Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας τροποποίησε και συμπλήρωσε τον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινόχρηστων χώρων

                                                                                           
              
Φλώρινα, 16-02-2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας σε θέμα προ ημερήσιας διάταξης με ομόφωνη απόφασή του τροποποίησε και συμπλήρωσε τον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Φλώρινας ως εξής:
Άρθρο 1ο, Παρ. Α΄, Εδάφιο 1
«Διαδικασία χορήγησης άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων κλπ στοιχείων ΚΥΕ, καθώς και ψυγείων αναψυκτικών, παγωτών, εμπορευμάτων κλπ.»:
«Κάθε ενδιαφερόμενος υποχρεούται πριν τη χρήση των ανωτέρω χώρων να υποβάλλει στο τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φλώρινας σχετική αίτηση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, προκειμένου να λάβει τη σχετική άδεια για το επόμενο ημερολογιακό έτος.
Κατ’ εξαίρεση, για το τρέχον ημερολογιακό έτος  οι αιτήσεις θα υποβληθούν μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2015».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν έγκαιρα τις αιτήσεις μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία.

συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με εννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.

Το θέμα προ ημερήσια διάταξης είναι:
«Συμπλήρωση-Τροποποίηση της υπ’αριθ. 215/2014 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας».
Το συγκεκριμένο θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

"Πρόσκληση Μοναστηριωτών για Βασιλόπιτα"


Κυκλοφορία με αλυσίδες και προβλήματα στο οδικό δίκτυο στη Βόρεια Ελλάδα


Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου της Β. Ελλάδας, όπως γνωστοποιείται με σημερινές ανακοινώσεις των αρμόδιων γενικών περιφερειακών αστυνομικών διευθύνσεων.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Β. Ελλάδας Πηγή:www.capital.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για κακοκαιρια
Κατολισθήσεις, πλημμύρες και παγετό προκάλεσαν οι βροχές και οι χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές και στη Βόρεια Ελλάδα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη γενική αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, λόγω υπερχείλισης των υδάτων, στις υδάτινες διαβάσεις ποταμών Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού) και Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου), η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.