Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΣΥΔΥΑΣΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Παραθέτουμε (σε μετάφραση διαδικτύου) το δημοσίευμα της σκοπιανής ιστοσελίδας plusinfo.mk , που αναφέρεται σε κάποιον «Nicholas Chochkov» με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ του Κ. Ευάγγελου Γκέκτση (υποψήφιο για το κεφάλι της περιοχής «Λέριν» , όπως χαρακτηριστικά μεταφράζεται) και σε κάποιον «Stojko» από το χωριό «Neretva», υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία ( όπως χαρακτηριστικά γράφει η μετάφραση), προφανώς με το συνδυασμό του Βουλευτή της ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη, αφού η ΝΔ δεν έδωσε στήριξη. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι, γιατί τα ονόματα δεν μεταφράζονται. Δείτε το δημοσίευμα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα


Μακεδόνες στην κούρσα για το δήμαρχο και το χωριό δουλοπάροικων στην Ελλάδα

Δύο Μακεδόνες στις τοπικές εκλογές στην Ελλάδα. Telegraf.mk έμαθε ότι Nicholas Chochkov και θα είναι υποψήφιος για το κεφάλι της περιοχής Lerin, ενώ ο Βασίλειος Stojkov τρέχει για άρχοντας του χωριού Neretva. Οι Μακεδόνες στην Ελλάδα προετοιμασία έντονα τοπικό, αλλά και για τις ευρωπαϊκές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου. Έχουν επίγνωση ότι δεν μπορούν να ελπίζουν για μεγάλα κέρδη, αλλά είναι σημαντικό να συμμετάσχει στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό και να ακούσει εκ νέου το Μακεδονικό ζήτημα.

Το κόμμα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα »Ουράνιο Τόξο» τονίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο κηρυχθεί Μακεδονικό δήμαρχος να έρθει στο γραφείο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων κατάλογο των μεγάλων κομμάτων σε λειτουργία.Τέτοια ήταν η περίπτωση στις προηγούμενες εκλογές, όταν Ashlakov Pande ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έγινε άρχοντας για τους Έλληνες. Για αυτές τις εκλογές Ashlakov αποφάσισε να μην τρέξει.

Pece Dimchev Μακεδονικό ακτιβιστής στην Ελλάδα, λέει ότι είναι θετικό το γεγονός ότι έχετε τους υποψηφίους τους για τις εκλογές, αλλά τονίζει υλικοτεχνική υποστήριξη πρέπει να έχουν μεγάλο κόμμα.

- Ως εκ τούτου, Nikola Chochkov βρείτε τη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ Stojko θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στη νέα δημοκρατία. Είναι απίθανο ότι θα αποτύχει να καταλήξει σε μια ψηφοφορία, διότι μακεδονισμού Ελλάδα διαχειρίζεται δύσκολο - Dimchev θεωρείται.


http://www.plusinfo.mk/vest/135830/Macedonci-vo-trka-za-gradonachalnik-i-za-selski-kmet-vo-Grcija
από ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

11 σχόλια:

  1. ο «Stojko» από το χωριό «Neretva» είναι μάλον ο ΣΤΟΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ
    ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι είναι αυτοί βρε παιδιά;Τους ξέρει κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TRANSLATE ....WHO IS Nikola Chochkov !!! βρείτε sτη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ ???????

    TSUSKA POIOS INE? INE MIPOS MAZI ME TO PONTIOZ SABBALIDES KAI MAIMOYLIDES????/ SO STORY SIRIZA! KOI VOI BULGAR NTETE CHCHLOV & Pece Dimchev ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κοκόσκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nα τους χαίρετε ο εκ του πόντου καταγόμενος ο συριζο Σαπαλίδης τους φ'ιλους του που κάνουν παιχνίδι μεταξύ τους ! κατά τα άλλα ο Σαπαλίδης μπήκε στο εμπορικό επιμελλητήριο για το καλό του εμπροβιοτεχνικού κόσμου! Για την κοιλάρα του μπήκε και να παριστάνει σήμερα τον πολιτικό κουτσαβάκι του τσίπρα ! Πού είσαι ΑΡΗ ? κι εσύ στο αντιδημαρχιλίκι......? ΟΛΟΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Κ Α Τ Α Ν Τ Η Σ Α Τ Ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTOI ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Google Translate: απαίσια, απαράδεκτη, γελοά μετάφραση. Εσείς λεβέντες της Tschushka (τσούσκα), πληρώστε και κανέναν μεταφραστή, ωστε να αποδωθεί σωστά το πρωτότυπο κείμενο στα ελληνικά. Μην σκοτώνετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα. Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τόσα χρόνια διαπραγματευόμαστε τα αυτονόητα, την ελληνικότητα της Μακεδονίας. και επειδή δεν καταφέραμε και πολλά, είπαμε να βγάλουμε ένα δικό τους παιδί ,όπως το λένε, για να έχουν και εκπρόσωπο όταν θα γίνουμε ένα νέο Κόσσοβο. για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τον αγώνα τους και να είναι έτοιμα και αυτός και τα παιδιά τα δικά του από τη γείτονο χώρα. και φυσικά ο επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο κατεβαίνει ο εν λόγο κύριος, ποεί την νήσσαν! αν μπορούσαμε μόνο να καταλάβουμε τη σοβαραότητα του θέματος. μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι Μελιτιώτης και θα σας πω ότι έχασα πάσα ιδέα για το Στάθη και το Ρόζα.
    Να ζητάνε από τον Πάντε Ασλάκοβ να τους ψηφίσει γιατί του έδωσε δουλειά ο Ρόζας πάει κι έρχεται ανταπόδωση ζητούν.
    Αλλά να δεσμεύονται ότι θα του δώσουν όοοοτι κι αν ζητήσει για να τους ψηφίζει και να κάνει και αγώνα γιαυτούς αυτό δεν τρώγεται με τίποτα για τους ελληναράδες.
    Καλά τόσο παρτάλια είναι;
    Ισα κι όμοια η ψήφος η δικιά μου μέσα στη Μελίτη με την ψήφο του Πάντε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή