Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Λιμνοχώρι Ανάργυροι

Το Τέλος Άρδευσης στην Τ Κ Βαρικού

3η Σερί Νίκη για τους Άνδρες του Αμύντα Αμυνταίου


ΧΑΝΤΜΠΟΛ: 3η  Σερί Νίκη για τους Άνδρες του Αμύντα Αμυνταίου

Την ανοδική πορεία που διανύει το τελευταίο χρονικό διάστημα πιστοποίησε ο Αμύντας, που επικράτησε στην Κοζάνη του τοπικού Α.Ο.Κ. με το ευρύ 17-37 και έτσι σημείωσε την 3η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Οι παίκτες του Μάκη Κιοσέ, παίζοντας γρήγορο και απλό χάντμπολ, κυριάρχησαν σ'  όλους τους τομείς και με κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών τους Παρπούλα (9γκ), Παναγιωτίδη (7γκ.) και Κιοσέ (6γκ.), έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 9-17, απλουστεύοντας το έργο τους στο δεύτερο μέρος.
Στην επανάληψη, Οι γηπεδούχοι παρά τις προσπάθειες των Κουκουλόπουλου (6γκ.) και Στεφανίδη (5γκ.) δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον καταιγιστικό ρυθμό του Αμύντα, με συνέπεια να δεχθούν επι μέρους σκόρ 8-20 και η διαφορά να εκτοξευθεί στα 20τέρματα (17-37).

«Περιφερόμενος» επιστολογράφος


«Περιφερόμενος»  επιστολογράφος

«Για να υψωθείς πάνω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπάρχουν δυο δρόμοι: με την εξυπνάδα σου ή χάρη στην βλακεία της στιγμής που θα σε κάνουν γνωστό παντού »
Σπύρος Α. Ηλιάδης.

-Ένα δελτίο τύπου που σύνταξε «περιφερόμενος» αιρετός επιστολογράφος εμφανίστηκε να βάλλει κατά των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Είναι βέβαιο ότι θα το αγνοούσα ως ανάξιο λόγου και σχολιασμού, αν δεν
συμπεριλάβανε στο ίδιο «τσουβάλι» έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, φιλικό και μη… της παράταξης του κ. Βοσκόπουλου που έδωσε προεκλογικά και μετεκλογικά μαθήματα ήθους ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης με περίσσευμα ψυχής!

Παραμένει Εντός Στόχων ο Αμύντας, Ισοπαλία 24-24 με Ορμή


ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Παραμένει Εντός Στόχων ο Αμύντας, Ισοπαλία 24-24 με Ορμή

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αμύντας Αμυνταίου και Ορμή Πατρών στο ΔΑΚ Αμυνταίου, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 24-24, αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του Νίκου Γιώσκου παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλει-οφ, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1.