Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014, στο Πρωτοδικείο Κοζάνης, ο συνδυασμός "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία".

2ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2014

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας,  διοργανώνει το  2ο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  που θα γίνει το  Σαββατοκύριακο 3/4 Μαΐου  στο  2ο  Γυμνάσιο Φλώρινας.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στη Φλώρινα


Συνελήφθη χθες (26.04.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 22ο χλμ. Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας 23χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών. 

Οι υποψήφιοι του Γ. Δακή στη Φλώρινα (video)

Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Φλώρινας του συνδυασμού του «Συμμαχία των Πολιτών» ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Δακής. 

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι:
Βόζδου Σωτήρης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.
Ευαγγέλου Τάκης νυν θεματικός Αντιπεριφερειάρχης.
Κιοσές Ιωάννης   Ταξίαρχος ε.α.
Κωνσταντίνου Γιάννης   Εκπαιδευτικός
Λιασόπουλος Γιώργος  Γιατρός
Μίσκας Γιάννης  Εκπαιδευτικός
Κωνσταντάκου Μπάρα Υβόννη.
Μποντζίδης Μπάμπης Πολιτικός μηχανικός.
Τρύφων Γρομπανόπουλος
Ναλπαντίδου Βιβή Αστυφύλακας.
Παπάς Μιχάλης   Ε.Γ.Σ  Αμυνταίου.
Στεργίου Ειρήνη Τσαλαγιώργου   Ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Συνέντευξη Βήμα της Κυριακής


Δήλωση υποψηφιότητας Καρανάνου Αριστείδη


Καρανάνος Αριστείδης: «Η Γ. Ζεμπιλιάδου μας δίνει την ελπίδα»
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)
«ΕΛΠΙΔΑ. Μια λέξη που από μόνη της έχει να μας πει πολλά.  Σε συνδυασμό όμως με τους κατάλληλους ανθρώπους ολοκληρώνεται απολύτως η έννοια της. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου. Γιατί μου δίνει την ελπίδα ώστε να προσπαθήσω  να προσφέρω στον τόπο μου αυτά που του αξίζουν πραγματικά. Γιατί θα αγωνιστούμε για μια κοινωνία με βασικό εργαλείο την ανάπτυξή της.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


H  Μάχη Των Κορασίδων Του Αμύντα Για πρόκριση Στην Φάση των 8

Λίγες ώρες νωρίτερα από την -πρώτη- αναμέτρηση του Μικρού Τελικού ανάμεσα στον Αμύντα και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Μίκρας, Τη δική της μάχη θα δώσει -στο ίδιο γήπεδο- η ομάδα Κορασίδων του συλλόγου που αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Α.Ο. Προσοτσάνης σε νοκ-άουτ παιχνίδι, με τον νικητή της αναμέτρησης να

Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή.


Μία ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του δημοσίου βίου της Πατρίδας μας στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο ε.α. Συναδινό Ελευθέριο, τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.