Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

«Περιφερόμενος» επιστολογράφος


«Περιφερόμενος»  επιστολογράφος

«Για να υψωθείς πάνω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπάρχουν δυο δρόμοι: με την εξυπνάδα σου ή χάρη στην βλακεία της στιγμής που θα σε κάνουν γνωστό παντού »
Σπύρος Α. Ηλιάδης.

-Ένα δελτίο τύπου που σύνταξε «περιφερόμενος» αιρετός επιστολογράφος εμφανίστηκε να βάλλει κατά των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Είναι βέβαιο ότι θα το αγνοούσα ως ανάξιο λόγου και σχολιασμού, αν δεν
συμπεριλάβανε στο ίδιο «τσουβάλι» έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, φιλικό και μη… της παράταξης του κ. Βοσκόπουλου που έδωσε προεκλογικά και μετεκλογικά μαθήματα ήθους ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης με περίσσευμα ψυχής!

Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι η θέση μου δεν είναι ως προς το πολιτικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης, αλλά προς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και προσβλητικά επίθετα προς τα μ.μ.ε.
Είναι βέβαιο ότι ο «περιφερόμενος» επιστολογράφος είχε δύο σκοπούς, αφ ενός να πλήξει με βάρβαρο τρόπο τα μ.μ.ε και αφ ετέρου να επιβεβαιώσει την ρήση του Αϊνστάιν περί βλακείας…
Δυστυχώς το  κατευθυνόμενο «κακοστημένο» δελτίο τύπου - ανακοίνωση διέφυγε της προσοχής μου τις πρώτες μέρες, εδώ περίτρανα «τίθεται μέγα ζήτημα εξαπάτησης του κοινού» διότι τα όσα  αναγράφει ο «πλανόδιος» επιστολογράφος δεν αγγίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Φλώρινας.
Ωστόσο με το παρόν κείμενο μου επιθυμώ να διορθώσω το μείζον θέμα που δημιούργησε η ανακοίνωση του γραφείου των Αντιδημάρχων και σημειώνω σε κανένα χώρο δεν είναι όλοι σωστοί και άμεπτοι, άγγελοι και σώφρονες, αλλά αυτά τα ξεχωρίζουμε και μιλάμε:
-για μια μερίδα εκπορευόμενων δημοσιευμάτων,
-για μια μερίδα γνωστών περιθωριοποιημένων κονδυλοφόρων,
-για μια μερίδα επαγγελματίες συκοφάντες και εργολάβους λάσπης…
και όχι οριζόντια, ισοπεδώνοντας θεσμούς και αξίες που χρόνια τώρα υπηρετεί με άριστα η συντριπτική πλειοψηφία του τοπικού τύπου της Π.Ε Φλώρινας.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

         
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ    
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                             
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
Φλώρινα, 03-02-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με εκπορευόμενα δημοσιεύματα από τους γνωστούς, περιθωριοποιημένους από την κοινωνία, κονδυλοφόρους του κίτρινου τύπου,  που αναφέρονται σε δήθεν ευθύνες του Δήμου Φλώρινας, σε ό,τι έχει να κάνει με την καθυστέρηση καταβολής των προνοιακών επιδομάτων ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι η σχετική καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δυσλειτουργία της υπηρεσίας επιτρόπου. Ο Δήμος Φλώρινας κατανοώντας απολύτως τις ανάγκες και την αγωνία των δικαιούχων, όπως οφείλει και συνηθίζει, είχε τακτοποιήσει της υποχρεώσεις του άμεσα και εγκαίρως. Οποιαδήποτε σχετική παραπληροφόρηση από τους  επαγγελματίες συκοφάντες, εργολάβους λάσπης, στοχεύει στη σύγχυση των δικαιούχων και την καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»



1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!!ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή