Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «Φωτιές 2014»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησαν οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «Φωτιές 2014» την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014.
Το Ξύλινο Χωριό άνοιξε φιλοξενώντας συλλόγους και φορείς, το τρενάκι της φωτιάς ξεκίνησε το ταξίδι του στον αστικό ιστό της πόλης, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
Τα καζάνια στο Δήμο Φλώρινας άνοιξαν τις πόρτες τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να γευτούν το τσίπουρο της περιοχής υπό τους ήχους των χάλκινων και να γνωρίσουν τη διαδικασία βρασίματος.
Οι  εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 με το άναμμα των παραδοσιακών φωτιών σε κάθε γειτονιά και Τοπική Κοινότητα, ζεσταίνοντας  τους Φλωρινιώτες και τους επισκέπτες, δημιουργώντας μια μαγική εικόνα.
Την επίσημη έναρξη των φωτιών, κήρυξε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι και τις 07 Ιανουαρίου 2015, με ελεύθερη είσοδο.
























επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των Αντιδημάρχων κ.κ. Απιδόπουλου Γεώργιου, Αριστείδου Αριστείδη, Καραγκιοζίδη Θεοδόσιου, Καρακόλη Μιχάλη και Μπαρδάκα Χρήστου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.
Σ              υγκεκριμένα επισκέφθηκαν τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας και τους παιδικούς σταθμούς, το γηροκομείο της Φλώρινας, το Κ.Η.Φ.Η.  του Δήμου, το φυλάκιο της Νίκης, το ΚΑΠΗ της Φλώρινας και το ΚΕΦ.Ι.ΑΠ.  (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ).

Ο κ. Δήμαρχος και οι κ. Αντιδήμαρχοι μοίρασαν δώρα στα παιδιά και ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία.













ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος δε θα δεχτεί επισκέψεις για την ονομαστική του εορτή την Τετάρτη 07 Ιανουαρίου 2015, λόγω απουσίας του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ