Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

                                                                 

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                         
               Φλώρινα, 12-08-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε θεατές αποτρόπαιων ενεργειών, καθώς βρέθηκαν στην πόλη της Φλώρινας σκυλιά τα οποία είχαν δηλητηριαστεί από φόλα. Κάποια, κατάφεραν να σωθούν κάποια άλλα όμως δυστυχώς όχι. Τα σκυλιά αυτά είχαν στειρωθεί, τσιπαριστεί και εμβολιαστεί από το Δήμο Φλώρινας και στη συνέχεια είχαν αφεθεί στο φυσικό τους περιβάλλον όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Τα σκυλιά αυτά, φέρουν χρωματιστό λουράκι, εφόσον δεν τους έχει αφαιρεθεί.

Ο Δήμος Φλώρινας καταγγέλλει τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες προσβάλλουν το σύνολο των συνδημοτών μας. Δε πιστεύουμε σε καμία περίπτωση, ότι αυτές οι απαράδεκτες κινήσεις, οι οποίες οδηγούν σε βίαιο θάνατο ζωντανές υπάρξεις, μπορούν να χαρακτηρίσουν τους Φλωρινιώτες.
Είναι γεγονός ότι στην πόλη της Φλώρινας, υπάρχουν αδέσποτα, τα οποία όμως δεν ήρθαν σε μια νύχτα, αλλά συγκεντρώθηκαν σιγά σιγά, από την ασυνειδησία των ιδιοκτητών τους που τα βαρέθηκαν και τα εγκατέλειψαν. Με το πρόγραμμα στείρωσης το οποίο εφαρμόσαμε σε 200 σκυλιά ήδη και το οποίο θα συνεχιστεί, ευελπιστούμε ότι σε βάθος πενταετίας το πρόβλημα αυτό θα λυθεί, ως ένα πολύ μεγάλο βαθμό.
Με τη συμβολή και την ευαισθησία όλων μας, και με σεβασμό σε κάθε ζωντανή ύπαρξη, θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε όλοι σε αυτό το Δήμο. 



1 σχόλιο:

  1. αν ειναι απο φωλες,,, συγουρα και καποια γατα η πουλι η ποντικι θα εχει φαει,,,,,αν δεν υπαρχει ωμως αλλου ειδους πτωμα,,,,τοτε εχουν δηλητηριαστει αλειως,,,,ναστε συγουροι,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή