Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ομιλία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού



Σας προσκαλούμε στην ομιλία που διοργανώνει ο σύλλογος μας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ.στο χώρο εκδηλώσεων του συλλόγου ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:
1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ,ΕΜΒΟΛΙΟ
(ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ μαία του Κ.Υ Αμυνταίου)

2. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (ΣΑΓΩΝΑ ΕΛΕΝΗ μαία του
Κ.Υ. Αμυνταίου)
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΦΙΛΩΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ
ΓΥΝΑΙΚΑ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΟΥΝ Ζ Ω Ε Σ

Έως σήμερα η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας



Ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας καλεί όσα από τα μέλη του επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στον Σύλλογο, να καταθέσουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2385028467 και 6932300049.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ξεκινάει η συγκέντρωση δικαιολογητικών και η σύνταξη της Α.Ε.Ε. 2013



Η Δ/νση Γεωπληροφορίας της Ε.Α.Σ. Αμυνταίου ενημερώνει ότι ξεκινάει η συγκέντρωση δικαιολογητικών και η σύνταξη της Α.Ε.Ε. 2013.
Καλούνται οι παραγωγοί της περιοχής Αμυνταίου των οποίων τα αγροτεμάχια έχουν αλλαγές ως προς την καλλιέργεια και ως προς τον αριθμό του αγροτεμαχίου, να περάσουν να ενημερώσουν την βάση δεδομένων της Α.Ε.Ε. στην Δ/νση Γεωπληροφορίας.

Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτι από τον ΕΡΜΗ Αμυνταίου



Ο Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:ΟΟ. ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Οι Δήμαρχοι σηκώνουν μαύρες σημαίες !!!!



Μετά την δημοσιοποίηση της Υπουργικής απόφασης για τον Τοπικό Πόρο, το Ενεργειακό Δίκτυο συνεδρίασε χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου εκτάκτως
για να συζητήσουν τα καινούργια δεδομένα και να αποφασίσουν τις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Οι Δήμαρχοι των πέντε Ενεργειακών Δήμων δήλωσαν πως η συγκεκριμένη κατανομή προσβάλει τους ίδιους και τον θεσμό που εκπροσωπούν έχοντας σαν στόχο να υποβιβάσει τις ενεργειακές περιοχές.

Τσικνοπέμπτη στο Ξινό Νερό

 
Ο Π.Ε.Σ Ξινού Νερού σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη 07/03/2013 & ώρα 21:30 στον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα.
Ελάτε να τσικνίσουμε όλοι μαζί!!!
Παρέα με τον ήχο τοπικής ορχήστρας!!!

Με τιμή
το Δ.Σ

«Όλοι μαζί μπορούμε»

 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας, ο Ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και το ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ το Σάββατο 9 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 14:00 θα συγκεντρώσουν φάρμακα στα γραφεία του Συλλόγου στην Οδό Μαγνησίας 10 στη Φλώρινα.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αρμενοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου, διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 το πρωί, στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο. Αρμενοχωρίου, προκειμένου να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος που διατηρεί ο σύλλογος.
Η προσφορά αίματος είναι δείγμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης, καθώς όλοι μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή μας να το χρειαστούμε.
Η ανταπόκριση σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική και αναγκαία, γιατί η αιμοδοσία σώζει ζωές!!!

Αλβανοί εθνικιστές κυνηγούσαν στο Αργυρόκαστρο Έλληνες τουρίστες που είχαν φτάσει με πούλμαν από τη Φλώρινα!

 
Οι ακραίες εθνικιστικές προβοκάτσιες εις βάρος των Ελλήνων, δεν έχουν τέλος στην Αλβανία. Και δεν γίνεται λόγος μόνον για τις καθημερινές πολιτικές δηλώσεις διαφόρων πολιτικών.

Καθιστική διαμαρτυρία αγροτών του Αμυνταίου

Σε καθιστική διαμαρτυρία προχώρησαν αγρότες, πρώην μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Αμυνταίου, το πρωί της Πέμπτης 28/2, στο υποκατάστημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Τράπεζας Αμυνταίου.
Οι αγρότες, κατηγορούν για εξαπάτηση την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ και απαιτούν την επιστροφή των χρημάτων τους από τη σύμβαση δανείου που υπέγραψαν το 2006, καθώς, 6 χρόνια μετά, το 2012, η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ μετά την εξαγορά της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ, δέσμευσε όλες τις καταθέσεις που είχαν στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ, καθώς και τα επιδόματα πολυτέκνων που ελάμβαναν.

Νέα σεισμική δόνηση

 
Σεισμική δόνηση μεγέθους 2.6R σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στις 13:30’, με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νότια της Φλώρινας και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Συγχωνεύονται σε ένα τα τμήματα ΤΕΙ της Φλώρινας σύμφωνα με νέα πρόταση του υπουργείου

 
Η απορρόφηση των τμημάτων Ζωικής Παραγωγής και Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων από το τμήμα Φυτικής Παραγωγής προβλέπεται στη νέα πρόταση του υπουργείου Παιδείας για το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με την πρόταση, τα τρία τμήματα θα συγκροτήσουν ένα νέο τμήμα με την επωνυμία τμήμα Γεωπονίας με κατευθύνσεις 1. Φυτικής Παραγωγής, 2. Ζωικής Παραγωγής και 3. Αγροτικής Οικονομίας και έδρα τη Φλώρινα.
Δείτε όλη την πρόταση του υπουργείου εδώ (πηγή: kozan.gr)

Εμμένει στην κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας το υπουργείο Παιδείας

 
Στην κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και στην ένταξη των τμημάτων του σε Αριστοτέλειο και Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εμμένει το υπουργείο Παιδείας.
Με εξαίρεση το τμήμα Βαλκανικών Σπουδών που εντάσσεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη, τα υπόλοιπα τρία τμήματα της Φλώρινας (Νηπιαγωγών, Δημοτικής Εκπαίδευσης και Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών) παραμένουν και εντάσσονται διοικητικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών που θα έχει έδρα την Κοζάνη και θα ενταχθεί στο Α.Π.Θ. θα μετονομαστεί σε Μηχανολόγων Μηχανικών (Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης), ενώ το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών θα ενταχθεί και αυτό στο Α.Π.Θ. με έδρα την Κοζάνη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που δεν λειτούργησε ποτέ, καταργείται!

Πηγή: kozani.tv

Λαϊκή Συνέλευση στο Φιλώτα


 
Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα, κ. Μάκη Γκώτη, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και κατοίκων του Φιλώτα.

Θετική εμφάνιση του Φιλυριακού


Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής (λόγω κακοκαιρίας) αγώνας Φιλυριακός – Μαγνησιακός στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο για το Γυναικείο Πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-1 σ’ ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ο Φιλυριακός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του στην άμυνα και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά. Με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα ο Φιλυριακός ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά τα συνεχόμενα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Θετική εμφάνιση του Φιλυριακού


 
Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής (λόγω κακοκαιρίας) αγώνας Φιλυριακός – Μαγνησιακός στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο για το Γυναικείο Πρωτάθλημα. Το τελικό 
αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-1 σ’ ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ο Φιλυριακός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του στην άμυνα και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά. Με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα ο Φιλυριακός ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά τα συνεχόμενα τελευταία θετικά αποτελέσματα.
 Στο πρώτο μέρος έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου. Ο Μαγνησιακός απείλησε τρεις φορές στο Α` ημίχρονο. Το πρώτο σουτ πέρασε άουτ και στις άλλες δύο φάσεις μπλόκαρε η Σοβισλή. Ο Φιλυριακός δημιούργησε δύο σημαντικές φάσεις με τα σουτ των Πέικου και Μάινου να περνάνε άουτ.
 Στο 2ο μέρος το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και στο ξεκίνημα ο Φιλυριακός απείλησε όταν η Μάινου βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή αμυντικός του Μαγνησιακού έδιωξε σε κόρνερ. Ακολούθησε επικίνδυνη επίσκεψη του Μαγνησιακού στα καρέ του Φιλυριακού με τη γκολκίπερ Σοβισλή να επεμβαίνει και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Το 1-0 έγινε για την ομάδα του Φιλυριακού στο 67΄ όταν μετά από σέντρα από δεξιά η Ζήκου σηκώθηκε για κεφαλιά μαζί με αμυντικό του Μαγνησιακού, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι της δεύτερης και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 75ο λεπτό όμως μετά από φάση διαρκείας, ο ρέφερι υπέδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ του Μαγνησιακού σε μαρκάρισμα στη μεγάλη περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει η Κέκου που έκανε το 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί πως στον κυριακάτικο αγώνα έκανε το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Φιλυριακού η νεαρή Ελένη Μπούτζου. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Φιλυριακού εκτός έδρας στις Σέρρες με αντίπαλο την ομάδα της Πανσερραϊκής.
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δ.): Σοβισλή, Τσαμπάζη Φ., Βασιλείου, Καρατζά, Κάτη, Ζήκου (70΄ Σιώμου), Πέικου, Λυπίτκα (84΄ Μπούτζου), Τσιλοφύτη (77΄ Χαραλαμπίδου), Μπασούρη, Μάινου.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Κατσαμόρας Θ.): Μαργαρίτη, Σιδεροπούλου, Χαρίση (46΄ Κοσμοπούλου), Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Λιάκου, Κέκου (85΄ Κωνσταντέλια), Γαγάρα, Παπασακελαρίου, Κουλοχέρη, Πατέτσου (54΄ Ντοκούτζη)
Διαιτητικό τρίο: Καρατζάς Στ, Πίλτσης Θεοφ., Συρώκας Χρ. (ΠΕΛΛΑΣ) ΑΡΙΣΤΟΙ

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας σας προσκαλεί  στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 8:30μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων «Διόνυσος» στη Σκοπιά Φλώρινας.
Προσκλήσεις  προπωλούνται στα καταστήματα του κ. Σακαλή Ιωάννη (Οπτικά) και του κ. Χριστοφίδη Στράτου (είδη ένδυσης). 
Τιμή 15€ με φαγητό και ποτό.
Συνοδεύει  η παραδοσιακή μικρασιατική ορχήστρα της μουσικής σχολής ΕΜΜΕΛΕΙΑ του Γιάννη Λαζαρίδη από την Πτολεμαΐδα.  
Από το Δ.Σ

Το Γυμνάσιο Λεχόβου "πάει λίμνες"


Στις 28 Φεβρουαρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Παπαστεργίου Αναστάσιο, Λιότσκα Θεανώ, Άτσου Παρασκευή, Παπανικολάου Λεωνίδα & Κοντογιάννη Σπυριδούλα με τις Α΄,Β΄ Γ΄ τάξεις του Γυμνασίου Λεχόβου.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Βεύης-Μελίτης « Το σχολείο πάει λίμνες», στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος επισκεφθήκαν το Διασυνοριακό Πάρκο Πύλης Πρεσπών  και το λόφο της Κρίνας.
O Υπεύθυνος του ΚΠΕ Μελίτης
Νίκος Νάνης

Αποκριάτικο παιδικό πάρτι από την "Πατούσα"

Οι μορφές βίας κατά των παιδιών στη σύγχρονη οικογένεια


 
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 06/03/2013,από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι:
«Οι μορφές βίας κατά των παιδιών στη σύγχρονη οικογένεια»
Εισηγητήςτου συγκεκριμένου θέματος είναι η κ.Αναστασία Αβραμίδου,Κοινωνική Λειτουργός.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. 2386020044 καθώς και στο τηλέφωνο της συντονίστριας στο 2386022965.

Στιχουργική, Μελοποίηση, Ερμηνεία Σύγχρονες Τεχνικές & Εφαρμογές



 
Α. Το Πρόγραμμα Δια βίου Εκπαίδευσης
Α.1 Αντικείμενο και στόχοι του Π.Δ.Β.Ε.
Σκοπός του προγράμματος είναι οι επιμορφούμενοι να αποκτήσουν γνώσεις δεξιότητες και ικανότητες σε θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργία, την παραγωγή και την ερμηνεία του λόγου, είτε με τη μορφή τραγουδιού είτε με τη μορφή της 
αφηγηματικής ερμηνείας και ανάγνωσης.Εξειδικευμένοι επιστήμονες και ερευνητές από τους χώρους της  κοινωνιολογίας, της γλωσσολογίας, της σημειωτικής, της ιστορίας του

Με Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό ενισχύονται τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας


Τη δημοπράτηση του έργου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γ.Δακής
Στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου "Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Νοσοκομείων της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας", στη Δυτική Μακεδονία, προχώρησε 
ο Περιφερειάρχης Γ.Δακής. Το έργο προϋπολογισμού 1.350,000.00 € χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης 2007 - 2013 και περιλαμβάνει, την προμήθεια δύο ψηφιακών ακτινολογικών συγκροτημάτων για τα Γενικά Νοσοκομεία

Η ομιλία του κ. Κωνσταντινίδη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα " Αποπεράτωση φράγματος Τριανταφυλλιάς στο Ν. Φλώρινας"




ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.  Υπουργό για την ενημέρωση, αλλά και για όλη την προσπάθεια που έκανε, το διάστημα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ώστε να τελειώσει, επιτέλους, ένα σήριαλ, που παρακολουθεί ο λαός της Φλώρινας επί μια εικοσαετία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ




                              
                                                                                         
                                                                                  
                                                                                           Φλώρινα 5/3/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τρίτη 5 Μαρτίου, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με θέμα την ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σταύρο Καλογιάννη, εν όψει της υπογραφής της σύμβασης του έργου       «Αποπεράτωση Φράγματος Τριανταφυλλιάς στο Νομό Φλώρινας» παρουσία και των Βουλευτών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Εντός των επόμενων 15 ημερών θα προχωρήσουν οι διαδικασίες του έργου με την υπογραφή της σύμβασης και ακολούθως με την εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας.



                                                                                    Από το Πολιτικό Γραφείο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΙ -ΑΟΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Ο ΑΟΦ ΕΦΕΡΕ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ 6 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
2 ΧΡΥΣΑ -3 ΑΡΓΥΡΑ -1 ΧΑΛΚΙΝΟ
Με το δεξί μπήκε η άνοιξη για τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας στους 1ους Πανελλήνιους Αγώνες Σκι Δρόμων Αντοχής για το 2013,που πραγματοποιήθηκαν στο Περτούλι Τρικάλων το διήμερο 2-3/3/2013.Μέσα σε ένα πραγματικά πανέμορφο τοπίο  με έλατα-που θυμίζει Άλπεις,παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες -ειδικά την δεύτερη μέρα- αγωνίστηκαν αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Μεγάλος συναγωνισμός, ψηλό αγωνιστικό επίπεδο και συμμετοχή πολλών σωματείων ήταν τα

πρόσκληση της ΔΗΜ.ΑΡ. για εκδήλωση για την Παιδεία




Η Δημοκρατική Αριστερά Φλώρινας  σας καλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση με θέμα,

"Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα:
Οι πόλοι συνέργειας ως απάντηση στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ"

Παρουσιάσεις:
Ευγενία Μπουρνόβα, Αν. Καθηγήτρια, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κατερίνα Μέλφου, Αν. Καθηγήτρια, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Ντόρα Τσικαρδάνη
Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας
                                                                                                 Νομαρχιακή Επιτροπή
                                                                                                 ΔΗΜ.ΑΡ. Φλώρινας

έκθεση με τίτλο ««Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα Γαλλικά Στρατεύματα στη Φλώρινα». από τον Δήμο Φλώρινας


ο Δήμος Φλώρινας διοργανώνει από τις 06 Μαρτίου έως και τις 07 Απριλίου 2013 έκθεση με τίτλο ««Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα Γαλλικά Στρατεύματα στη Φλώρινα».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                          
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010

Fax: 2385044628


Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 04-03-2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων ο Δήμος Φλώρινας διοργανώνει από τις 06 Μαρτίου έως και τις 07 Απριλίου 2013 έκθεση με τίτλο ««Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα Γαλλικά Στρατεύματα στη Φλώρινα», η οποία θα λάβει χώρα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από το Υπουργείο Πολιτισμού της Γαλλίας, το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης.