Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Απεγκλωβίστηκαν αθλητές από το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου


Κινδύνεψαν πάνω από 50 άνθρωποι (νεαροί αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες) εχθές το βράδυ στο Βίτσι.
Την ίδια ώρα που έμεναν αποκλεισμένα λεωφορεία και ΙΧ στο χώρο του χιονοδρομικού εξαιτίας της χιονόπτωσης που έκανε τους δρόμους κάθε άλλο παρά κατάλληλους για  συγκοινωνία, πολλά ΙΧ αυτοκίνητα μετά από ...εφιαλτικές τσουλήθρες κατέληγαν σε χαντάκια ή αναχώματα.


 Ένας άτυχος επισκέπτης από τα Γρεβενά έβλεπε τον χάρο με τα μάτια του όταν εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου ξέφυγε από την πορεία του και οδηγήθηκε σε γκρεμό.


Τυχερός μέσα στην ατυχία του και κατατρομαγμένος ο οδηγός είδε το αυτοκίνητό του να σταματάει πάνω σε δέντρα που βρήκε στην τρελή πορεία του και έτσι αποφύγαμε τα χειρότερα!

Μετά από όλα αυτά και αφού η πυροσβεστική υπηρεσία Καστοριάς απεγκλώβισε και μετέφερε με ασφάλεια στην πόλη της Καστοριάς τους πρώτους 13 αποκλεισμένους αθλητές, ο κ. Τέρψης αναγκάστηκε να στείλει εκχιονιστικό και ένα αστικό λεωφορείο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία "διάσωσης" των υπολοίπων επισκεπτών που θα έχουνε να λένε για την ανοργανωσιά τύπου όχι τρίτου αλλά τέταρτου κόσμου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΧΟΚ!

 siatista.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου