας


Α΄ Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Ξανά πρώτος ο Άγιος ΠαντελεήμοναςΚερδίζοντας εύκολα την Αγία Παρασκευή και εκμεταλλευόμενος το ρεπό του ΠΑΣ , ο Άγιος Παντελεήμονας πέρασε και πάλι στη κορυφή της Ε.Π.Σ. Φλώρινας 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε.Όπως όλα δείχνουν(γιατί στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται) οδεύουμε προς play-off εκεί όπου θα πάρουν μέρος οι 4 πρώτοι της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα :

Πλήθος κόσμου γιόρτασε και φέτος την Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο-βίντεο φώτο




Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας γιορτάστηκε και φέτος όπως κάθε χρόνο στο χώρο του γηπέδου στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Φλώρινας.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος μοίραζε λαγάνες και τα καθιερωμένα νηστίσιμα εδέσματα με άφθονο τσίπουρο.  Παρά την συννεφιά ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολύς θέλοντας να γιορτάσει ως είθισται το έθιμο.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΣΑΜΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΝΔΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 21-22/2/15 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης με 14 αθλητές/τριες, μία από τις μεγαλύτερες αποστολές.
Η κωμόπολη της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης φιλοξένησε το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα «Ιωάννης Κόκκινος» για 9η χρονιά στη σειρά και είχε τη χαρά και την τιμή να συγκεντρώσει αριθμό συμμετοχών ανάλογο του περσινού.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας και το Ινστιτούτο Θερβάντες διοργανώνουν “Αφιέρωμα στον Ισπανικό Κινηματογράφο” από την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου κάθε βράδυ στις 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, αίθουσα “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”.

Απεγκλωβίστηκαν αθλητές από το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου


Κινδύνεψαν πάνω από 50 άνθρωποι (νεαροί αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες) εχθές το βράδυ στο Βίτσι.
Την ίδια ώρα που έμεναν αποκλεισμένα λεωφορεία και ΙΧ στο χώρο του χιονοδρομικού εξαιτίας της χιονόπτωσης που έκανε τους δρόμους κάθε άλλο παρά κατάλληλους για  συγκοινωνία, πολλά ΙΧ αυτοκίνητα μετά από ...εφιαλτικές τσουλήθρες κατέληγαν σε χαντάκια ή αναχώματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη Φλώρινα μια καθηλωτική θεατρική παράσταση για το διαδίκτυο και τις σχέσεις         στην παιδική ηλικία


Παιδικές ψυχές... άλλες κλεισμένες σε πολύχρωμες οθόνες... άλλες μασκαρεμένες σε πειρατές να μάχονται τη σκληρότητα του νεανικού αυθορμητισμού... και άλλες εγκλωβισμένες στη φούσκα της φαντασίας... Όλες περνούν μπροστά από τον θεατή για να του θυμίσουν την αναντίρρητη αξία της φιλίας... ώστε να γίνει το παραμύθι δίδαγμα για τη ζωή και η ζωή σαν παραμύθι...



Στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της ημέρας ασφαλούς διαδικτύου, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη θεατρική παράσταση

ΦΛΩΡΙΝΑ "Μικρές Ιστορίες" επεισόδιο 1 "Γεωγραφική θέση"

Εκπαιδευτική εκδρομή του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας στην Καστοριά.


Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας που συμμετέχουν στο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας- Βιοκλιματικά κτήρια» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μακατσώρη Αγγελική και συμμετέχοντες καθηγητές την κ. Μάντζου Άννα, την κ. Τοπάλη Δανάη και τον κ. Σαμαρά Αθανάσιο, πραγματοποίησαν  στις 19/02/2015 ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο ΚΠΕ Καστοριάς στα πλαίσια του προγράμματος.