Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 20 Μαρτίου 2013 ημέρα Τετάρτη  και ώρα  18:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Γενική συνέλευση και Αρχαιρεσίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμυνταίου



Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμυνταίου, καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση με αρχαιρεσίες την
Κυριακή 14 Απριλίου 2013, σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στα γραφεία του συλλόγου, από ώρα 10:30πμ.
Αιτήσεις υποψηφιοτήτων από σήμερα 15 Μαρτίου 2013 ως 29 Μαρτίου 2013.
Ο Πρόεδρος
Παυλίδης  Παύλος

Ενημερωτική Συνάντηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης στον Αετό



Ο Δήμος Αμυνταίου, η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.–ANKO και η Αναπτυξιακή Φλώρινας Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.-ΑΝΦΛΩ, πραγματοποίησαν
την Πέμπτη 14 Μαρτίου στην Τοπική Κοινότητα Αετού,
ενημερωτική συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους επενδυτές, κατοίκους της περιοχής, Η ενημέρωση αφορά την 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 3 "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της 
Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013.







Αποκριάτικος χορός του ΜΠΣ Φιλώτα

Ξεκινούν τα play off για τον Αριστοτέλη

 
Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ, η ομάδα του Αριστοτέλη μπαίνει στα play off με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Νικητής όποιος φτάσει πρώτος στις 2 νίκες.
Όλοι στο ΔΑΚ Φλώρινας την Τετάρτη 20-03-2013 και ώρα 20.30 με αντίπαλο τον ΑΣ Βελβεντό για να κάνουμε το πρώτο βήμα για μια θέση στον μεγάλο τελικό και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων»

«Εργαστήρι αιώνων», ένα ντοκιμαντέρ του Βαγγέλη Ευθυμίου για την Πρέσπα, στο 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

 
 
Για όσους βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, υπενθυμίζουμε ότι το ντοκιμαντέρ «Εργαστήρι αιώνων» του σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου θα προβληθεί για πρώτη φορά στο 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα. Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στις 13:00 στην αίθουσα Ολύμπιον, ενώ για δεύτερη φορά θα προβληθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 15:15 στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη.

Αλλαγές στη λαϊκή αγορά Αμυνταίου


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, μεταφέρεται η διενέργεια της Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. Η Λαϊκή Αγορά του Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί:

Α. Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, αντί της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2013, λόγω του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας και
Β. Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, αντί της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2013, λόγω του εορτασμού της Εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821.

Λαϊκή – έντεχνη βραδιά στην Αχλάδα


Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Ακρίτας» Αχλάδας σας προσκαλεί στην live λαϊκή – έντεχνη βραδιά που
διοργανώνει την Κυριακή 17/3/2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αχλάδας

Παιδικός αποκριάτικος χορός του ΠΑΣ "Πήγασος"

Ο Θ. Γερμανίδης για την κατάργηση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Η τρικομματική κυβέρνηση με συνέπεια προς τις ασκούμενες μνημονιακές πολιτικές της συνεχίζει την εφαρμογή των πιο σκληρών πολιτικών, της ιδιωτικοποίησης και παραχώρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα κάθε κερδοφόρου δημόσιου τομέα και αγαθού, απαξιώνοντας όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες και εργαλεία που διαθέτει η χώρα.

Ο Γεώργιος Μπασιακούλης νέος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Νέος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση τοποθετήθηκε ο Φλωρινιώτης Αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Μπασιακούλης, μετά από σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας αναλήψεως της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα, εντός του 2014.
Ο Στρατηγός Μπασιακούλης, ο οποίος τυπικά αποστρατεύτηκε μόλις πριν μερικές μέρες για το σκοπό αυτό επανήλθε στην ενέργεια και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων της τάξεως 1979, δηλ. είναι συμμαθητής τόσο του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Κώστα Γκίνη όσο και του νέου Αντιστράτηγου Θανάση Τσέλιου, προέρχεται από το Όπλο του Πυροβολικού και μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού-NDC/GR, με πολύ μεγάλη ΝΑΤΟϊκή και διεθνή εμπειρία, μεταξύ άλλων και τριετή υπηρεσία στο Στρατηγείο Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ στο Norfolk της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ενώ όταν ήταν νεαρός Ταγματάρχης είχε διατελέσει πρώτος διοικητής της πρώτης – τότε – μονάδας του αντιαεροπορικού πυροβολικού του Στρατού μας που είχε παραλάβει τα ρωσικής προελεύσεως βλήματα εδάφους-αέρος SA-8B “Osa”, ενδεικτικό και αυτό των ικανοτήτων του.

ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας: Ανοιχτή επιστολή στο λαό της Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο Αθηνά


Παράδειγμα Υποτέλειας
«Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ,
Απευθυνόμαστε σε Σας και παρακαλούμε την ύστατη και κρίσιμη αυτή ώρα να παρέμβετε προσωπικά, για να …
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Προσβλέπουμε στην ευαισθησία σας, τη διορατικότητά σας και την 

Ποιους ερευνά το ΣΔΟΕ?


Φύλλο και φτερό θα κάνει το ΣΔΟΕ τα φορολογικά και τραπεζικά στοιχεία αιρετών που έχουν διαχειριστεί δημόσιο χρήμα την τελευταία δεκαετία.
Το έναυσμα για τον έλεγχο έδωσαν οι ...οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης , οι
οποίοι έδωσαν σχετική γραπτή παραγγελία στο ΣΔΟΕ. 

Δ.Τ. ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 14-03-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτο Σιμόπουλο, θα συναντηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:30πμ ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Φλώρινας και θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την πορεία των υπό υλοποίηση έργων στο Δήμο Φλώρινας και της ένταξη νέων στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

AMYNTAS XANTMPOL



ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί (3/3) τους έδωσαν  τα αγόρια της κατηγορίας μίνι, του Λευτέρη Ελευθεριάδη , καθώς επικράτησαν στο γήπεδο τους του  Θησέα Λεχόβου με το εντυπωσιακό 29-5, αποτέλεσμα που διατήρησε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τοπικού πρωταθλήματος .

΄Τ.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ_ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 
Πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων στην περιοδεία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία στις 15, 16 & 17 Μαρτίου 2013.
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τ.Ο. Κοζάνης, Πλατεία Γιολδάση 2, 1ος Όροφος

Συνέντευξη Τύπου του συναγωνιστή Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κου. Ματθαιόπουλου Αρτέμη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κοζάνης στις 18:30, ανοικτή για όλα τα ΜΜΕ του νομού.

Σύσκεψη για τα μεγάλα έργα στη Δυτική Μακεδονία



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 14 Μαρτίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη για τα μεγάλα έργα στη Δυτική Μακεδονία


Σε ευρεία σύσκεψη, στην Κοζάνη, με θέμα την πορεία των μεγάλων έργων και τη δυνατότητα ένταξης νέων, στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πρωτογενούς Τομέα Χρήστος Ευαγγέλου.
Σχετικά με τη Φλώρινα, τα έργα για τα οποία υπήρξε συζήτηση ήταν το Φράγμα Τριανταφυλλιάς, ο κάθετος άξονας Φλώρινα - Νίκη, ο κάθετος άξονας Φλώρινα – Πτολεμαίδα και ο οδικός άξονας Φλώρινα – Πρέσπα.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή και παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου, συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Εν τω μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, ο κ. Σιμόπουλος συνοδευόμενος από τους κ.κ. Ηλιάδη και Ευαγγέλου θα επισκεφτεί το φράγμα Τριανταφυλλιάς και τον κάθετο άξονα Φλώρινα – Νίκη.

Επισκέψεις σε έργα της Π.Ε. Φλώρινας



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 15 Μαρτίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις σε έργα της Π.Ε. Φλώρινας


Το φράγμα της Τριανταφυλλιάς και τον κάθετο άξονα Φλώρινα – Νίκη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Ανάπτυξης Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Φλώρινας Δημήτριο Ηλιάδη και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πρωτογενούς Τομέα Χρήστο Ευαγγέλου.

Παρέμβαση του Κωνσταντινίδη Ευστάθιου, Βουλευτή Ν.Δ Ν.Φλώρινας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με το πρόγραμμα " Βοήθεια στο Σπίτι"




Ο κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Βουλευτής Ν.Δ  Ν.Φλώρινας με παρέμβαση του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με το πρόγραμμα " Βοήθεια στο Σπίτι" ανέφερε τα εξής:

Κύριε Υπουργέ, παρόλο που αυτή η συνεδρίαση, όπως είπε και ο προλαλήσας συνάδελφος έπρεπε να είχε γίνει πριν από δύο μήνες, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ουσία είναι ότι αυτό το θέμα το βρήκαμε μπροστά μας και θα το ξαναβρούμε, έτσι πρέπει να κάτσουμε

Νέος σύνδεσμος και mail εφημερίδας

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Αστική μη κερδοσκοπική κοινωνική ειδησεογραφική εφημερίδα.
Αρχική σελίδα ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κάντε «ΚΛΙΚ»
 
Σας ζητώ κατανόηση για την αναστάτωση
 
Ο ιδρυτής
Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Αστική μη κερδοσκοπική κοινωνική ειδησεογραφική εφημερίδα.
Αρχική σελίδα κάντε «ΚΛΙΚ»
tel: 6944-432534
 
Κέντρο Κοινωνικών Πολιτικών Οικονομικών Ερευνών
ΚΕ.Κ.Π.Ο.Ε
tel: 6944-432534
 
Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας 2.3 «ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΠΝΟΥ»



   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                      
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
   Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
                                                                                      
Τηλ.: 2385350400 
Fax:   2385350401
E-mail: info@florina.pdm.gov.gr
                                                                                        Φλώρινα 14 Μαρτίου 2013
                

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
2.3 «ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΠΝΟΥ»


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να συμμετέχουν στη δράση 2.3 «Σύστημα Ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013.
1. Στόχος της δράσης 2.3.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
(έχει θέση πρόσκλησης)







Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής:

Α)  22 Μαρτίου 2013, ημέρα Παρασκευή