Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Παραιτήθηκε και επίσημα από τη θέση του βουλευτή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος


Παραιτήθηκε και επίσημα από τη θέση του βουλευτή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος με τη ΝΔ για το δήμο Αθηναίων. Τη θέση του θα καταλάβει η Τάνια Ιακωβίδου
Την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή υπέβαλλε και επίσημα σήμερα, Πέμπτη, ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έστειλε σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στην οποία σημειώνει: «Ακόμα και σήμερα που οι Αθηναίοι έχουν βιώσει την κρίση όσο κανείς, πιστεύω ακράδαντα ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει μια υποδειγματική, σύγχρονη, ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αρκεί όλοι μας να μην μένουμε στα λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις». Προσθέτει, επίσης, ότι «αυτή την ώρα, χρειάζεται σύνθεση και συναίνεση. Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους μόνο αν υπερβούμε τις στενές κομματικές διαφορές και τους στείρους διαχωρισμούς σε Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο, που ειδικά σε ό,τι αφορά στην αυτοδιοίκηση ανήκουν στο χθες».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος είχε προαναγγείλει την παραίτησή του την Τετάρτη κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση όπου παρουσίασε το συνδυασμό του για το δήμο της Αθήνας. Πρώτος επιλαχών για τη θέση του κ. Σπηλιωτόπουλου ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, ο οποίος, όμως αρνήθηκε την έδρα, καθώς πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων. Έτσι, την έδρα του Άρη Σπηλιωτόπουλου θα καταλάβει τελικά η Τάνια Ιακωβίδου.

2 σχόλια:

  1. Τελικά όπως φαίνεται κάποιοι έχουν και α….ια. όχι σαν τον Στάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Aρης δεν είναι εκλογικό παρτάλι όπου εκλογές και υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή