Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ολοκλήρωσε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τις σεισμικές έρευνες στο χώρο της Φλώρινας ο συντοπίτης καθηγητής του Α.Π.Θ κ. Θεόδωρος Τσάπανος

Ο καθηγητής σεισμολογίας κ. Θ. Τσάπανος θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των ερευνών του στους Φλωρινιώτες την Κυριακή 4 Μαΐου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στις 11:30 το πρωί.

Παρατηρητής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος ο πρόεδρος του Δ.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Αντώνης Σίπκας.

Παρατηρητης του τελικού κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ θα είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Αντώνης Σίπκας.
Διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ,που θα γίνει το Σάββατο (26/04) στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από τον σύνδεσμο Κορινθίας και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών.

Η επίσημη τελετή της εορτής του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Στρατόπεδο Ανχη Σκιαδόπουλου & Ανθλγού Τάγαρη (ΒΙΝΤΕΟ)


Η επίσημη τελετή της εορτής του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε χθες στο στρατόπεδο,  Ανχη Σκιαδόπουλου & Ανθλγού Τάγαρη.

«Όλοι μαζί για την Πρέσπα»


Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και την παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου Δήμαρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη

«Όλοι μαζί για την Πρέσπα»

Σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30΄ στον Λαιμό (καφετέρια του Σιδηρόπουλου)

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24/4/2014

 Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»

Στη Λάρισα και στο Βόλο περιόδευσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Εκεί παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφους και τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ έκανε βόλτα στο κέντρο της Λάρισας και στην παραλία του Βόλου, όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους πολίτες που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία που ανέλαβε και οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι θα τιμωρήσουν την αδικία που έγινε σε βάρος του.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24/4/2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Στη Κρήτη θα μεταβεί ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 11.00 το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την Δευτέρα 28 Απριλίου θα μεταβεί στα Χανιά, όπου στις 11.00 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στηναίθουσα τύπου και συσκέψεων του Δήμου Χανίων(Κυδωνίας 29, 1ος όροφος).
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,


Για το Γραφείο Τύπου

Σταύρος Οραήλογλου
6973 049269

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει με θέμα: «Ανακοίνωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης», την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, στις 2 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφέρειας, στη ΖΕΠ Κοζάνης.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής

σας  προσκαλεί

Εύη Κεντεποζίδου (Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης)


Εύη Κεντεποζίδου: «Για να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον τόπο μας».
(Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης)

«Οι νέοι δεν είναι δυνατόν να είναι θεατές των γεγονότων και να παρακολουθούν απλώς τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον τους. Οφείλουν να βγουν μπροστά και να το διαμορφώσουν οι ίδιοι. Αρκεί να

Δημήτρης Πεκόπουλος (Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)


Δημήτρης Πεκόπουλος: «Θέλω να ανταποδώσω στον τόπο μου ό,τι μου πρόσφερε».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)
«Δυτική Μακεδονία. Μια όμορφη Ελληνική γωνιά. Ωραίοι άνθρωποι και φύση μοναδική, με ψηλά βουνά και πολλά νερά. Με παρελθόν που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Με σημαντική προσφορά στους απελευθερωτικούς αγώνες, στα γράμματα και την επιστήμη, τις τέχνες, τον πολιτισμό, στην οικονομία και στην ανάπτυξη της Ελλάδας.

Πράγιας Γιάννης (Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)


Πράγιας Γιάννης: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου επειδή η ανάπτυξη χρειάζεται σχέδιο».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)
 «Δεν αρκεί να μιλάμε μόνο για την ανάπτυξη, χρειαζόμαστε τους κατάλληλους ανθρώπους και πάνω απ΄ όλα σχέδιο για να την πετύχουμε. Στοιχεία που συγκεντρώνει η Γεωργία Ζεμπιλιάδου και ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και γι΄ αυτό μπαίνω και γω σ΄ αυτό τον αγώνα».

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Καστοριάς


Παρουσίαση του ψηφοδελτίου
της Π.Ε. Καστοριάς
                                                                                              24 Απριλίου 2014
Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου παρουσιάζουν την Παρασκευή 25 Απριλίου τα στελέχη του συνδυασμού που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Καστοριάς.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΚΑΛΜΑ, περιοχή Χλόη, της Καστοριάς.

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Γρεβενών


Παρουσίαση του ψηφοδελτίου
της Π.Ε. Γρεβενών
                                                                                              24 Απριλίου 2014

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου παρουσιάζουν την Παρασκευή 25 Απριλίου τα στελέχη του συνδυασμού που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Γρεβενών.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Διοικητηρίου Γρεβενών.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24/4/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ»


Σχολιάζοντας καταγγελίες ομογενών μας που ζουν στη Γερμανία, σύμφωνα με τις οποίες οι ελληνικές διπλωματικές αρχές έχουν «κλειδώσει» τους εκλογικούς καταλόγους από τις 4 Απριλίου, παρά το γεγονός πως οι γερμανικές αρχές τους επιτρέπουν να διαγραφούν από τους γερμανικούς εκλογικούς καταλόγους μέχρι και τις 4 Μαΐου, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε:

Γιάννης Λιάσης (υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας)


Γιάννης Λιάσης (υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας): «Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που  πιστεύουν στο θεσμό»
            Ο κ. Γιάννης Λιάσης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ έκανε την εξής δήλωση:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Του Ιωάννη Θ. Αβραμίδη


       Φίλες και φίλοι

        Συνδημότες και συνδημότισσες του  Δήμου Αμυνταίου

        Καθώς η θητεία μου ως μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου ( Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α. )  τελειώνει, αισθάνομαι χαρά και περηφάνια για όλα όσα μαζί πετύχαμε αυτά τα τρία χρόνια.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Η πατρίδα μας κερδίζει το στοίχημα της εξόδου από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τις μεγάλες θυσίες τους να πιάνουν τόπο και μπορούν πλέον να αισιοδοξούν και να ελπίζουν σ΄ ένα καλύτερο μέλλον.

«O Έβρος απέναντι» των Παπαθανασίου – Ρέππα στη Φλώρινα


Το Κλιμάκιο Μακεδονίας – Θράκης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με την παράσταση «Ο Έβρος απέναντι» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου, που ήδη παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά και στην Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο,

Αγροτική ανάπτυξη από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες»


Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ δημιουργήσαμε μία σειρά από video στα οποία παρουσιάζεται ο απολογισμός των βασικών στοιχείων ενός έργου για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. 
Στην πρώτη ενότητα που παρουσιάζουμε δείτε τις δράσεις μας στην Αγροτική Ανάπτυξη.

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί...


Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Φανούλα Διτσάκα, για την οικονομική δωρεά εκατό ευρώ (100 €), προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη του θείου της και πρώην Προέδρου μας, Νικολάου Χάσου.
Ευχόμαστε υπέρ «μακαρίας μνήμης και ανάπαυσης της ψυχής του δούλου του Θεού Νικολάου».
Ευχαριστούμε.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στηρίζει Μουμουλίδη


Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν μείζον πολιτικό γεγονός. Οι δυνάμεις της Αριστεράς, με τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν μια ιστορική μάχη για την ανατροπή της σημερινής αδιέξοδης κατάστασης. 

Σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση του Ασυμβίβαστου του Ρακόπουλου

Εκδικάστηκε η ένσταση κατά του κ. Ρακοπουλου  που αφορά

την έκπτωση του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου λόγω ύπαρξης ασυμβίβαστου με την ιδιότητα του Διευθυντή Κέντρου Υγείας Αμυνταίου την οποία έχει..
Κατά την συζήτηση απορρίφθηκε αίτημα αναβολής που υπεβλήθει από τον δικηγόρο του κ. Ραακόπουλου  και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ (ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ & ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014)



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 13-04-2014
Πρωΐ 7:30-10:30 π.μ. - Ὄρθρος & Θεία Λειτουργία: Ἱ. Ν. Ἁγίου Γεωργίου Ἀναρράχης Ἑορδαίας
Ἑσπέρας 7:30-9:00 μ.μ. - Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου: Ἱ. Μητρ. Ναὸς Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης