Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τελετή Μνήμης του Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη.


Ο Πυρήνας Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ανακοινώνει ότι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα, Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανό Καραβαγγέλη.

Διανομή ελαιολάδου από το Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας


Το Σάββατο 15/02/2014 και ώρες 9.00 με 13.30 στα ψυγεία της Ένωσης θα γίνει η διανομή του ελαιολάδου στους δικαιούχους πολύτεκνους Φλώρινας, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους θεωρημένα τα βιβλιάρια τους για το 2014.

Χοροεσπερίδα του τμήματος χαντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου


Το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα, που διοργανώνει στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου.

- Με Τιμή -
Επιτροπή Χάντμπολ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας για τις κινητοποιήσεις των αγροτών


Για μια ακόμα φορά οι αγρότες του νομού μας αναγκάστηκαν να προβούν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τα φορολογικά μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση και επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε αγρότη.

Σε «φινετσάτο» κλίμα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Γάλλο Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη


«Οι στενοί και ουσιαστικοί δεσμοί των Γάλλων με τους Έλληνες ανάγονται σε πολλούς αιώνες και βέβαια είναι εξαιρετικά ουσιαστικοί και όλα αυτά τα χρόνια της νεότερης ιστορικής μας διαδρομής και προφανέστατα στον κοινό αγώνα των ανοιχτών οριζόντων της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, είμαστε από κοινού συνεργάτες». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Γιώργος Δακής καλωσορίζοντας στο γραφείο του τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Christophe Le Rigoleur.
«Πιστεύω, πρόσθεσε, ότι στα πλαίσια της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας έχουμε τη δυνατότητα ως περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μαζί με το Γαλλικό Προξενείο να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία και σε πολιτιστικό και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε θέματα επενδύσεων και συνεργασιών δικών μας επιχειρήσεων με Γαλλικές. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ώστε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν».

Κοπή βασιλόπιτας του Φ.Ο.Ο.Φ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου  Φλώρινας προσκαλεί όλους τους φυσιολάτρες και ορειβάτες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ορειβατικού τμήματος  την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:30. στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου στο ύψωμα Φτερούγες Νίκης.