Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση Από τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.



Ανακοίνωση
        Από τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 ΝΕΑ   ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.

Σύμφωνα με το Δελτίο  Καιρού που εκδόθηκε  από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση  θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από το βράδυ της Κυριακής 04-01-2015  με κύρια χαρακτηριστικά,   ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά,  βοριάδες 5-7 μποφόρ στα Πελάγη και  σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
 τα φαινόμενα Θα διατηρηθούν και τις επόμενες ήμερες όπως οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος θα είναι ολικός.

Οι μικροί Φλωρινιώτες είχαν την χαρά να απολαύσουν την παραμυθού της Φλώρινας Δόξα Κοτσαλίδου

Οι μικροί Φλωρινιώτες είχαν την χαρά να απολαύσουν στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας, την παραμυθού της Φλώρινας  Δόξα Κοτσαλίδου στα παιδαγωγικά δρώμενα που και φέτος ήταν αρκετά στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Φλώρινας.

O χορός του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας διοργανώνει τον ετήσιο πρωτοχρονιάτικο χορό του το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα δεξιώσεων του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ – ΚΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΑ στην Άνω Καλλινίκη Φλώρινας. Ώρα έναρξης 08,30 μ.μ. 
Πληροφορίες και προσκλήσεις στα τηλέφωνα:
6978912157 και 23850 26466.
Σας περιμένουμε!

Το Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα κατά του Ανέστη Οκλαλιώτη


Εμείς, το Δ.Σ του ΕΜΑΣ «ΘΥΕΛΛΑ» ΦΙΛΩΤΑ, μετά την ανακοίνωση του προέδρου μας κυρίου Οκλαλιώτη Ανέστη στο site anapodoi όπου επιτίθεται στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του (πρόεδρο ΔΕΤΕΠΑ, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Φιλώτα και πρόεδρο Τ.Κ. Φιλώτα), καταδικάζουμε τις δηλώσεις αυτές οι οποίες δεν εκφράζουν το Δ.Σ. 

Συναυλία με τα συγκροτήματα «The Albatross» και «Α-ΚΑΠΕΛΑ»



Ανακοίνωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία για το Ν.2643/98


Μετά από επίπονες προσπάθειες της Ε.Σ.Α.μεΑ. είναι πλέον γεγονός η προκήρυξη θέσεων στο Δημόσιο για προστατευόμενους του νόμου 2642/1998. 

Γευσιγνωσία σοκολάτας (video)


«Γευσιγνωσία σοκολάτας», αλλά και κρασιού, διοργανώθηκε χθες βράδυ στο Ξύλινο Χωριό, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα σοκολατένια σιντριβάνια.

Χορός και κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου «Βίγλα Πισοδερίου» (video)


Τον πρωτοχρονιάτικο χορό του, καθώς και την κοπή βασιλόπιτας, διοργάνωσε χθες ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βίγλα Πισοδερίου, με τη συνοδεία της ορχήστρας του Κώστα Σμόλικα και στο τραγούδι τον Φώτη Τράσια. 

Ευχαριστήριο σε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Φλώρινας


Όλοι γνωρίζουμε ότι η Υγεία πάσχει πάρα πολύ στις μέρες μας και συνεχώς υποβαθμίζεται. Οι υπάλληλοί της υποτιμούνται και σταδιακά "δουλοποιούνται" με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης και έτσι τους αφαιρείται κάθε διάθεση επιμελημένης υπηρεσίας και συνεργασίας.