Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης στην «ΟΜΟΝΟΙΑ» Κορυτσάς για τον εορτασμό 22 χρόνων λειτουργίας και κοπή της Βασιλόπιτας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η ομογενειακή οργάνωση «ΟΜΟΝΟΙΑ» Κορυτσάς για τον εορτασμό 22 χρόνων λειτουργίας και κοπή της Βασιλόπιτας, ο Βουλευτής Φλώρινας της   Ν.Δ.  Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σκοτώνουν τα άγρια ζώα… στο facebook και τα… ζευγαρώνουν με αγγελίες

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στα 20 χρόνια λειτουργίας του δέχεται καθημερινά καταγγελίες για κακοποιήσεις και θανατώσεις άγριων ζώων. Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ σπεύδει για να δώσει πρώτες βοήθειες και να σώσει το τραυματισμένο ζώο αλλά συχνά μαζεύει νεκρά ζώα από τροχαία, δηλητήρια, πυροβολισμούς. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Πρόταση Καμμένου για ενιαία τιμή πετρελαίου στο ένα ευρώ

Την πρόταση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για ενιαία τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης και μάλιστα στο ένα ευρώ, κατέθεσε από το Αμύνταιο ο πρόεδρος τους Πάνος Καμμένος.
Σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών και θεσμικών φορέων, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν το νομό, ο κ. Καμμένος τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο και το κράτος θα έχει έσοδα και οι άνθρωποι θα μπορούν να ζεσταίνονται.
Αναφορικά με το σχέδιο «Αθηνά» επισήμανε πως από κάθε παραμεθόριο και νησιωτική περιοχή δε θα πρέπει να κλείνουν σχολές, αλλά αντίθετα να ενισχύονται, έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη.

Σήμερα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας-Αμυνταίου

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό-κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Βέλτση», 4ο χλμ Φλώρινας-Πισοδερίου το
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 21.00.
Ζωντανή μουσική.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του συλλόγου
Τιμή εισόδου με φαγητό και ποτό 13 Ευρώ.

Σήμερα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Αμμοχωρίου

Λαϊκή Συνέλευση στην Λεβαία



Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση στην Τ.Κ. Λεβαίας.
Στην συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος Αμυνταίου  ενημέρωσε τους

Εθνικό έγκλημα η πώληση μονάδων της ΔΕΗ. (Τόνισε σε ομιλία του στο Αμύνταιο Φλώρινας ο Πάνος Καμένος)



Ο κ.Καμένος σε επίσκεψη του  στο Δημαρχείο Αμυνταίου τη Παρασκευή 8-2-2013 όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ενεργειακού Δικτύου και Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδη , τον Αντιπεριφεριάρχη Φλώρινας, Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Βασίλη Τσέπα και εκπροσώπους των φορέων Φώρινας χαρακτήρισε .....

“Η Δυτική Μακεδονία απέναντι στις προκλήσεις μιας ρεαλιστικής και βιώσιμης αγροτικής πολιτικής”



Εισήγηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας
Γεωργίου K. Δακή

Η ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, ιδιαίτερα για τη Χώρα μας η οποία βιώνει συνθήκες γενικευμένης οικονομικής ύφεσης, έλλειμμα ανταγωνιστικότητας και καθεστώς ασφυκτικής δημοσιονομικής προσαρμογής, αποτελεί κυρίαρχη και στρατηγικής σημασίας αναπτυξιακή προτεραιότητα. Προκειμένου όμως ο αγροτικός τομέας να μετατραπεί σε βασικό πυλώνα ανάπτυξης και όχημα εξόδου από την κρίση, απαιτείται ένας ολοκληρωμένος και ρεαλιστικός σχεδιασμός σε κεντρικό επίπεδο. Απαιτείται μια αποτελεσματική εξειδίκευση των μέτρων και δράσεων σε επίπεδο Περιφερειών. Απαιτούνται απλοποιημένες και λειτουργικές διαδικασίες εφαρμογής πρωτίστως στο μέτωπο της παραγωγής.

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"

Οι αυτοαναγορευμένοι μαθητευόμενοι μάγοι του Υπουργείου Παιδείας αναστατώνουν και πάλι σπουδαστές και τοπική κοινωνία της Φλώρινας.Φτάνει κύριοι, ντροπή σας, μη μας σώσετε πάλι.

Με ζωηρό ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών όσον αφορά την τύχη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μετά τη δημοσίευση του περίφημου και βαθυστόχαστου υποτίθεται σχεδίου

Για να αποτρέψουμε το μαρασμό της Δυτικής Μακεδονίας‏

Και άλλη φορά τολμήσατε αλλά δεν το πετύχατε!

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι το Πανεπιστήμιο της Καρδιάς μας!
Είναι ο αναπτυξιακός μοχλός μιας λαβωμένης περιφέρειας της Ελλάδας, της Δυτικής Μακεδονίας.
Με την ελληνική σημαία θα σώσουμε τη ζωή μας!