Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΕΣ


Καλή Χρονιά απο το 3ργαστήριο

Ευχές για το 2015


Το 3ικαστικό 3ργαστήριο Ζωγραφικής του τμήματος Εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών της Σχολής καλών τεχνών Φλώρινας σας εύχεται το 2015 να είναι η αναζωογονητικότερη χρονιά της ζωής σας!

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ


Οι Απόψεις σας εύχονται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος 2015!!



Το 2015 να είμαστε υγιείς πάνω απ’ όλα, χαρούμενοι και γελαστοί.

Απάντηση θα πάρουν με ενότητα και αγώνα…

του Γιάννη Στ. Αποστολίδη, οικονομολόγου, μέλους της Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών. Εκλογών κρίσιμων και καθοριστικών για το μέλλον της χώρας και του κάθε πολίτη. Σε λίγες μέρες θα διαμορφωθούν και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που

Το ΚΑΚΟ μάτι μπορεί να “σκάσει” άνθρωπο: Ποιοι “ματιάζονται” εύκολα και τι ακριβώς συμβαίνει με τη βασκανία!

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη βασκανία και τι λέει η θρησκεία μας για το μάτι;

Τι αποκαλύπτουν τα δάχτυλα των ποδιών σας για εσάς

Μήπως το μήκος των ποδιών σας δεν έχουν καμία σχέση με την καταγωγή σας; 
Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές, η απάντηση είναι ναι!

Προς:ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
THΛ:2313 054737       e-mail:info@poe.org.gr
www.poe.org.gr
Θεσσαλονίκη, 23-12-2014



Προς:ΑΡΜΕΝΙΚΗ  ΕΘΝΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΟΣ



Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

       Αν ακούσετε προσεκτικά την συνέντευξη μου και κυρίως την απάντηση στο ερώτημα, γιατί επιμένετε στο θέμα της Γενοκτονίας (των Ελλήνων του Πόντου), συνάγεται ότι δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους μου προσβολής του πολιτισμού ή της ιστορίας των αδελφών Αρμενίων,

Κουκουλόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                            ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

                                                                   Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2014

Κουκουλόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα. Την ενότητα που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτό εξάλλου κάνουμε τα τελευταία χρόνια και παρά

O χορός του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας διοργανώνει τον ετήσιο πρωτοχρονιάτικο χορό του το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα δεξιώσεων του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ – ΚΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΑ στην Άνω Καλλινίκη Φλώρινας. Ώρα έναρξης 08,30 μ.μ.

Πληροφορίες και προσκλήσεις στα τηλέφωνα: 6978912157 και 23850 26466.
Σας περιμένουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με επιτυχία έκανε την εμφάνισή της η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Φλώρινας σε Χριστουγεννιάτικη συναυλία που έγινε στις 20/12/2014 στην αίθουσα του δημοτικού Θεάτρου Τυρνάβου υπό τη διεύθυνση της κας Ανδρέεας-Μιρέλας Διδασκάλου. Στην ίδια συναυλία συνέπραξε επί σκηνής με την Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου και την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου. Η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη μιας σειράς δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για το συγκεκριμένο σύνολο. 

Υπενθυμίζουμε στους γονείς της πόλης ότι τα παιδιά τους έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην Παιδική και στη Μικτή Χορωδία του Ωδείου Φλώρινας δωρεάν και χωρίς την προϋπόθεση να είναι μαθητές του Ωδείου.

Καλή χρονιά σε όλους
Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας
Βασίλης Κίτσος


Νέος Πρόεδρος ΔΕΤΕΠΑ Αμυνταίου ο Χαριτίδης Ευθύμης(video)


Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, ορίστηκε νέος Πρόεδρος ΔΕΤΕΠΑ ο κ. Χαριτίδης Ευθύμης με Αντιπρόεδρο τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη Κώστα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πρωτοχρονιάτικος Χορός της Ευξείνου Λέσχης Φιλώτα(video)


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Πρωτοχρονιάτικος χορός της Ευξείνου Λέσχης Φιλώτα, που πραγματοποιήθηκε χθες Πρωτοχρονιά σε κέντρο στην Πτολεμαΐδα.Τις εντυπώσεις,για άλλη μια χρονιά έκλεψαν τα δύο χορευτικά του Συλλόγου.

Πρωτοχρονιάτικος χορός Πισοδεριτών


Ο «Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ» σας προσκαλεί στον πρωτοχρονιάτικο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας που θα γίνουν το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20.30 στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης Φ.Ο.Ο.Φ.
Με την ορχήστρα του ανεπανάληπτου Κώστα Σμόλικα. Τραγουδάει ο μοναδικός Φώτης Τράσιας.
Όλοι οι Πισοδερίτες, οι φίλοι του Πισοδερίου
και της παράδοσης καλούνται σε ένα αυθεντικό γλέντι με ποικιλία χορών, να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της νέας χρονιάς!
Θα υπάρχει και Λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα!

Πληροφορίες-κρατήσεις στο τηλέφωνο 6972253462

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης σας εύχεται ολόψυχα “ Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, ευτυχία, δύναμη, κουράγιο και υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας” και σας καλεί στην καθιερωμένη κοπή πίτας τηνΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ

Ο Αμυνταιώτης Μιχάλης Θεοχαρίδης υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών


Ο Μιχαήλ Θεοχαρίδης, πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, με καταγωγή από την Τ.Κ. Αγραπιδιάς του Δήμου Αμυνταίου, αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. 
Ο κ. Θεοχαρίδης θα ορκιστεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σήμερα Τετάρτη στις 13:00.

Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου η προθεσμία για πληρωμή των τελών κυκλοφορίας


Παράταση μέχρι την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, καθώς σε πολλές περιοχές έχουν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας. 

Μήνυμα του ΚΚΕ για τη νέα χρόνια


Το ΚΚΕ απευθύνεται με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξία στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους φτωχούς αγρότες, στους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων της πατρίδας μας. 

Ευχές για καλή χρονιά


Πολλές θερμές ευχές, για ένα ελπιδοφόρο και δημιουργικό 2015. Ο Νέος Χρόνος ας είναι γεμάτος υγεία, δύναμη, αγάπη και αισιοδοξία, για μας, τις οικογένειές μας, τον τόπο μας! 
Ο ερχομός της νέας χρονιάς, ας φωτίσει όλους μας ώστε να βοηθήσουμε την πατρίδα μας, να ξεπεράσει με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο την πολυεπίπεδη κρίση που την ταλανίζει!

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά

Γιάννης Μίσκας
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τον ΑΟΦ στο Χ.Κ Βίγλας


Με χαμηλές θερμοκρασίες, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση σκι του ΑΟΦ την Τρίτη 30/12/2014.
Παρόντες 70 αθλητές (από 4 χρονών ο μικρότερος) και 10 προπονητές, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, αφού η πρώτη μέρα όπως πάντα είναι πολύ δύσκολη για όλους.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα αναβάσεων του ΑΟΦ, που έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του Oμίλου: www.aoflor.blogspot.com
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!!

ΤΟ Δ.Σ

Συναυλία με τα συγκροτήματα «The Albatross» και «Α-ΚΑΠΕΛΑ»


Αναβολή του ετήσιου χορού του Ε.Σ. «Αμύντας»


Ο Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται Καλή και Δημιουργική Χρονιά και ανακοινώνει ότι ο Ετήσιος χορός του συλλόγου που θα πραγματοποιούνταν στις 3 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατοστο Κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών.
Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την καινούργια ημερομηνία του χορού.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Απολογισμός 2014 για τον Ο.ΞΙ.Φ.


Όπως κάθε χρόνο (τα τελευταία 22 χρόνια) έτσι και φέτος η Οικογένεια του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας παρουσιάζει τον απολογισμό της δραστηριότητάς του για την χρόνια που «έφυγε» πριν από λίγες ώρες. 

Διανομή πορτοκαλιών σε τρίτεκνους


Στις 03 και 07 Ιανουαρίου 2015, θα γίνει διανομή πορτοκαλιών, στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, ως εξής: 

Πρωτοχρονιά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (video)


Τις ευχές των αρχών και των πολιτών της περιοχής για το νέο έτος καθώς και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από συλλόγους, δέχτηκε χθες Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στην Περιφέρεια στη ΖΕΠ. 

Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας


Από το γραφείο Συντονιστή Νομικής και Εκλογικής Υποστήριξης του κόμματος ανακοινώθηκαν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων από τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών της 25-01-2014. 
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται το αργότερο έως τις 10 το πρωί της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2015 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φλώρινας,  που βρίσκονται στην οδό Αρχ. Παπαθανασίου 5, 1ος όροφος.

ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

Αύριο η «Γουρνοχαρά» του Συλλόγου Θεσσαλών


Αύριο, Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (Ξύλινο Χωριό), ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας του Νομού Φλώρινας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, σας προσκαλεί στη "Γουρνοχαρά".
Μια εκδήλωση με προσφορά Θεσσαλικών εδεσμάτων, μουσική, χορό και πολύ κέφι.
Να είστε όλοι εκεί!

Από το Δ.Σ.

Γευσιγνωσία σοκολάτας


Τι συστατικά περιλαμβάνει η σοκολάτα που δοκιμάζετε; Με ποιο κρασί ταιριάζει; Πόσα από τα έξι διαφορετικά είδη σοκολάτας μπορούμε να ξεχωρίσουμε και να παντρέψουμε με το εξαιρετικό κρασί της περιοχής μας;
Αυτή την απάντηση καλούμαστε να δώσουμε σήμερα Σάββατο 03 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20:00 στο ξύλινο χωριό, στη «Γευσιγνωσία σοκολάτας», όσο οι μικροί μας φίλοι θα παίζουν με τα σοκολατένια σιντριβάνια.

Ψήφισμα για το θάνατο του Πλάτωνα Χατζηπαυλίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 2 Ιανουαρίου 2015, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του τ. Δικηγόρου και μέλους του Συλλόγου ΠΛΑΤΩΝΑ Σ. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗ και αποφάσισε ομόφωνα: 

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας


Εξαιτίας του παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: 

συνεδρίασε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Φλώρινα, 30-12-2014


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά συνεδρίασε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία εκτός αυτής.
Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:
ü                  «Επιστροφή αχρεωστήτος καταβληθέντων ποσών», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Κρουσοράτη, αναπληρωτή προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού Λογιστηρίου και Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
ü                  «Έγκριση 1ου ΑΠΕ ανακεφαλαιωτικού τακτοποιητικού πίνακα του έργου “Συντήρηση επισκευή κρηπιδότοιχων Δ.Ε. Φλώρινας”», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Σταύρου και Καρυπίδης, ψήφισαν κατά.
ü                  «Επιστροφή λόγω αυτόματης ανάκλησης χρηματοδότησης», με εισηγήτρια την κ. Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
ü                   «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 40/2014 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην ¨Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού για τη διαχειριστική περίοδο 01/01/2013 – 31/12/2013 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας¨», με εισηγήτρια την κ. Κεσίδου Αφροδίτη, Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 45/2014 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην ¨Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2015¨», με εισηγήτρια την κ. Κεσίδου Αφροδίτη, Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 46/2014 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην ¨Κατάρτιση και ψήφιση της εισηγητικής έκθεσης προς το Δημοτικό Συμβούλιο, με την οποία  τεκμηριώνονται τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το δημοτικό προϋπολογισμό, με βάση το άρθρο 259 του Ν. 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 14 του άρθρου 10 του Ν. 4071/2012¨», με εισηγήτρια την κ. Κεσίδου Αφροδίτη, Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, καθώς η κ. Σταύρου ψήφισε κατά.
ü                  «Ορισμός δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου Φλώρινας με τους αναπληρωτές τους, για την Επιτροπή υλοποίησης και παρακολούθησης του ετήσιου προγράμματος δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Κεσίδου Αφροδίτη, Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.
Ομόφωνα ορίστηκαν ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Λουκάς και Τσορμπάρης και ως αναπληρωματικά οι κ.κ. Ζαέκης και Σερίδης.
ü                  «Σχετικά με έγκριση της υπ. αριθμ. 125/2014 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και  Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με τον πίνακα οικονομικής  Στοχοθεσίας του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και  Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου  Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Ελένη Γκορτσίλα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ/νσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού  Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Αλλαγή χρήσης του με αριθ. 3 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς», με εισηγήτρια την κ. Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Σχετικά με την έγκριση διενέργειας προμήθειας γάλακτος για τις ανάγκες του Δήμου Φλώρινας, της  Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και  του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και  Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και  Αθλητισμού  Δήμου  Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
ü                  «Έγκριση δαπανών διοργάνωσης συνεδρίων, συναντήσεων και διαλέξεων», με εισηγήτρια την κ. Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Σταύρου, Καρυπίδης και Ακριτίδης ψήφισαν κατά.
ü                  «Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. Ανακεφαλαιωτικού - Τακτικοποιητικού πίνακα του έργου ¨ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ¨», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
ü                  Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. Ανακεφαλαιωτικού - Τακτοποιητικού πίνακα του έργου ¨ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ¨», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς η κ. Σταύρου ψήφισε κατά.
ü                  «Συγκρότηση επιτροπής ονοματοδοσίας οδών, πλατειών, συνοικισμών, κτιρίων (τιμητικών διακρίσεων)», με εισηγητή τον κ. Αντώνιο Σίπκα, Δημοτικό Σύμβουλο.
Ομόφωνα ορίστηκε η επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους κ.κ. Αριστείδου, Σίπκα, Καρυπίδη, Στεφανόπουλο και Μούζα ως τακτικά μέλη, με τους κ.κ. Μούσιου, Γαϊγάνη- Τίτα, Ακριτίδη, Κουγιουμτζόγλου και Χρυσοχοϊδου ως αναπληρωματικά.
ü                  «Συγκρότηση επιτροπής ορισμού θέσεων περιπτέρων», με εισηγητή τον κ. Αντώνιο Σίπκα, Δημοτικό Σύμβουλο.
Ομόφωνα ορίστηκαν οι κ.κ. Απιδόπουλος, Θεοφανίδης, Γκέκτσης, Γκιουλέκας και Νεοκαζιώτη, με αναπληρωτές τους τους κ.κ. Καρακόλη, Ζαέκη, Καρυπίδη, Τζέτζη και Παπά.
ü                  «Τροποποίηση της Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με αριθ. 362/2014 (ΑΔΑ: ΒΑΖ0ΩΗΙ-3ΓΝ) «Ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου Φλώρινας» σύμφωνα με το Ν. 4307/14(ΦΕΚ 246/15-11-2014 τεύχος Α΄)», με εισηγητή τον κ. Μιχαήλ Καρακόλη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.     
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.       
ü                  «Αποδοχή παραχώρησης κατά χρήση και εκμετάλλευση ανατρεπόμενου φορτηγού οχήματος από τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.», με εισηγητή τον κ. Μιχαήλ Καρακόλη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.                       

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.