Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

καθαρισμός του χώρου του εκτροφείου του Αγίου Παντελεήμονα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
               Φλώρινα, 31-03-2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από το τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Περιβάλλοντος του Δημου Φλωρινας γνωστοποιείται ότι μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Φλώρινας για τον καθαρισμό του χώρου του εκτροφείου του Αγίου Παντελεήμονα από κατακείμενα ξύλα και τη συλλογή αυτών από δημότες του Δήμου Φλώρινας, δόθηκε η σχετική έγκριση από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας.
Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος δημότης Φλώρινας μπορεί να συλλέξει κατακείμενα καυσόξυλα από το χώρο εντός του εκτροφείου Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά το τριήμερο 3, 4 και 5 Απριλίου 2014 και ώρες 08:30 – 14:30.
Η όλη διαδικασία θα γίνει υπό την παρούσα και την επίβλεψη της Δασικής Υπηρεσίας.





ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ


Πολιτιστικός Σύλλογος των εν Αθήναις Φλωρινιωτών,
‘Ο Φίλιππος’

Δελτίο Τύπου


Αθήνα, 30 Μαρτίου 2014
Θέμα:
Οι Φλωρινιώτες της Αθήνας ενημερώνονται από διακεκριμένους συμπατριώτες μας για δύο σημαντικά θέματα υγείας: Εξωσωματική γονιμοποίηση και πρόληψη του καρκίνου μαστού

«Χορεύοντας με την Κάλπη!»


«Χορεύοντας με την Κάλπη!»

«Καθαρό δεν είναι αυτό που πλύθηκε,
 καθαρό είναι αυτό που δεν λερώθηκε ποτέ!»
ατά τη χριστιανική  άποψη «ο άνθρωπος είναι σώμα και αίμα του Θεού» άρα είναι φτιαγμένος για το καλό;
Είναι  όμως έτσι;…
Οι  παιδοψυχίατροι  τονίζουν  ότι πρέπει να προσέξουμε την αγάπη που θα δώσουμε στα παιδιά μέχρι τον πέμπτο χρόνο. Μέχρι τότε ό,τι δώσεις έδωσες.
Από την ηλικία των πέντε ετών είναι μη αναστρέψιμα τα πράγματα, αν σου έλειψε η αγάπη, θα γίνεις «κακός» πολίτης και θα συμβάλλεις μετά βεβαιότητας σε μία προβληματική κοινωνία.
Η αιτία είναι ότι θα έχεις  πάθει απώθηση,  ότι στραβό έζησες μωρό, θα το σπρώξεις στο υποσυνείδητο, στον αέναο ή βραχύ χρόνο.

Άλλο Γέροντας, άλλο Πνευματικός, άλλο Εξομολόγος

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που πιθανόν να μπερδεύουμε τις έννοιες Γέροντας, πνευματικός εξομολόγος.

Εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Υπατίου στην Τ.Κ. Αντιγόνου

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Ιερά Πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Υπατίου Αντιγόνου.

ΘΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ…


  Πρωτοφανής η επισκεψιμότητα  στην ανάρτηση μας για το Σακουλέβα , που στέκεται ψηλά στη λίστα των  επιλεγμένων από το αναγνωστικό μας κοινό  και συνεχίζει ακάθεκτο για ακόμα πιο μεγάλο  αριθμό  αναγνωσιμότητας.
          Είναι γεγονός  ότι κανένα πρόγραμμα δεν είναι μπάλωμα, ούτε συμπλήρωμα της τελευταίας στιγμής  κάποιου «ειδικού πολιτικού βάρους»  ενός  πολιτικού και ειδικά στη σημερινή περίοδο.
           Αντίθετα ακριβώς αποδεικνύονται τα πράγματα..


Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων – κορασίδων 2014

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6/4/2014 στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι και πάλι παρόν με 5 αθλητές οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν την κορυφή.

Εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Κ. Θεοδωρίδη

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης “ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” προσκαλούν τους πολίτες, τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής

ενημέρωσης την Τετάρτη 02-04-2014 στις 20:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, όπου θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου για το Δήμο Αμυνταίου.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Κατανυκτικός εσπερινός

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι κατὰ τὸν Κατανυκτικὸ Ἑσπερινὸ τῆς Δ’ Κυριακῆς τῶν Νηστειῶν, ὁ ὁποῖος θὰ τελεσθεῖ, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου, τὴν 30ὴ Μαρτίου 2014 καὶ ὥρα 6:30 τὸ ἀπόγευμαστὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Δημητρίου Φλωρίνης, τὸν Θεῖο λόγο θὰ κηρύξει ὁ Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης π. Ἐπιφάνιος Καραγεῶργος, Πρωτοσύγκελλος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Αἰτωλίας καὶ Ἀκαρνανίας, μὲ θέμα: 

«Γνωριμία μὲ τὸν Θεό».
Προτρέπομεν πατρικῶς νὰ συμμετάσχετε.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

«Δημιουργώντας δημιουργούς. Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας ως επένδυση ζωής»


Έκθεση με έργα φοιτητών και φοιτητριών του Τ.Ε.Ε.Τ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Η Λ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν την έκθεση «Με αφορμή το παρελθόν Ι» με έργα των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής. 

Τι είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης για εκλογές και μνημόνια (video)


Στη Φλώρινα βρέθηκε χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος για τις ευρωεκλογές μίλησε σε τοπικά στελέχη, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ. 

Η σταλινική σχολή της πλαστογραφίας ή δράσεις στα πάρτυ του...Σύριζα

Μια μικρή κλίκα 5 ανθρώπων έχουν κάνει πραξικόπημα στο Κίνημα Δεν Πληρώνω.
Διέγραψαν σε μια νύχτα όλους τους υπόλοιπους διαχειριστές του, επί 5 χρόνια, μπλογκ του Κινήματος Δεν Πληρώνω (kinimadenplirono.gr).

ΑΟΦ.ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ


Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΑΟΦ.ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ
Με πολύ ενθουσιασμό και κέφι, πραγματοποιήθηκε στις 29/3, στο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, καθώς και στην  επίσημη Ποδηλατική πίστα MTB  του ΑΟΦ  στον ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ , η παρθενική προπόνηση  Άνοιξης  2014, του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Θρακιωτών Φιλώτα

Σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί τηνΚυριακή 30 Μαρτίου 2014, στον χώρο εκδηλώσεων του συλλόγου και ώρα 18:00.1 Απολογισμός Απερχόμενου Δ.Σ.2 Απολογισμός Ε.Ε.3 Ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Δ.Σ.Με τιμή το Δ.Σ.

Συγχαρητήρια στην Ιωάννα Καζόγλου για τη διάκρισή της!

Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού, συγχαίρει τη μαθήτρια της Ε' τάξης του σχολείου μας, Ιωάννα Καζόγλου, που συμμετείχε σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασικής Κιθάρας και κατέλαβε την 1η θέση την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014. 

Προβολή της ταινίας «Το παρελθόν» στο Αμύνταιο


Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο, 29/3 στις 21:00 και την Κυριακή, 30/3 στις 19:00 στο πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου όπου, μετά την επικράτηση της στην ψηφοφορία που προηγήθηκε στο blog του συλλόγου μαςstegiam.blogspot.gr, θα παρακολουθήσουμε την ταινία:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

                                                                                               

             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
              ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                        Φλώρινα, 28-03-2014
              ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                         
                                                                                                                                                Αριθ.  Πρωτ. - 127 -
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                
Αρ. Πρόσκλησης: -9-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) την 1 Απριλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00΄ σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

«Πρόσκληση σε Εργαστήριο Ενδυνάμωσης Εργαζομένων Γυναικών»


Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.,η Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας
στο πλαίσιο του Υποέργου  2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», σας προσκαλούν σε εργαστήριο ενδυνάμωσης  που θα υλοποιηθεί με στόχο την ενδυνάμωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και

Δωρεάν χορήγηση φαρμάκων από τον Ιατρικό Σύλλογο Φλώρινας


Όσοι από τους συμπολίτες μας αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, μπορούν να έρχονται στο γραφείο του Ιατρικού Συλλόγου Φλώριναςκάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από 17:00 έως 18:00 όπου έχουν συγκεντρωθεί αρκετά φάρμακα τα οποία μπορούν να τα προμηθευτούν δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί τους τη συνταγή του θεράποντος ιατρού.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ

Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με την προώθηση της διαδικασίας πώλησης της «μικρής ΔΕΗ», κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πλήρη υποταγή του αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες κερδοφορίας του μονοπωλιακού κεφαλαίου. Είναι συνέχεια της πορείας ιδιωτικοποίησης της ενέργειας που ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 κατά τις επιταγές του μεγάλου

Ενημέρωση- συζήτηση από την ΔΕΤΕΠΑ στο Αμύνταιο


Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου καλεί σε ενημέρωση-συζήτηση τους δημότες του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμυνταίου

, την Δευτέρα 31.03.2014  και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου με θέματα που αφορούν την Τηλεθέρμανση. 
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Ημερίδα για την «επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία»



  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 28 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για την «επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία»

Ημερίδα με θέμα «Επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία» συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


                              
                                   
          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




Κοζάνη, 28/3/2014
Αρ. Πρωτ. 56  
 

Θέμα : Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας έχοντας υπόψη :

α) Τις διατάξεις του άρθρου 164 του Ν. 3852/10
β) Την αριθ. 61/2013  απόφαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.    
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας για λήψη αποφάσεων.
καλεί

12η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


    Κοζάνη     27-3-2014

    Αρ. Πρωτ.  1039
          
ΘΕΜΑ: 12η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10
β) Την αριθμ.2/13 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής)

ΚΑΛΕΙ

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014





ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και
 Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014


 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ

 Έχοντας υπόψη :
1. Το Ν.3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης
 ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης » .
2. Το Π.∆. 146 /2010 (ΦΕΚ 239 Α΄) «Οργανισµός Περιφέρειας ∆υτικής Μακεδονίας »
3. Tην αριθ. 38200 / 1136 / 11-8-2011 (ΦΕΚ 1969 Β΄) απόφαση του Υπουργού Υποδοµών –