Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Κ Α Ε ΑΡΗΣ




Φλώρινα, 16-09-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, παράγοντες της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας, ο Πρόεδρος του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και ο προπονητής της ομάδας Αριστοτέλης Φλώρινας το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στην αίθουσα θεάτρου του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για τη φιλοξενία της ομάδας στη Φλώρινα με σκοπό την προετοιμασία της για διεθνές τουρνουά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΑΤΕ




Φλώρινα, 16-09-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στους Προκριματικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε παραβρέθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των αγώνων.
Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος Φλώρινας είπε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Με καθολική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2013 η πρώτη μέρα της Απεργίας των Εκπαιδευτικών του Νομού Φλώρινας. Από τα 26 Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού όλα πλην δύο εξαιρέσεων παρέμειναν κλειστά, ενώ το ποσοστό συμμετοχής στην Απεργία άγγιξε το 95%.

Συνέντευξη Τύπου του ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ


                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Προσκαλείστε στη Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 17-09-2013 στις 12 μ.μ. στο ημιόροφο στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας,  που θα δώσει ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων,  Γιάννης Αντωνιάδης για τρέχοντα θέματα.
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
                  Γεν, Γραμματέας

                   ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ.

Ο εορτασμός της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 16 Σεπτεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο εορτασμός της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας


Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Φλώρινας, με ευθύνη της Π.Ε. Φλώρινας.

Δεκατρία άγνωστα ιστορικά γεγονότα, που σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό


Είναι στη φύση του ανθρώπου να μαθαίνει καινούρια πράγματα και να εξερευνά νέους τομείς γνώσης. 
Πώς θα σας φαινόταν αν σας παρουσιάζαμε μερικά ιστορικά στοιχεία, που ενδεχομένως οι περισσότεροι από εσάς να μη γνωρίζατε έως τώρα;

Τα 5 πιο βρώμικα πράγματα που αγγίζουμε καθημερινά!

Τα μικρόβια βρίσκονται παντού. Όπου κι αν ακουμπήσεις κινδυνεύεις να μολυνθείς. Σίγουρα υπάρχουν τα γνωστά σε όλους…
βρώμικα σημεία που αποφεύγεις επιμελώς ή που είσαι πολύ προσεκτικός όταν τα πιάνεις. Τι γίνεται, όμως, με τα μέρη που δεν μπορείς να φανταστείς

Δωρεάν διανομή βιβλίων σε άνεργους

Σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου Venetia (Σταμπουλή 7) θα γίνειΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΩΝ σε άνεργους της πόλης (εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ).
Βασική προϋπόθεση φωτοτυπία την κάρτα ανεργίας τους.

Παρουσίαση του προγράμματος «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων»

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Φλώρινας, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (video)

Πραγματοποιήθηκαν χθες στη Φλώρινα οι εκδηλώσεις για την ημέρα εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. 

Τρίτη αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας-Μόνος πρώτος ο Άγιος Παντελεήμονας

Μόνος πρώτος έμεινε στη βαθμολογία ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα αφού κέρδισε στο ντέρμπι 4-1 τον Απόλλων Αμμοχωρίου, την ώρα που ο Ερμής Αμυνταίου γνώριζε ήττα σοκ από τον Αρμενοχώρι εντός έδρας.

Κραυγή αγωνίας από τη Φλώρινα

Βυθισμένοι στην απόγνωση και αντιμέτωποι με τα λουκέτα είναι οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της ακριτικής Φλώρινας, οι οποίοι βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να ψυχορραγούν.

Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου

Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αμυνταίου, στις 16 Σεπτεμβρίου 2013ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.       «Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκτέλεση της

Αήττητος στη Φλώρινα ο Άρης

Το 3/3 στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Φλώρινα ο τοπικός Αριστοτέλης έκανε ο Άρης επικρατώντας του ΚΑΟΔ με 78-72.

Ακόμα μία νίκη για τον Άρη στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Φλώρινα ο τοπικός Αριστοτέλης. Μετά την Λουκόιλ Ακαντέμικ αλλά και του οικοδεσπότη οι «κίτρινοι» επικράτησαν και του ΚΑΟΔ με 78-72. 

Μάκης Ιωσηφίδης: Ο καθένας θα πάρει την ευθύνη του για τις παραιτήσεις σε δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμυνταίου

Ο δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης τόνισε, σε συνέντευξη στο ράδιο Λέχοβο 97,1 ότι ο καθένας θα πάρει την ευθύνη του για τις παραιτήσεις σε δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παράλληλα έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το θέμα.

Ακούστε τον δήμαρχο κάνοντας κλικ πάνω στο αρχείο:


Αναδημοσίευση από: radio-lehovo.gr

Ψήφισμα των εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας

Σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αποφασίστηκε ξαφνικά και απροειδοποίητα η κατάργηση του τομέα Υγείας και Πρόνοιας των ΕΠΑΛ σε όλη τη χώρα.

Σήμερα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με ένα θέμα

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 16

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου




Διακοπή στη ηλεκτροδότηση σε τοπικές κοινότητες του δήμου Αμυνταίου. Η διακοπή λόγω τεχνικών εργασιών τηνΔευτέρα  16 Σεπτεμβρίου 2013στις εξής τοπικές κοινότητες:

Αγίου Παντελεήμονα
Βεγόρα
Σωτήρα
τμήμα Λεβαίας
και στα αρδευτικά τους

Απεργιακή κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας,  θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση από την ΕΛΜΕ Φλώρινας όπου στη συνέχεια θα ακολουθήσει και πορεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΙΕΡΑΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ: 6979698466

Δήμος Αμυνταίου:Επίσημη αλληλογραφία με τον Επίτροπο Ενέργειας

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες μεταξύ του Δημάρχου Αμυνταίου και Προέδρου του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων κ. Μάκη Ιωσηφίδη και του

Στην πρόσληψη 587 ατόμων προχωράει η ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών αρχαιοτήτων



Τα συγκεκριμένα άτομα θα συνάψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με στόχο τη διενέργεια της σωστικής

Έκτακτο δελτίο επικινδύνων καιρικών φαινομένων

Πρόσκαιρη αλλά σημαντική μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται σήμερα δευτέρα (16-9-13) στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Πιο αναλυτικά:

Τελικά τι πρεσβεύει το Κama Sutra;

Το απόλυτο εγχειρίδιο του σεξ σε όλο το κόσμο αποτελεί το Kama Sutra ένα αρχαίο ινδικό κείμενο σανσκριτικής λογοτεχνίας που χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ.

«Το λουλούδι του ωκεανού»: Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο!

Τι κι αν το καλοκαίρι έφυγε και μπήκαμε σιγά σιγά σε mood φθινοπώρου; Οι Μαλδίβες με τα ξενοδοχεία της είναι εδώ για να μας... επαναφέρουν σε τάξη ή αλλιώς για να μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει πάλι ο Αύγουστος! Ο λόγος για το περίφημο «The Ocean Flower», το «λουλούδι του ωκεανού»

Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΙΡΕΤΟΥ



Ο εκλεγμένος σε αιρετά θεσμικά όργανα, δεν είναι διορισμένος υπάλληλος ή υπουργός π.χ. για να θέτει στη διάθεση του υπηρεσιακού ή του πολιτικού προϊσταμένου την παραίτησή του.
Η παραίτηση ενός αιρετού είναι μία κορυφαία πολιτική πράξη και δεν αντιμετωπίζεται ως