Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις 14 Αυγούστου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00



           


           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
              ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                  Φλώρινα, 10-08-2013

          ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                         

                                                                                                                                                Αριθ.  Πρωτ.: -457-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                
Αρ. Πρόσκλησης: -24-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Π Ρ Ο Σ τους κ.κ. :

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



olympias 2.jpg
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»
    Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε τον Μάιο του 2011 και μετά την εκλογική του Γενική Συνέλευση και την σύγκληση σε σώμα του Δ.Σ. που προέκυψε από το αποτέλεσμα αυτής η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
        Καλδάνης Κων/νος (Πρόεδρος)
        Μαγγόνας Αριστείδης (Αντ/δρος)
        Γάκη Ευγενία (Γεν.Γραμματέας)
        Δημητρίου Κων/να   (Ταμίας)
        Κώτσης Χρήστος (Μέλος)


   Ο σύλλογος μας έχει ως σκοπό την διάσωση και διάδοση των Ηπειρωτικών ηθών και εθίμων αλλά και την προσφορά του σε κοινωνικό επίπεδο όπου αυτό απαιτηθεί.

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΑΣ» Αχλάδας

tmhma enhlhkwn axladas 2.jpg


Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΑΣ» Αχλάδας ιδρύθηκε στην Αχλάδα από τους κατοίκους του χωριού το 1962 με την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου που μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει πολλές προκρίσεις και διακρίσεις, ενώ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν από εδώ την καριέρα τους και επάνδρωσαν αργότερα μεγάλες γνωστές  ποδοσφαιρικές ομάδες.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ XANTMPOL

Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 2
ΘΩΜΑΗ ΤΑΪΡΙΔΟΥ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Η πολύπειρη γκολκίπερ Θωμαή Ταϊρίδου είναι και επισήμως η τρίτη μεταγραφική προσθήκη του Αμύντα Αμυνταίου, που αποκτά ακόμα μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια.
Η Ελληνίδα τερματοφύλακας διαθέτει πολυετή παρουσία  στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Εθνικής . με τις ομάδες του Αρίωνα Πτολεμαίδος (1987-1999) και Μακεδονικού Θεσ/νίκης (1999-2012), μετράει περισσότερες από 10 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει συμμετάσχει σε 5 Φαιναλ Φόρ.
Τελευταίο πέρασμα της ήταν  με την φανέλα του ΜΠΣ Φιλώτα (2012-2013) , με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, έχοντας το απόλυτο σε συμμετοχές.
Η Θωμαή Ταϊρίδου δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη από την επίτευξη της συμφωνίας  με τον Αμύντα Αμυνταίου, έναν ιστορικό σύλλογο , που διαθέτει πολλούς πιστούς φιλάθλους.
Επιπλέον είμαι χαρούμενη διότι θα μου δοθεί και πάλι η δυνατότητα να συνεργαστώ με τον πρώην προπονητή μου στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, τον Νίκο Γιώσκο, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία  της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1»  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Φλώρινα, 09-08-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 και ώρα 12:00πμ, στο Δημαρχείο Φλώρινας στην υπογραφή σύμβασης του έργου «Ανάπλαση Τμήματος Ποταμού Σακουλέβα».

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας




sarises 2012-2013.JPG
Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας ιδρύθηκε το 2009 με βασικό στόχο την καλλιέργεια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην περιοχή της Φλώρινας. Είναι μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και

Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις Πολιτιστικά Δρώμενα 2013 του Δήμου Φλώρινας



1 (2).JPG
Φλώρινα, 08-08-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις Πολιτιστικά Δρώμενα 2013 του Δήμου Φλώρινας, παραχώρησε την Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας, μαζί με τα μέλη της επιτροπής των εκδηλώσεων κ.κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αριστείδη Αριστείδου, Δόξα Κωτσαλίδου και Γιώργο Σταύρου. Αναλυτικά είπαν:

υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση της Λεωφόρου Μοναστηρίου»



DSC_0714.JPG
Φλώρινα, 08-08-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην  υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση της Λεωφόρου Μοναστηρίου», προχώρησε την Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και ο ανάδοχος του έργου κ. Στέργιος Πατεγάκης, εκπρόσωπος της εταιρείας «ΖΕΥΞΗ Α.Τ.Ε.».
Το έργο αφορά στην ανάπλαση της λεωφόρου Μοναστηρίου, στη βορειανατολική είσοδο της  πόλης της Φλώρινας, με σκοπό τη δημιουργία ενός φιλόξενου και οργανωμένου αστικού χώρου με διαδρομές για πεζούς και ποδηλάτες, με υπαίθριους καθιστικούς χώρους και με οριοθετημένους από

Φωτογραφίες,Λαογραφικού Μορφωτικού Πολιτιστικού και Γυμναστικού Συλλόγου Βεύης


Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε κατά το έτος 1985 με την επωνυμία Λαογραφικός, Μορφωτικός, Πολιτιστικός, και Γυμναστικός Σύλλογος Βεύης. Σκοπός των ανθρώπων που τον δημιούργησαν ήταν η διατήρηση και η συνέχιση της Παράδοσης και αυτό επετεύχθη με τη συμμετοχή των μελών των χορευτικών ομάδων στα Πολιτιστικά Δρώμενα της Περιοχής μας.
Οι δραστηριότητες μας είναι πολλές: διαθέτουμε Τράπεζα Αίματος, Γυμναστήριο για την άθληση των συγχωριανών μας, κατά καιρούς διοργανώνουμε την αναβίωση κάποιων παραδοσιακών εθίμων. Επίσης, ο Σύλλογος ανταποκρινόμενος στις δύσκολες συγκυρίες βοηθάει άπορους συντοπίτες μας.
Μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα η θέληση υπάρχει, αλλά το κύριο συστατικό της επιτυχίας είναι η Ενότητα κάτι το οποίο είναι δυσεύρετο αυτές της εποχές.


Με Τιμή
Το Δ.Σ.

σχετικά με το πρόβλημα του σήματος των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας




Ανακοίνωση
Σας ανακοινώνουμε ότι σχετικά με το πρόβλημα του σήματος των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας , που οι κεραίες-αναμεταδότες βρίσκονται στην περιοχή του Σταυρού, ο Δήμος Φλώρινας δεν έχει καμία ευθύνη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ Κεφάλαιο 7:




ΛΙΓΟΙ ΓΡΑΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



του
Παντελή Μιντεκίδη


Στο προηγούμενο κεφάλαιο είδαμε πώς διαμορφώθηκε η γραικική άρχουσα κάστα, δηλονότι δεν πρόκειται για ελληνική αλλά για γραικική μάζα, δουλόγονων και ως εκ τούτου δουλόφρονων μισελληνικών αθλιοτήτων εγκαταβιούντων επί την Ελληνική χερσόνησο και των περί αυτής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ραχήλ Μακρή: Πλήρης δικαίωση των εργαζόμενων και των θέσεων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ΕΑΒ.


8 Αυγούστου 2013               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με την 259/2013 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων το Μονομελές Πρωτοδικείο Θηβών, έκρινε σχετική προσφυγή εργαζομένων της ΕΑΒ και αποφάσισε ότι: «Δεν υπάρχει λόγος επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος ικανός να δικαιολογήσει τέτοιας έκτασης και έντασης περιορισμούς συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων».

Αμύνταιο: Κουτάβια πέθαναν αγκαλιασμένα από φόλα


Οργή και αγανάκτηση για τα συνεχόμενα περιστατικά κακοποίησης και τις καθημερινές δηλητηριάσεις ζώων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Τι θα λέγατε για μια βόλτα στα Βρασνά και στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής; Η αναγνώστρια του Πινακίου Βάσω Χρηστίδου φροντίζει να μας ταξιδέψει με τα τοπία που αποτύπωσε ο φωτογραφικός της φακός...Σε ευχαριστούμε Βάσω!