Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ




































ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ


«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Ζ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

               Φλώρινα, 04-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Μίμης» στην Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Μαΐου 2014 η παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.
Η παρουσία του κόσμου ήταν δυναμική και μαζική, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο πολιτικής συγκέντρωσης των τελευταίων χρόνων στη Φλώρινα. Και αυτό αποτελεί μήνυμα νίκης για τις εκλογές τις 18ης Μαΐου.
Τη σημαντική αυτή εκδήλωση-παρουσίαση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ηλιάδης Δημήτρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ευαγγέλου Χρήστος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Βόσδου Σωτήρης, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Στεργίου Νίκος, ο τέως Βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μποντζίδης Χαράλαμπος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Μακεδονίας

εγκαίνια του έργου της «Τηλεθέρμανσης» ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
Φλώρινα, 02-05-2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του έργου της «Τηλεθέρμανσης» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 στο χώρο του Βιολογικού Σταθμού.





Σχόλιο του blog
Από πληροφορίες που έχομε τα εγκαίνια θα γίνουν στο αντλιοστάσιο που είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι του έργου. 
Βλέπε φωτογραφία παρακάτω 

ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μεγάλη επιτυχία στην επίσημη  παρουσίαση  του  πλήρους  Συνδυασμού , των ΄Εργων και του Προγράμματος  της  «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»  του  Υποψήφιου Δήμαρχου   κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου, 4-5-14  στις  8μμ  στο Αμμοχώρι  Φλώρινας.
      Σε  ένα  κατάμεστο ακροατήριο  πολλών  εκατοντάδων συνδημοτών μας , περί των 1.000 ,   παρουσιάστηκε ο πληρέστερος  αριθμητικά και ποιοτικά  Συνδυασμός

Τα αποτελέσματα των ερευνών για τη σεισμικότητα της Φλώρινας παρουσίασε ο καθηγητής Σεισμολογίας Θεόδωρος Τσάπανος



Τα αποτελέσματα των ερευνών για τη σεισμικότητα της Φλώρινας παρουσίασε  ο καθηγητής Σεισμολογίας Θεόδωρος Τσάπανος, χθες Κυριακή 4 Μαΐου το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
Φλώρινα, 04-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην έναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος Ορεινής Ορειβασίας στο χώρο του Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας παραβρέθηκε το Σάββατο 03 Μαΐου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Ο Μπ. Πρέλεβιτς στο τουρνουά της ακαδημίας Shooters (video)


Τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών, με τη συμμετοχή της ομάδας των κορασίδων του  ΠΑΟΚ, διοργάνωσε χθες στο ΔΑΚ Φλώρινας η ακαδημία Shooters, παρουσία του προέδρου του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος και τιμήθηκε.

Το ψηφοδέλτιο της "Συνδημιουργίας"



Το ψηφοδέλτιο της "Συνδημιουργίας" του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Παντελή Αργυριάδη

Με 5 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο έφυγαν οι αθλητές της Γ.Ε .Φλώρινας στίβου


Το Σάββατο στις 26/04/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών στο Αργος Ορεστικό. Παρόλο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (λόγω βροχής) οι αθλητές του στίβου κατέκτησαν 6 μετάλλια.