Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νεδέλκου Ιωάννα Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας


Νεδέλκου Ιωάννα: «Η Γ. Ζεμπιλιάδου ζωντανεύει την ελπίδα».
(Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)

 «Το ξεπέρασμα της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, με τις πολύπλευρες και δυσανάλογα βαρύτερες συνέπειες στην Περιφέρειά μας, απαιτεί τη συστράτευση όλων μας και ειδικά  ανθρώπων ικανών με γνώσεις και σχετική εμπειρία.

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, θεωρώ ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά, για να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής και ειδικά οι γνώσεις της στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, είμαι σίγουρη ότι θα λειτουργήσουν σαν καταλύτης για να ξαναζωντανέψει η ελπίδα και να έρθουν καλύτερες μέρες στην περιοχή μας».

Ποια είναι η Ι. Νεδέλκου
Γεννήθηκε στη Μαρίνα Φλώρινας το 1957. Είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα τέκνα αγροτικής οικογένειας και στο μικρό χωριό της παρακολούθησε τη νηπιακή και δημοτική εκπαίδευση.
Αποφοίτησε από το τότε Οικονομικό Γυμνάσιο Φλώρινας και στη συνέχεια συμμετέχοντας  επιτυχώς  στις πανελλήνιες εξετάσεις, εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε το 1981.
Από το 1982 εργάζεται σαν  οδοντίατρος  ελεύθερη  επαγγελματίας και τα τελευταία 3 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας. Έχει διατελέσει μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας για δύο τριετίες.
Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Αιμίλιο Ασπρίδη και έχουν δύο παιδιά τη Χριστίνα και τη Μαρία.

Η μόνιμη κατοικία της βρίσκεται στη Φλώρινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου