Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η ομάδα του ΑΡΗ στα γραφεία του συνδέσμου Φλώρινας

Ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, SUPER 3 ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ανακοινώνει, ότι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, θα υποδεχτεί τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του Ελληνικού μπάσκετ στο χώρο του συνδέσμου (Κων. Καραμανλή 51). 


Ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, SUPER 3 ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ανακοινώνει, ότι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, θα υποδεχτεί τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του Ελληνικού μπάσκετ στο χώρο του συνδέσμου (Κων. Καραμανλή 51).
Προσκαλούμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ σε ένα κιτρινόμαυρο πάρτυ από νωρίς το απόγευμα.
Επίσης το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου δίνουμε δυναμικό παρόν στο κλειστό γυμναστήριο της κιτρινόμαυρης Φλώρινας για τα φιλικά που δίνει η αγαπημένη μας ομάδα με την PBC LUKOIL ACADEMIC (Παρασκευή 19:00) και με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σάββατο 19:00).
ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΦΛΩΡΙΝΑ-SUPER 3

Ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας (video)

Με λαϊκή βραδιά ολοκληρώθηκε χθες το τριήμερο 5ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά. 

ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ




9 Σεπτεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Τομεάρχου Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή.

Ραχήλ Μακρή: κ. Σαμαρά αφήστε τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος και πηγαίνετε να σας κάνουν το τραπέζι με τα "ληγμένα" τρόφιμα της Κυβέρνησης σας.

Ο κ. Σαμαράς ανακοινώνει από τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ότι φέτος αναμένεται να "επιτύχει" πρωτογενές πλεόνασμα. Η αισιοδοξία του πρωθυπουργού βασίζεται στα ταμειακά αποθέματα που ο κύριος Σταϊκούρας βαφτίζει πρωτογενές πλεόνασμα.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ




Φλώρινα, 09-09-2013

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Για τη νέα σχολική χρονιά, εύχομαι, στα παιδιά μας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς υγεία, κουράγιο, υπομονή, και επιτυχία στην πραγμάτωση των στόχων.
Η  σχολική χρονιά φέτος ξεκινά με προβλήματα σ’ ότι αφορά στο νέο εκπαιδευτικό και οικονομικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε, λόγω της οικονομικής κρίσης και των μέτρων που ελήφθησαν και λαμβάνονται.
Τα οικονομικά του Δήμου και γενικότερα της Αυτοδιοίκησης έχουν συρρικνωθεί επικίνδυ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ





ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
(έχει θέση πρόσκλησης)
Σύμφωνα με το Ν. 2645/98  καθιερώθηκε η 14η Σεπτεμβρίου ως ημέρα εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.   

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΟΥΣΙΑ Ο ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Παίκτρια του Αμύντα Αμυνταίου είναι εδώ και λίγα 24ωρα η Ημαθιώτισσα Φωτεινή Νούσια, προσθέτοντας ακόμα ένα χρήσιμο όπλο στην φαρέτρα του Νίκου Γιώσκου.

Ο ΑΟΦ ΣΤΗΝ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 7/9/2013




Ο ΑΟΦ ΣΤΗΝ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ  7/9/2013
Με 15μελή αποστολή  -που το μικρότερο μέλος  της ήταν η 11χρονη ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ-κατέκτησε για άλλη μια φορά την ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ στις 7-8/9/2013, καθιερώνοντας έτσι κάθε χρόνο,  2  ορειβατικές αποστολές στο βουνό των θεών της

«Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων στην Βουλγαρία από τον ΟΕΝΕΦ»






Φλώρινα 08/09/2013       


«Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων στην Βουλγαρία από τον ΟΕΝΕΦ»



Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφάλισε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων για την Βουλγαρία (στην περιοχή του Βelogradchik) από 2 έως και 9 Οκτωβρίου 2013.

Ανοιχτή επιστολή του Τρ. Ρασάικου

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Πριν από 3 χρόνια, όταν έθετα την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας, η μόνη μου δέσμευση υπήρξε ότι θα υπηρετήσω απαρέγκλιτα το κοινό καλό χωρίς εκπτώσεις σε αρχές και αξίες. Τρία χρόνια μετά, στέκομαι πάλι μπροστά σας, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και την Δημοτική μας παράταξη. Η απόφαση μου να καταψηφίσω στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της μεταφοράς θέσης από