Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την προμήθεια «Κοινόχρηστα Ποδήλατα Δήμου Φλώρινας»


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
Φλώρινα, 12-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, η σύμβαση για την προμήθεια «Κοινόχρηστα Ποδήλατα Δήμου Φλώρινας» μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη και του εκπροσώπου της ένωσης εταιριών «CYCLOPOLIS Ε.Π.Ε.-AMCO Α.Β.Ε.Ε.», κ. Σιακαντάρη Χαράλαμπου.
Το έργο είναι ενταγμένο στο ΠΕΠ Μακεδονία-Θράκη 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους.
Το έργο-εγκεκριμένου προϋπολογισμού μετά την έκπτωση 276.848,40€-αφορά στην προμήθεια συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων εντός των ορίων του Δήμου Φλώρινας, και  περιλαμβάνει οχτώ (8) σταθμούς, 90 ποδήλατα και 128 θέσεις στάθμευσης (16 ανά σταθμό) με ειδικές κατασκευές για εξωτερικό χώρο.
Τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου στοχεύουν στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού, στη βελτίωση του περιβάλλοντος, στην αύξηση της απασχόλησης, στη βελτίωση της δημόσιας υγείας και στη μείωση ενδοαστικών ανισοτήτων.
Ο κ. Δήμαρχος μετά την υπογραφή της σύμβασης είπε:
«Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και να υπογράψουμε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία για τα «Κοινόχρηστα Ποδήλατα του Δήμου Φλώρινας. Είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, έχει προϋπολογισμό περίπου 325.000,00€ και μετά την έκπτωση θα κατασκευαστεί με 277.000,00€ περίπου. Είναι ένα έργο χρήσιμο για την πόλη μας, ένα έργο σύγχρονο και όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις χρησιμοποιούν τα κοινόχρηστα ποδήλατα. Έτσι και εμείς, επειδή είμαστε  μια πόλη που έχει αρκετούς φοιτητές και υπάρχει ενδιαφέρον και από τους ίδιους αλλά και από κατοίκους της πόλης αυτής, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε  στο έργο αυτό. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τους συμπολίτες μας το συγκεκριμένο έργο προς την εύκολη μετακίνησή τους μέσα στην πόλη, αλλά θα βοηθηθεί και το περιβάλλον μέσω της συχνής μετακίνησης με ποδήλατα. Επίσης, ο κόσμος θα προσανατολιστεί προς τη χρήση του ποδήλατου και θα αφήσει τα αυτοκίνητα στο περιθώριο. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει αποσυμφόρηση της ατμόσφαιρας από τους ρύπους των αυτοκινήτων. Τα ποδήλατα που θα χρησιμοποιηθούν είναι 90 και οι σταθμοί στην πόλη 8. Περισσότερα, όμως θα μας πει ο ανάδοχος που έχει πάρει το έργο. Ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας και τον ανάδοχο και ευχόμαστε με το καλό να ολοκληρωθεί το έργο και να έχει καλές δουλειές».
Με τη σειρά του ο ανάδοχος της εταιρίας δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ και εσείς να έχετε καλή τύχη σε ό, τι σχεδιάζετε για το Δήμο. Το έργο της Φλώρινας αναμένεται να είναι αυτό με το πιο εκτεταμένο δίκτυο σταθμών στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα οι περισσότεροι σταθμοί σε πόλη είναι 7. Εμείς έχουμε προβλέψει 8 για τη Φλώρινα και αυτό μας κάνει αισιόδοξους ότι μπορεί το δημόσιο ποδήλατο να παίξει το ρόλο της δημόσιας συγκοινωνίας, του μέσου μαζικής μεταφοράς. Αυτή είναι μία πό τις ενδείξεις ότι θα πετύχει το έργο και θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας γι’ αυτό και να έχει την αποδοχή που του αξίζει. Από την άλλη η πόλη έχει μία ευρεία σπουδαστική κοινότητα, δε φαίνεται να υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις σε επίπεδο δημόσιου μέσου. Και επίσης, είναι ένα έργο που αναμένουμε να έχει και οικονομικό αντίκτυπο καθώς θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας για τη συντήρηση του συστήματος των ποδηλάτων. Πρόκειται για φθηνή χρήση μεταφορικού μέσου, με αποτέλεσμα τη μείωση ενδοαστικών ανισοτήτων και αύξηση της εμπορικής κίνησης  στους χώρους που υπάρχουν οι σταθμοί. Εκτός, λοιπόν, από τις θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία έχουμε και οικονομικές. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία να εντάξετε το έργο στο ΕΣΠΑ. Ελπίζουμε ότι τον Αύγουστο τα ποδήλατα θα είναι στο δρόμο και θα τα δοκιμάζουμε».

Επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου


Επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα για τη ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας) από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου

Με επιτυχία διεξήχθη από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου η επιστημονική ημερίδα για τη ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας). Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΣΤΕΓΗ ΦΙΛΟΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ έκθεση με τo 1o εργαστήρι Ζωγραφικής του ΤΕΕΤ Φλώρινας


ΣΤΕΓΗ ΦΙΛΟΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η σύγχρονη Ελλάδα, όπως κι αν αντιμετωπίζεται, εθνικά ή κοινωνικά, φυλετικά ή πολιτισμικά, δεν μπορεί να είναι δίχως μοίρα στους κόλπους του σύγχρονου κόσμου. Παραμένει εντούτοις πρόβλημα: από το α ώς το ω.
                                                                                                                Κώστας Αξελός


Οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου

Συνεχίστηκαν την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, οι επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου με το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.
Το πρωί, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού, παραβρέθηκε στο Αμμοχώρι, όπου συνομίλησε με κατοίκους του χωριού, καθώς και στο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΣ Φλώρινα στο γήπεδο του Παπαγιάννη. Το απόγευμα επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Τριανταφυλλιάς, Ατραπού, Πολυποτάμου, Τροπαιούχου και Περάσματος.
Οι επισκέψεις του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» θα συνεχιστούν ως ακολούθως:

ΔΕΥΤΕΡΑ    
12/5/2014
7:00
ΚΟΛΧΙΚΗ
7:30
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
8:00
ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ
8:30
ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
9:30
ΣΙΤΑΡΙΑ
ΤΡΙΤΗ    
13/5/2014
7:00
ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ
7:30
ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ
8:00
ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ
8:30
ΙΤΙΑ
9:30
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

























Συνέντευξη τύπου της Συμμαχίας των Πολιτών

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Δακής, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων, κατά τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την εξυπηρέτηση των πολιτών



Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείςΠεριφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

·                     Σάββατο, 17 και 24 Μαΐου 2014, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00  
·                     Κυριακή, 18 και 25 Μαΐου 2014, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

Τελετή ορκωμοσίας στο ΤΕΙ


Πάρτυ από τη νεολαία της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας


Η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» στις Τοπικές Κοινότητες Σκλήθρου και Αγραπιδεών


Τις Τοπικές Κοινότητες Σκλήθρου και Αγραπιδεών επισκέφτηκε το Σάββατο 10 Μαΐου ο συνδυασμός του Κώστα Θεοδωρίδη «Με συνέπεια και στο αύριο», στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Εβδομαδιαία δραστηριότητα του συνδυασμού «αλλαΖουμε εποχη»

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην οδό ονείρων με τη ομιλία του Γ.Μηλιού στις 3/5/2014 και την εξαιρετική συγκέντρωση στην ομιλία του Τσίπρα (4/5 Κοζάνη), συνεχίζουμε με δυναμικές περιοδείες, από άκρη σε άκρη σε όλη την Π.Ε Φλώρινας. 

Πρόγραμμα προεκλογικών εκδηλώσεων

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα των εκλογών και το πρόγραμμα επισκέψεων και πολιτικών εκδηλώσεων του Μάκη Ιωσηφίδη και των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι το εξής:

Πρόγραμμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή



Κοζάνη, 12-5-2014


Δελτίο Τύπου


Πρόγραμμα του υποψηφίου
Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή


Δευτέρα  12 Μαΐου 2014

Ώρα 19.30:  Ομιλία στο Άργος Ορεστικό, στην Αίθουσα του Παλαιού Πνευματικού Κέντρου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 27).




Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ώρα 12:00: Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Ώρα 20:00: Κεντρική Παρουσίαση των υποψηφίων της Περιφερειακής Ενότητας  Γρεβενών, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.



Ημερίδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αναγέννηση" Αμμοχωρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Αναγέννηση"  Αμμοχωρίου διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
·                     Καρκίνος του μαστού-ψηλάφηση
·                     Τεστ ΠΑΠ
·                     Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
Τρίτη 13 Μαρτίου 2014. Ώρα: 19:00

«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον κλάδο της γούνας».



Κοζάνη, 12-5-2014


Δελτίο Τύπου

Γιώργος Δακής: «Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον κλάδο της γούνας».

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν, το πρωί της Κυριακής, οι κάτοικοι της Γαλατινής και της Εράτυρας στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή.
Λίγο αργότερα, ο κ. Δακής μίλησε στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

«Κορφιάτικες Ιστορίες(3)»

Η   Ένωση  Φιλολόγων Φλώρινας σας προσκαλεί σε εργαστήριο ανάγνωσης και απαγγελίας και στην παράσταση «Κορφιάτικες

Επέτειος της γενοκτονίας των ποντίων Μάιος 2014

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, όπως κάθε χρόνο, για να αποδώσουμε φόρο τιμής στους 353.000 και πλέον προγόνους μας, που εξοντώθηκαν από το Κεμαλικό καθεστώς.

Γιώργος Δακής: «Από την απαρχή της σύγχρονης Ελλάδας, τη Φλώρινα, δηλώνω ότι είμαστε υπέρ του Δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ»

«Για λόγους προάσπισης ζωτικών μας συμφερόντων, που έχουν να κάνουν με το αύριο των επόμενων γενεών δηλώνουμε την πολύ καθαρή μας θέση ότι είμαστε Υπέρ του Δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ και της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας».

Ομιλία της Γ. Ζεμπιλιάδου στη Φλώρινα


Τρίτη 13 Μαΐου
Ομιλία της Γ. Ζεμπιλιάδου στη Φλώρινα

            Στη Φλώρινα θα μιλήσει η επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου την Τρίτη 13 Μαΐου 2014, στις 8:30 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο «Λύγκος».
            Την ίδια μέρα θα προηγηθούν ομιλίες της κ. Ζεμπιλιάδου:
·         στο Μαυροδένδρι (καφενείο Γ. Γεωργιάδη) στις 6 το απόγευμα και

·         στην Ποντοκώμη (Πολιτιστικό Κέντρο) στις 7 το απόγευμα.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/5/2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

«Είμαι βέβαιος, πως ιδιαίτερα τώρα, ενόψει εκλογών, η απόφαση του Εισαγγελέα να τεθεί στο αρχείο η έρευνα για τα κονδύλια συντήρησης και αναστήλωσης του αντιπροσωπείου της Ι.Μ. Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος στεναχώρησε πολλούς.
Τα παπαγαλάκια της προπαγάνδας είχαν προετοιμάσει το κλίμα, ήταν έτοιμα να  σταυρώσουν εμένα και τον αδελφό μου Διονύση επικοινωνιακά.
Δυστυχώς για αυτούς, η Δικαιοσύνη μίλησε. Η Δικαιοσύνη που σέβομαι και τιμώ απόλυτα.
Αποδείχτηκε πως ούτε εκταμίευση χρημάτων έγινε, ούτε καμιά αξιόποινη πράξη τελέστηκε. Θα επαναλάβω αυτό που έχω τονίσει και παλαιότερα: Τους καταλαβαίνω. Συμβόλαια εκτελούν.»     

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/5/2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ

Την Κέρκυρα και τη Χίο θα επισκεφτεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 14 Μαΐου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα μεταβεί στην Κέρκυρα, όπου στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Κέρκυρας (Σαμάρα 13).
Την Πέμπτη 15 Μαΐου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα μεταβεί στη Χίο, όπου στις 2 το μεσημέρι  θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Χίου)

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της μεγάλης φιλελεύθερης οικογένειας για το νέο θρίαμβο τους στις φοιτητικές εκλογές.
Αυτά τα παιδιά και η πρωτιά τους για 28η συνεχόμενη χρονιά δείχνουν το δρόμο της ευθύνης και της δυναμικής μιας νεολαίας που επιβάλλεται να σηκώσει την Ελλάδα στα χέρια της.»

Φλώρινα: παρόντες στην τελετή μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νομικός Κων/νος και κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής


Την Κυριακή 11 Μαίου 2014 ώρα 11.30 πμ κατατέθηκε στεφάνι της Ελληνικής Αυγής  στο μνημείο Μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τον κο.  Παναγιωτίδη Δημήτριο , υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο της Π.Ε. Φλώρινας με την Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία.

Σε όλη την Δυτική Μακεδονία οι δράσεις της Ελληνικής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


Με δράσεις σε όλη τη Δυτική Μακεδονία συνεχίζουμε τον προεκλογικό αγώνα για τις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου και τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Τ.Ο. Καστοριάς: παρόντες στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων, παρόντες και οι προβοκάτορες.


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με κατάθεση στεφάνου στην Πλατεία Μακεδονομάχων της Καστοριάς το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2014, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Π.Ε. Καστοριάς.

Οι εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (video)

Τιμήθηκε χθες και στην πόλη της Φλώρινας η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. 

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Φλώρινα Αλλιώς» (video)

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Φλώρινα Αλλιώς» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο ΦλώριναςΒαγγέλη Γκέκτση. 

Μηνύματα Νίκης από παντού

Μηνύματα νίκης από παντού για τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ!
Ο Μάκης Ιωσηφίδης και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ επισκέπτονται όλα τα χωριά του Δήμου Αμυνταίου και λαμβάνουν μηνύματα νίκης από παντού!

Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά οι μαθητές/τριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου είχαν κοντά τους την Εθνική Λυρική Σκηνή για ένα διήμερο (8 & 9 Μαΐου).