Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Με ένταση και αλληλοκατηγορίες συζητήθηκε η χρηματοδότηση της «Θύελλας Φιλώτα» από τον Δήμο Αμυνταίου (video)

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Θύελλα» Φιλώτα που φέτος θα παίζει στην Γ Εθνική Κατηγορία, βρεθήκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, ζητώντας οικονομική ενίσχυση ύψους 15.000 ευρώ.


Ο κ. Ιωσηφίδης, δήλωσε πως την ημέρα που η ομάδα προκρίθηκε στην Γ Εθνική είπε στην διοίκηση της Θύελλας πως ο Δήμος θα τους ενισχύσει με το συγκεκριμένο πόσο και παράλληλα ο ίδιος προσωπικά  για να βοηθήσει την ομάδα δώρισε 5.000.
Ο κ.θεοδωρίδης, κατηγόρησε τον Δήμαρχο πως θέλει να δεσμεύσει την νέα δημοτική Αρχή κατηγορώντας τον πως με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόσυνο … παίρνοντας την απάντηση από τον Ιωσηφίδη πως ο ίδιος έδωσε 5.000 και αν και ο Θεοδωρίδης θέλει να βοηθήσει την ομάδα ας δώσει και αυτός…. Τέλος κατηγόρησε  τον Ιωσηφίδη που το συγκεκριμένο θέμα  δεν τέθηκε προεκλογικά… παίρνοντας την απάντηση μέσα από την ερώτηση του κ. Μπάντη στον κ. Σίσκο  για το πότε ήταν ο τελευταίος αγώνας όπου και κρίθηκε η άνοδος στην κατηγορία με τον Σίσκο να απαντάει πως η άνοδος κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα  που έγινε στις 4 Ιουνίου….
Το θέμα της χρηματοδότησης θα έρθει προς ψήφιση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

video
https://www.youtube.com/watch?v=xBuLQdfCLN4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου