Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας ΣΤΙΣ 08-10-2013

                                     

           VIDEO   

   www.youtube.com/v/uKhLRADI5Z8?hl=el_GR&version=3"

Φλώρινα, 08-10-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους. τελική κατάσταση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα,  08-10-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Σας ενημερώνουμε ότι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ) του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους.

Η τελική κατάσταση με τα ονόματα των δικαιούχων για το Δήμο Φλώρινας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Φλώρινας www.cityoflorina.gr στο πεδίο Ανακοινώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2385045790.


Για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διανεμηθούν τα τρόφιμα θα βγει εκ νέου ανακοίνωση. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για συλλογή κατακείμενων ξύλων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 08-10-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Φλώρινας για τον καθαρισμό του χώρου του εκτροφείου του Αγίου Παντελεήμονα από κατακείμενα ξύλα και τη συλλογή αυτών από δημότες του Δήμου Φλώρινας, δόθηκε η σχετική έγκριση από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας.
Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος δημότης Φλώρινας μπορεί να συλλέξει ξερά κατακείμενα καυσόξυλα από το χώρο εντός του εκτροφείου Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά το τριήμερο 10, 11, 12 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 8:30-14:30.

Η όλη διαδικασία θα γίνει υπό την παρουσία και την επίβλεψη της Δασικής Υπηρεσίας.

ΔΤ- 129η ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΓΕΝΕΥΗ

                                                            
             
    7 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                              
συμμετοχη της βουλευτου ν. κοζανησ ραχηλ μακρη στη 129η συνελευση της διακοινοβουλευτικησ ενωσησ στη γενευη

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της 129ης Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης που πραγματοποιούνται στη Γενεύη μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2013. Παράλληλα, διεξάγονται συναντήσεις της Γεωπολιτικής Ομάδας 12+ στην οποία ανήκει η Ελλάδα. Στη Συνέλευση συμμετέχουν οι Βουλευτές, μέλη του Οργανισμού, ενώ τα  θέματα που θα συζητηθούν στις τρεις Μόνιμες Επιτροπές της Ένωσης είναι τα εξής:

Φ.Σ.Φ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Σαββάτου 5 Οκτωβρίου  2013 ο Αριστοτέλης  έδωσε το δεύτερο παιχνίδι του  για φέτος και γνώρισε την ήττα  από τους Διόσκουρους Κοζάνης    με σκορ 34-49.Η παιδική ομάδα του Αριστοτέλη  ξεκίνησε τον αγώνα δυνατά παίζοντας καλή άμυνα αλλά έχοντας πρόβλημα στην επίθεση. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 5-12.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 09.10.2013, ημέρα Τετάρτη και για το διάστημα από 08:00 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Βαρθολομαίου.

ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ

Με μία από τις μεγαλύτερες αποστολές συμμετείχαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πορταριάς Βόλου που διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου. Το 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της Πορταριάς τίμησε και φέτος το άθλημα με τον καλύτερο τρόπο και τιμήθηκε από το έντονο ενδιαφέρον των

Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία

Στα πλαίσια του πολύ-συνεδρίου «Money Show» που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Οκτωβρίου 2013, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας - 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση 
την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στις 12:00 με 14:00

Σεμινάριο φωτογραφίας από τον «Αμύντα»

Η φωτογραφική ομάδα του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ υποδέχεται τον φωτογράφο Δημήτρη Τσουρτσούλα (διπλ. German School of photography of New York) και προσκαλεί όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το 

Θεματικοί κήποι στη Φλώρινα από τον Αρκτούρο

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος «ΒΙΟτοπος – Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο σχεδίασε και υλοποιεί με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά με τη δημιουργία των θεματικών

«Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι» στη Φλώρινα

Η Καλλιτεχνική εταιρία "Προσκήνιο" και η "Παιδική Σκηνή Ροντίδη" παρουσιάζουν "Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι" των J. και W. Grimm, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στη Φλώρινα, "Αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος", στις 18:00.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ 6944062928.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ.

Βιβλιοπαρουσίαση από το Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας


Το βιβλίο του Δημήτρη Βλαχοπάνου«Αγαπημένη μου αδελφή Αλεξ…» παρουσιάζει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7.00 το απόγευμα στο καφέ «Οδός Ονείρων», ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά» του κ. Παπαγιάννη Βασίλειου. 

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Μακεδονία

Ελέγχθηκαν συνολικά 4.348 άτομα και 3.143 οχήματα, συνελήφθησαν 55 άτομα και βεβαιώθηκαν 252 παραβάσεις
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας στη Δυτική Μακεδονία

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών,

Τι μας κρύβετε κ. Σαπαλίδη;

Ο πρόεδρος Σ. Σαπαλίδης και η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φλώρινας δεν δίνουν στοιχεία που αφορούν στη διοικητική και οικονομική λειτουργία του επιμελητηρίου σε δύο εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.