Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                                Φλώρινα, 26-03-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην πόλη της Φλώρινας η επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 με αποκορύφωση την παρέλαση των μαθητών και μαθητριών και του στρατού στον καθιερωμένο χώρο.
Στο τέλος της παρέλασης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στις δηλώσεις του είπε:
«Μεγάλη ημέρα σήμερα για το έθνος μας και τη θρησκεία μας. Τιμήσαμε τους προγόνους μας, οι οποίοι θυσίασαν τη ζωή τους, για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Ελπίζουμε ότι την ελευθερία μας αυτή θα τη διατηρήσουμε˙ και δεν αναφέρομαι μόνο στη σωματική ελευθερία, αλλά και την πνευματική ελευθερία κυρίως αυτή την περίοδο, με όλους αυτούς που μας πιέζουν με τα οικονομικά μέτρα».












εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην Κορυτσά



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                                Φλώρινα, 26-03-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης  Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην Κορυτσά, παραβρέθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κορυτσά κ. Ιωάννης Πεδιώτης. Παρόντες στον εορτασμό ήταν  ο Υπουργός Παιδείας  κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία κ. Λεωνίδας Ροκανάς, οι Βουλευτές Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης , ο

Ευχαριστήριο – συγχαρητήριο για την 25η Μαρτίου



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 26 Μαρτίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο – συγχαρητήριο για την 25η Μαρτίου


Η Φλώρινα για άλλη μια φορά γιόρτασε με την πρέπουσα λαμπρότητα την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:
• προς όλους τους κατοίκους της Φλώρινας για τη συμμετοχή τους στις λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις.

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας

Συνεδριάζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι στο Πέρασμα, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. «Σχετικά με συγκρότηση επιτροπής παραλαβής παγίου εξοπλισμού από ΚΕΕ»
Εισηγητής κ. Δήμος Χαρίτου, Αναπληρωτής Διευθυντής Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Φλώρινας.
2. «Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 31/2013 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας που αφορά σε Β΄ τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2013»
Εισηγητής κος Αρ. Γεωργιάδης, Προϊστάμενος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
3. «Σχετικά με την τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Δήμου Φλώρινας»

Νίκη για τις γυναίκες του Φιλώτα

Νίκη με σκορ 28-20 για την ομάδα γυναικών του Φιλώτα Μ.Π.Σ. στον αγώνα της Α2’ Εθνικής με τον Α.Ο Κοζάνης που διεξήχθη στο Δ. Α. Κ. Αμυνταίου το Σάββατο 23/3/13. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας όπου η κακή απόδοση και τα πολλά τεχνικά λάθη από τις 2 ομάδες ιδίως στο πρώτο ημίχρονο συνετέλεσαν στο να είναι φτωχός σε θέαμα και σασπένς.

Και τώρα τελικός για τον Αριστοτέλη

Μετά και τη δεύτερη νίκη επί του Βελβεντού, ο Αριστοτέλης "καθάρισε" νωρίς τη σειρά των ημιτελικών και είναι πλέον έτοιμος για τη σειρά των αγώνων του τελικού, που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή (πρώτη ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες) της Α΄ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ, αρχής γενομένης το ερχόμενο Σάββατο στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας.

Στο ρελαντί ο Αμύντας την Aκαδημία


Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Αμύντας επιβλήθηκε στο γήπεδο του της ουραγού Ακαδημίας Φλώρινας με 24-9 και πλέον στο στρατόπεδο του συλλόγου, αρχίζουν και σκέφτονται τον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1, 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (ακολουθεί προγραμματισμένο ρεπό). 
Αναφορικά με τον αγώνα, ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Γιώσκος προχώρησε σε πολλές αλλαγές προσώπων και σχημάτων χωρίς αυτό να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας, η οποία κατά διαστήματα έπαιξε καλό χάντμπολ.

Έκανε το χρέος του ο Αμύντας!


Ο Αμύντας έκανε το χρέος του στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας,  παρά τις βασικές  απουσίες των Δημητρίου, Χατζηπέτρου, Ελευθεριάδη, Παπαχρήστου, Ψωμά, Ιωαννίδη, Ρόμπη και Πετρίδη, οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη  δεν πτοήθηκαν και διεκδίκησαν δυναμικά τη νίκη, ωστόσο η επιθετική δυστοκία και ένα τέρμα των Αρτινών στο τελευταίο λεπτό  ήταν αρκετά  ώστε ο Ηπειρώτικος σύλλογος να φύγει από το Αμύνταιο με το δίποντο της νίκης (19-20), αποτέλεσμα που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον  Αμύντα να διατηρείται στην 3η θέση, αλλά να μένει και τυπικά εκτός διεκδίκησης της  πρωτιάς στον όμιλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία)



Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία): Μέθοδοι και Στρατηγικές Παρέμβασης.
Προσκεκλημένη εισηγήτρια:  κ. Ελένη Λιβανίου, Ph.D - Εκπαιδευτική Ψυχολόγος
ΠΟΥ: Ιωάννινα- Ξενοδοχείο Du Lac (συνεδριακός χώρος)

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στο τοπικό διαμέρισμα Μελίτης του Δήμου Φλώρινας

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
 




























Κόβεται το επίδομα γάμου από 1 Απριλίου



Ως το τέλος Μαρτίου θα οριστικοποιηθεί ο νέος τρόπος καθορισμού του κατώτερου μισθού, ενώ από την 1η Απριλίου κόβεται το επίδομα γάμου για όσους αμείβονται σύμφωνα με την εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας.

Ο Απόλλων Αμμοχωρίου κυπελλούχος 2013 - Επικράτησε με γκολ του Κροκάρη στο 105’ της παράτασης του Μακεδονικού, στον τελικό που έγινε στο Φιλώτα



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ  0-1
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2013
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

Αναδημοσίευση από: http://florina-sport.blogspot.gr/

Αμύντας Σκοπιάς 85- Βατερό Κοζάνης 52



Την παραμονή της Εθνικής Επετείου  η ομάδα της Φλώρινας πραγματοποίησε μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της και επιβλήθηκε με το εμφατικό 85 – 52 επι της ομάδας του Βατερού Κοζάνης.

Οι Περιφερειακές Εκδηλώσεις του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στη Φλώρινα



Οι εκδηλώσεις του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), την Τετάρτη 27,  Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, στις 8:30 μμ.