Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Σε επίβλεψη των εργασιών κοπής των χόρτων και καθαρισμού της πόλης της Φλώρινας, προέβη ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος




Φλώρινα, 17-07-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε επίβλεψη των εργασιών κοπής των χόρτων και καθαρισμού της πόλης της Φλώρινας, προέβη ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος την  Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013.
Οι εργασίες αυτές υλοποιούνται κατά κύριο λόγο από τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας που θα απασχοληθούν με δίμηνη εργασία, μαζί με τις υπηρεσίες και τους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας.
Σκοπός του Δήμου Φλώρινας είναι, μέχρι το τέλος της απασχόλησής τους, να καθαριστούν κοινόχρηστοι χώροι και να γίνει κοπή χόρτων, τόσο στην πόλη Φλώρινας, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Ήδη, έχουν καθαριστεί τα κοιμητήρια της πόλης, πάρκα και περιοχές, όπως της Αγίας Κυριακής, παρεμβάσεις οι οποίες βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου Φλώρινας.






Ολοκληρώθηκε το 4ο Συνέδριο Απανταχού Φλωρινιωτών




Φλώρινα, 17 Ιουλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε το 4ο Συνέδριο Απανταχού Φλωρινιωτών

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17 Ιουλίου 2013 το 4ο Συνέδριο Απανταχού Φλωρινιωτών, που διοργάνωσε το Συμβούλιο Απανταχού Φλωρινιωτών και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

«Καθίζηση» των βάσεων σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Πτώση έως:- 300 μόρια στις νομικές σχολές - 500 μόρια στα τμήματα φυσικής, χημείας, μαθηματικών - 300 μόρια στις ιατρικές σχολές - 600 μόρια στις πολυτεχνικές σχολές - 700 μόρια στα οικονομικά τμήματα

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα παρουσία της μελέτης για τη διασυνοριακή μετακίνηση στη Φλώρινα



Με λύπη μας σας γνωρίζουμε ότι εξαιτίας σοβαρού ζητήματος που πρόεκυψε στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Κροκίδη και τον γραμματέα κ. Καρανίκα (συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης πριν τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές αύριο 17/07/2013).
Μας ενημέρωσαν μόλις πριν 2 ώρες ότι είναι αδύνατον να παραστούν στην αυριανή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Φλώρινας για την παρουσίαση της μελέτης με θέμα τη διασυνοριακή μετακίνηση στη Φλώρινα.
Θα σας αποσταλεί πρόσκληση εκ νέου με νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ο Εμμανουήλ Παπαδημητρίου στην ομάδα μπάσκετ του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»



Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ.  «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την περαιτέρω ενίσχυση της Ομάδας Ανδρών Καλαθοσφαίρισης, με την προσθήκη του έμπειρου καλαθοσφαιριστή Εμμανουήλ Παπαδημητρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την κινητικότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο

 

 

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά, ακολουθώντας τις προσταγές της τρόικας, συνεχίζει να παίζει παιχνίδια στις πλάτες όλων μας. Καταθέτοντας, κατά την πάγια τακτική της ένα πολυνομοσχέδιο-σκούπα, σαρώνει ό,τι έχει απομείνει όρθιο στο δημόσιο τομέα. Η

Αλλάζουν όψη ο Κώττας και το Βατοχώρι

 
Το πρόγραμμα του Δήμου Πρεσπών για την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων προχωράει κανονικά, με νεώτερο την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου ανάπλασης των κοινοχρήστων χώρων στους οικισμούς Κώττα και Βατοχώρι της Δημοτικής Ενότητας Κρυσταλλοπηγής.

Σύλληψη δύο ατόμων στον Αετό για παράνομη εργασία

Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στον Αετό - Φλώρινας, 54χρονο ημεδαπό και 19χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη εργασία.
Συγκεκριμένα, ο 54χρονος απασχολούσε παράνομα τον 19χρονο σε κτηνοτροφικές εργασίες, χωρίς αυτός να κατέχει τις απαιτούμενες άδειες παραμονής και εργασίας στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ενημέρωση από το δήμο Αμυνταίου για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

 
Ο Δήμος Αμυνταίου, όπως όλοι οι Δήμοι της χώρας, είναι κλειστός μέχρι και την Τετάρτη, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Διανομή κάδων κομποστοποίησης στο Δήμο Πρεσπών από τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ

 
 
Την Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, στον χώρο του Δημαρχείου στον Λαιμό θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παράδοση η κάδων κομποστοποίησης στους δημότες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Η δράση αυτή γίνεται σε συνέχεια της

Μνημόσυνο θυμάτων τουρκικής εισβολής

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου

Συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Έγκριση στρατηγικού σχεδιασμού Δήμου Αμυνταίου μετά από εισήγηση εκτελεστικής επιτροπής.

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο των Απανταχού Φλωρινιωτών


Η Πρέσπα των λιμνών, των νερών και της λειψυδρίας

Έχει, λένε, τόσο νερό που μπορεί να ποτίσει όλο το νομό.
Στην Πρέσπα των νερών όμως, πολύ συχνά εμφανίζονται φαινόμενα λειψυδρίας που μπορούν να κρατήσουν πολλές μέρες.

Δήλωση Πρόεδρου Ενεργειακού Δικτύου