Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας δικαιώσει ή όχι




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από την πρώτη στιγμή η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε τη θέση για ενιαίο πόλο εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία, με σύμπραξη Πανεπιστημίου – ΤΕΙ και ερευνητικών κέντρων.

«Δούρειος Ίππος» ο εργολάβος των Αρχαιολογικών Ανασκαφών του Αμυνταίου



Έχουν αρχίσει και ακούγονται πολλά για τις εργασίες των αρχαιολόγων στον χώρο επέκτασης του ορυχείου του Αμυνταίου. Ο νέος εργολάβος καθυστερεί χαρακτηριστικά.....

Καταργούνται 35 επιδόματα στην ΔΕΗ ποια είναι τα επιδόματα αυτά



Να καταργηθούν 35 ειδικά επιδόματα στη ΔΕΗ που προβλέπουν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας  και τη διατήρηση μόνο τριών ...(επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, απομακρυσμένων παραμεθορίων περιοχών και θέσης ευθύνης) προτείνει η κοινή Επιτροπή διοίκησης και ΓΕΝΟΠ που συγκροτήθηκε με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ απο το Α Σ.Σ. και τη 9η Μ/Π ΤΑΞΙΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πολιτικό Γραφείο Ευστάθιου Κωνσταντινίδη Βουλευτή Φλώρινας






Φλώρινα 4/4/2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, σχετικά με όσα αναφέρει σε επιστολή του ο κ. Αναστασιάδης Παναγιώτης για  δήθεν ¨μακεδονική γλώσσα¨, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου





ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ 
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ 
 531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλ.: 23850/28.860, FAX: 23850/28.863
  



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Ἀνακοινώνεται στούς εὐσεβεῖς Χριστιανούς τῆς Μητροπόλεώς μας ὅτι κατά τόν Ἑσπερινό τῆς Γ’ Κυριακῆς τῶν Νηστειῶν (Σταυροπροσκυνήσεως), ὁ ὁποῖος θά τελεστεῖ, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου, τήν Κυριακή 7η Ἀπριλίου 2013 καί ὥρα 7.00 το ἀπόγευμα στόν Ἱερό Ναό Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης, τόν θεῖο λόγο θά κηρύξει ὁ Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης Σωτήριος Κοσμόπουλος, Πρωτοσύγκελλος τῆς Ιερᾶς Μητροπόλεως Σάμου-ἱεροκῆρυξ, μέ θέμα:
«Σταυρῷ περικοσμούμενοι».
         
Παρακαλεῖσθε νά συμμετάσχετε.

Ἀπό τήν Ἱερά Μητρόπολη

Το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας

 
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας, που προέκυψε από τις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2013, έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
Α’ ΜΕΛΟΣ: ΙΝΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
Β’ ΜΕΛΟΣ: ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Γ’ ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Μαθήματα ιταλικών & τουρκικών

Λειτουργούν τμήματα ξένων γλωσσών από πτυχιούχους καθηγητές.
Γίνεται προετοιμασία για κρατικό πτυχίο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον
Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο «Venetia», τηλ. 6982997030

Επιχείρηση: Argo



Στις 4 Νοεμβρίου του 1979, καθώς η επανάσταση στο Ιράν φτάνει στην κορύφωσή της, μια ομάδα Ιρανών στρατιωτών εισβάλει στην Αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατά όμηρους 52 Αμερικανούς.

Μέσα στον πανικό, έξι Αμερικανοί καταφέρνουν να διαφύγουν και να βρουν καταφύγιο στην κατοικία του Καναδού πρέσβη. Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να θανατωθούν, ο ειδικός «απομακρύνσεων» της CIA Τόνι Μέντεζ καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο προκειμένου να τους φυγαδεύσει με ασφάλεια από την χώρα. Το σχέδιο είναι τόσο παράτολμο που μόνο σε ταινία θα μπορούσε κανείς να το δει.
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 9/4: 21.00
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
-ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20.30: ΜΙΣΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ!
-ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Θρίλερ | 120'
Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Αλαν Άρκιν, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Γκούντμαν

Επιμορφωτική ημερίδα για φιλόλογους

Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας, Άννα Πολατίδου σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:
«Φιλόλογοι εισηγούνται καινοτόμες διδακτικές προτάσεις στο μάθημα της Ιστορίας»
τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Φιλίππειον, ώρα 17:30-20:00.
Φιλόλογοι του νομού μας θα παρουσιάσουν με αξιοποίηση των ΤΠΕ, συγκεκριμένες διδακτικές ενότητες στο μάθημα της Ιστορίας. Θα ακολουθήσει συζήτηση για τις προτεινόμενες διδακτικές προσεγγίσεις και θα δοθεί στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς το ψηφιακό υλικό που ετοιμάστηκε.

Από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δ/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας

Συγχαρητήριο του Γυμνασίου Μελίτης σε μαθητές του



Ο Σύλλογος των Διδασκόντων και η Δ/ντρια του Γυμνασίου Μελίτης συγχαίρουν τους μαθητές του Γυμνασίου μας που συμμετείχαν στους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου και κατέκτησαν μετάλλια:
Αντωνιάδη Αθανάσιο: Χρυσό μετάλλιο - Δισκοβολία
Άιτα Ιωάννα: Αργυρό - Δισκοβολία
Πετρίδη Χρήστο: Αργυρό - Δισκοβολία
Σιέκρη Αλέξανδρο: Αργυρό - Δρόμος 300 m
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον γυμναστή του σχολείου κ. Δημήτρη Μητσκόπουλο για τη μεγάλη συμβολή του στις επιτυχίες των μαθητών μας.

Για το Γυμνάσιο Μελίτης

Η Διευθύντρια
Σιώνα Αργυρή

Ευγενική χορηγία από το «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ» στο πλαίσιο αλληλεγγύης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κλεινών



Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN στο πλαίσιο αλληλεγγύης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κλεινών και με την ευγενική χορηγία που προσφέρει το «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ» σας προσκαλεί να συμμετέχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Ψυχική και σωματική υγεία μέσα από την άθληση για παιδιά και ενήλικες

Έξω η «Χρυσή Αυγή» από κάθε εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας που έγινε την Δευτέρα 1 Απρίλη οι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κατέθεσαν προ ημερησίας διάταξης θέμα για συζήτηση: «Να μην ξανακαλεστεί η Χρυσή Αυγή σε επετειακές ή άλλες εκδηλώσεις της Περιφέρειας».

Επιστροφή ΦΠΑ αγροτών



Η απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για την επιστροφή ΦΠΑ αγροτών τα κάτωθι:
Καθορίζουμε τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία για την επιστροφή του ΦΠΑ που επιβαρύνει τις αποκτήσεις αγαθών και λήψεις υπηρεσιών (εισροές), στους αγρότες που έχουν υπαχθεί στο ειδικό κατ’ αποκοπή καθεστώς που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 41 του Κώδικα Φ.Π.Α. (ν. 2859/2000), ως εξής:

Το 4ο ΓΕΛ Λαμίας στο ΚΠΕ Μελίτης



Στις  28 & 29 Μαρτίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης-Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Πάντο Βασίλειο, Σακελλάρη Αλέξανδρο & Κύρκο Γεώργιο με την Α΄ τάξη του 4ου ΓΕ.Λ.  Λαμίας.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το διήμερο πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Βεύης-Μελίτης «Ταξίδι στη ενδοχώρα των λιγνιτωρυχείων», στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος επισκεφθήκαν το ορυχείο της Αχλάδας και τον Α.Η.Σ. Μελίτης.

Oι περιβαλλοντικές οργανώσεις της Πρέσπας ενώνουν τις δυνάμεις τους και ιδρύουν το Prespa Net

Ένα Δίκτυο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων για την Πρέσπα, το Prespa Net, ιδρύθηκε με σκοπό να προάγει τις φυσικές αξίες της Πρέσπας προς όφελος της φύσης και του ανθρώπου μέσω της εφαρμογής κοινών διασυνοριακών δράσεων

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στο Δήμο Πρεσπών



Στο πλαίσιο της  ενέργειας της COSMOTE «Ο κόσμος μας, εσύ»  - «Στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές», η Ομάδα Αιγαίου θα πραγματοποιήσει επισκέψεις με στόχο την ανακούφιση, στήριξη και ενίσχυση ενός σημαντικού και ζωτικού χώρου της πατρίδας μας που αποτελούν οι ακριτικές περιοχές και συγκεκριμένα η περιοχή των Πρεσπών, για την πραγματοποίηση εξετάσεων σε ολόκληρο τον πληθυσμό συμπεριλαμβανομένων ενηλίκων και παιδιών.

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 80 ανέργους

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑ» υλοποιεί το επιδοτούμενο πρόγραμμα στην Φλώρινα για ανέργους «Προώθηση της κοινωνικής συνοχής μέσα από την ενίσχυση της οικοτουριστικής και αγροτικής ανάπτυξης ΣυνΕνΟ» στο Θεματικό Άξονα Προτεραιότητας 4:

Η αγροτική ανάπτυξη στο Βαρικό Φλώρινας



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 31 Μαρτίου, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η αγροτική ανάπτυξη στο Βαρικό». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν κάτοικοι του χωριού και των γύρω περιοχών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χ. Ναούμ, Ν. Σαμαράς. Β. Κούτσιανος, Β. Σημανδράκος και δημοτικοί σύμβουλοι.

«Αδυνατούμε να δεχτούμε τους 700 φοιτητές από τη Φλώρινα», λέει ο πρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αδυνατεί να δεχτεί τους 700 φοιτητές και τους 20 διδάσκοντες του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών της Φλώρινας από τον ερχόμενο Οκτώβρη, καθώς δεν υπάρχουν οι αναγκαίες αίθουσες διδασκαλίας και τα γραφεία στο κεντρικό κτίριο της Εγνατίας, στη Θεσσαλονίκη. Το «καμπανάκι» κρούει η Σύγκλητος του ιδρύματος ζητώντας από το υπουργείο Παιδείας να διασφαλιστούν οι απαιτούμενοι χώροι.

εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Δράσης 2.3 (Β) «ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΚΧΑΡΟΤΕΥΤΛΩΝ»



Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας ανακοινώνεται η 2η Πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος  της Δράσης 2.3 (Β) «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη παραγωγή σακχαροτεύτλων»  του Μέτρου 214 «ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ» του

Εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στη Μελίτη



Η Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας και ο Βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης στα πλαίσια προγραμματισμένων επισκέψεων στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων της Π.Ε. Φλώρινας, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη και εκδήλωση στη Μελίτη.

«Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας» για 35.000 άνεργους νέους



Στην ανακοίνωση άλλου ενός νέου προγράμματος καταπολέμησης της ανεργίας, ειδικά στις νεαρές ηλικίες, προχώρησε το υπουργείο Εργασίας.
Πρόκειται για την
«Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Άνεργους Νέους» που στοχεύει να προσφέρει ένα πρώτο βήμα εισόδου στην αγορά εργασίας σε 35.000 νέους ηλικίας 18 έως 29 ετών.
Η «Επιταγή» είναι μια δέσμη παρεμβάσεων σε τρεις φάσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες:
α) θα παρακολουθήσουν 80 ώρες κατάρτισης,

Εταιρική Υπευθυνότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του έργου DESUR, θα εξετάσει και θα προωθήσει την Εταιρική Υπευθυνότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και θα αναδείξει τις Καλές Πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη από Επιχειρήσεις της περιοχής.
Στα πλαίσια του έργου

Ο Μίσα, δεν ξύπνησε…




Και ενώ η Άνοιξη ήρθε για τα καλά, οι αρκούδες ξύπνησαν και κυκλοφορούν πάλι κανονικά στο Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας –μέχρι και ο
Ανδρέας ο γηραιότερος αρκούδος του κόσμου- ο Μίσα δεν βγήκε ποτέ από τη φωλιά του.
Οι φροντιστές και οι βιολόγοι του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που επιβλέπουν τη συνολική εικόνα του Καταφυγίου της Αρκούδας παρατήρησαν ότι ο Μίσα ήταν η τελευταία αρκούδα που δεν είχε ξυπνήσει σε όλο το Καταφύγιο.

ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΔΕΠ/ΠΔΜ



Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΔΕΠ/ΠΔΜ
Η τελευταία πρόταση για Συν-ομόσπονδο ΑΕΙ Δυτικής Μακεδονίας του Υπουργείου Παιδείας είναι μια πρόταση πρόχειρη, κακογραμμένη και γεμάτη «λάθη» για ένα τέτοιο σοβαρό και πρωτόγνωρο εγχείρημα. Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι αποφάσεις που αφορούν τα όνειρα και τους κόπους των φοιτητών/τριών μας και των γονέων τους καθώς και τη δική μας ακαδημαϊκή προοπτική και αξιοπρέπεια, δυστυχώς παίρνονται ή αλλάζουν αυθαίρετα εν μία νυκτί, χωρίς να έχει ζητηθεί η άποψη της ακαδημαϊκής κοινότητας και χωρίς να έχει προηγηθεί η ελάχιστη ενημέρωση.
Η πρόταση είναι τόσο ασαφής που μόνο ερωτήματα γεννά, όπως:

Διήμερο για τον εθελοντισμό και την ανταλλαγή νέων, στις 6 και 7 Απριλίου, στο Λέχοβο



Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των νέων του Λεχόβου, σε θέματα εθελοντισμού, αξιοποίησης προγραμμάτων για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και ανταλλαγής εμπειριών, ορθών πρακτικών και δράσεων,ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις στις 6 και 7 Απριλίου, στο εντευκτήριο του Συλλόγου.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ



HANDBALL: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ
Με αδιανόητα μυθεύματα και κίβδηλα περιστατικά θέλησαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού να δικαιολογήσουν  ήττας τους στην Πτολεμαΐδα από τον τοπικό Αρίωνα, αποτέλεσμα με το οποίο, κατρακύλησαν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΒΙΤΣΙΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 κοντά στο 6ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Φλώρινας - Πρέσπας

 Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλή πληροφορία μία γυναίκα έκαμνε την ημέρα εκείνη αμέριμνη την πεζοπορία της στον δρόμο απο την πόλη της Φλώρινας πρός το εκκλησάκι Αγίων Αναργύρων ώπου βρέθηκε αντιμέτωπη  με μία αρκούδα βιτσίου που κατέβαινε απο το βουνό .Η γυναίκα στην

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Όλγας Ντότη-Οικονόμου και τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια. Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλία με θέμα "Κοινωνικο-οικονομική κρίση και επιπτώσεις στην οικογένεια, το παιδί και το σχολείο" με ομιλήτρια την εκπαιδευτική Ψυχολόγο Phd κ. Ελένη Λιβανίου.

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 2 Απριλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Με αντικείμενο την προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου στη Φλώρινα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου 2013, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δημητρίου Ηλιάδη, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας 2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Δράσης 2.3 (Β) «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη παραγωγή σακχαροτεύτλων»



             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                     
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                      
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
        Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
                                                                                                                                                Φλώρινα 2 Απριλίου 2013                         
Τηλ.: 2385350400 
Fax:   2385350401

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας ανακοινώνεται η 2η Πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος  της Δράσης 2.3 (Β) «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στη παραγωγή σακχαροτεύτλων»  του Μέτρου 214 «ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013, που στοχεύει  στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των εισροών (χημικά λιπάσματα –