Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Οι πιθανοί υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η συγκρότησή του. 

τις θέσεις  αναμένεται να διεκδικήσουν οι:
Άννα Σπύρτου
Πέτη Πέρκα
Σάββας Σαπαλίδης
Κωνσταντίνος Σέλτσας
Θόδωρος Παπαδόπουλος
Χρήστος Παπούλκας
Σαμαράς Νικόλαος

Την Πέμπτη ανοίγουν τα σχολεία


Την προσεχή Πέμπτη 8 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία της χώρας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων,ενώ θα κλείσουν ξανά στις 23 και στις 26 Ιανουαρίου λόγω των εθνικών εκλογών και του καθορισμού τους ως εκλογικά τμήματα.

Διανομή φρούτων σε πολύτεκνους

Ο Σύλλογος  Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του, ότι θα διαθέσει μήλα και  ακτινίδια  στις 09-01-2015 ημέρα  ΣΆΒΒΑΤΟ  στη Φλώρινα και στην Ένωση  Αγροτικών Συν/σμών Φλώρινας. Δικαιούχοι  της
περιοχής Φλώρινας (Φλώρινα και χωριά) όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και από ώρα 9 το πρωί  μέχρι στις 13:30 το μεσημέρι.Στο Αμύνταιο η διανομή θα γίνει στις 12-01-2015  και από ώρα 10 μέχρι 13:30
Για τον Σύλλογο Πολυτέκνων
Ν. Φλώρινας
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            Κλημεντίδης Γεώργιος                                  Χρηστίδης Λ

Νίκη της Θύελλας Φιλώτα στο πρώτο ματς της χρονιάς


Πραγματική Θύελλα στο Μακροχώρι Ημαθίας, η ομάδα του Νίκου Παπανώτα νίκησε μέσα στην έδρα του αντιπάλου με το ευρύ 0-5. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-3 με γκολ των Σιδηρόπουλου,. Χαϊτίδη και Κόλα, ενώ στο 2ο ημίχρονο σκόραραν και οι Στασινόπουλος και Ζηνόβιος. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΖΑΧΑΡΩΤΑ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΕΠΕ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Ενημέρωση των πολιτών για τα αποτελέσματα των πρώτων μετρήσεων, που πραγματοποίησε το ΚΕ.ΠΕ. Δυτ. Μακεδονίας, στο κτίριο της 4ης μονάδας του Α.Η.Σ. Πτολεμαΐδας»

Στην ευρεία σύσκεψη φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε-με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά- αμέσως μετά την πυρκαγιά στον Α.Η.Σ. Πτολεμαΐδας, μεταξύ άλλων είχε αποφασιστεί το ΚΕ.ΠΕ. (Κέντρο

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΥΛΗΣ, ΧΩΡΟΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ


ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΥΛΗΣ, ΧΩΡΟΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ
Στο νεότευκτο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος και  Ευβούλης στο γραφικό Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου, οι επισκέπτες-προσκυνητές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πνευματική δύναμη μέσα από την παρακολούθηση των ακολουθιών, να νιώσουν στιγμές γαλήνης και πνευματικής ανάτασης στον καλαίσθητο (προαύλιο και εσωτερικό) χώρο της Μονής και να εφοδιασθούν με αγνά χειροποίητα παρασκευάσματα.

Συναυλία με τους Frozen Sun


Η «γουρνοχαρά» του Συλλόγου Θεσσαλών (video)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γουρνοχαρά 2015» που οργάνωσε ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας νομού Φλώρινας με την υποστήριξη του δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. 

Πρώτη διεθνής συμμετοχή του Δημήτρη Κεσίδη με την Εθνική Νέων (video)

Ο νεαρός Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος Νέων με την επίλεκτη ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στο μεγάλο τουρνουά που διεξάγεται στη ρωσική μεγαλούπολη.