Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 21-01-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Πρόεδρο και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ. Γιάννη Μουρατίδη και κ. Γιάννη Λούλατζη, συναντήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.
Στη μεταξύ τους συζήτηση ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις προθέσεις του Υπουργείου σχετικά με την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Αστυνομίας, ενώ του κατέθεσαν και σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις των αστυνομικών υπαλλήλων.
Ο κ. Δήμαρχος άκουσε τις τοποθετήσεις τους και δήλωσε πως ό, τι χρειαστεί, θα είναι δίπλα τους τόσο αυτός, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.

Επίσκεψη Δήμαρχου στο 3 δημοτικό και στο 4 Νηπιαγωγείο Αμυνταίου



Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με την εκπαιδευτική κοινότητα επισκέφθηκε   το 3 δημοτικό και το 4 Νηπιαγωγείο Αμυνταίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ενημέρωσε εκπαιδευτικούς και μαθητές για το ο πρόγραμμα προμήθειας εξοπλισμού ειδικών σχολείων και ειδικών τμημάτων και είχε την ευκαιρία να ακούσει  τις απόψεις των  δασκάλων αλλά και των μαθητών για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ



Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Παντελεήμονα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, κάνοντας έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε. Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους πολλές γυναίκες του χωριού αλλά και του Αμυνταίου, ο Δήμαρχος κ. Ιωσηφίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργου, κα Γιαννιτσοπούλου,κ. Κύρκου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα.

Νίκη για την ομάδα νεανίδων του Φιλώτα

Πρώτη νίκη για την ομάδα νεανίδων του Φιλώτα Μ.Π.Σ επί του Φ.Σ Αρίων με σκορ 22-18 στον αγώνα που έγινε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας για γερά νεύρα με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη.

Έσπασε το ρόδι η Πένυ


Κακοδαιμονία πολλών ετών, «έσπασε» η Πένυ Νικολαϊδου με την απόδοση της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – 13 στο ξίφος ασκήσεως. Για 1η φορά μετά 
από πολλά χρόνια, φλερετίστρια  του Ο.ΞΙ.Φ.  ανέβηκε στο βάθρο με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος της στην κατηγορία -13 και αυτό το κατάφερε η Πένυ.

Ακόμα μια επιτυχία της Γ.Ε.Φ. στο Στίβο




Στους Διασυλλογικούς αγώνες Δυτικής Μακεδονίας, ανωμάλου δρόμου που έγιναν στις 19/01/2013 στο Άργος Ορεστικό (δάσος) οι αθλητές του στίβου έλαβαν:
Την 1η θέση (χρυσό μετάλιο) ο ΙΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑ 5.000 μ (Ανδρών) και
την 3η θέση (χάλκινο μετάλιο) ο ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ  στα 4.000 μ (Παίδων)  
Το Δ.Σ της ΓΕΦ. Συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Το 6ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα


Το Τμήμα Σκάκι του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στo πλαίσιο του 11ου Πανελληνίου Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος 2013 της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας διοργανώνει το 6ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

XANTMPOL AMYNTAS AMYNTAIOY (ΑΝΔΡΕΣ)




ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

Σε ματς θρίλερ εξελίχθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση του Αμύντα Αμυνταίου με τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας, με τους γηπεδούχους να δείχνουν χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο και να παίρνουν το δίποντο της νίκης με σκορ 23-22.

XANTMPOL AMYNTAS AMYNTAIOY ( ΓΥΝΑΙΚΕΣ)







Ο ΑΜΥΝΤΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠI ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

Με τους φιλάθλους του Αμύντα να δίνουν δυναμικό παρόν στο κλειστό της πόλης, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη τους για τον σύλλογο,  η ομάδα του Αμυνταίου κατάφερε να πάρει το τοπικό ντέρμπι με το Φιλώτα Φλώρινας, σημειώνοντας ευρεία νίκη 20-10, σκορ που αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Δελτίο Τύπου ΟΕΝΕΦ




Φλώρινα, 20 Ιανουαρίου 2013


 «Ο ΟΕΝΕΦ πιστοποιημένος οργανισμός της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας»

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) συνεχίζει και το 2013 να αποτελεί μία δυναμική και δημιουργική μορφή έκφρασης των νέων του τόπου μας. Μετά από συλλογική προσπάθεια και αξιολόγηση ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας είναι πλέον πιστοποιημένος φορέας υποδοχής -

Διαβάστε για τα 40 είδη του οργασμού!


Το χιούμορ κάνει καλό. Το γέλιο δίνει ζωή και κάνει το μυαλό μας να ταξιδεύει έστω και για λίγο μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Με το γέλιο η διάθεση μας φτιάχνει ο εγκέφαλος απελευθερώνει ορμόνες που μας “ανεβάζουν” και βοηθούν να καταπολεμήσουμε την όποια θλίψη και πολύ περισσότερο την κατάθλιψη. Το κείμενο σήμερα που θα διαβάσετε δεν είναι ιατρικό ούτε επιστημονικό. Είναι χιουμοριστικό, έτσι για να γελάσετε λίγο και να ξεχαστείτε. Διαβάστε λοιπόν πόσα και ποια είναι τα είδη οργασμού.


- Γεωγραφικός: Εδώ! Εδώ! και Εκεί! Εκεί!

ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων!


Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστε εδώ... Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.

Ευχαριστήριο του Δημήτρη Λουκά



Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Φλώρινας για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που έδειξε, να με τοποθετήσει Αντιδήμαρχο την πρώτη διετία στον Καλλικρατικό Δήμο Φλώρινας.
Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους  και Αντιδημάρχους αλλά και το προσωπικό του Δήμου, με τους οποίους είχα  εξαιρετική συνεργασία.
Στη δύσκολη διετία και στο νέο οικονομικό περιβάλλον, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, για τους δημότες και τον τόπο μας, αξιοποιώντας κονδύλια, προτάσεις και ιδέες.
Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, θα συνεχίσω στην  πρώτη γραμμή της μάχης για την προκοπή του Δήμου μας,  να βοηθώ στη λύση των προβλημάτων των συμπολιτών μου, τηρώντας την αρχική μου υπόσχεση πως θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους, εκπληρώνοντας το χρέος μου απέναντι τους.
Στους νέους Αντιδημάρχους εύχομαι υγεία και δύναμη, για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στα καθήκοντα τους.
Φλώρινα, 16.1.2013
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Διευκρινίσεις για τις μετεγγραφές σε ΑΕΙ - ΤΕΙ



Eκατοντάδες νέοι που ενδιαφέρονται για μετεγγραφή σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μετά την ψήφιση των νέων διατάξεων, προχθές απ΄ τη Βουλή, έχουν κατακλύσει το υπουργείο Παιδείας με ερωτήματα ζητώντας διευκρινίσεις για πολλά ζητήματα που προκύπτουν τώρα,

Διακατασκηνωτικό διήμερο επιμόρφωσης και επικοινωνίας από την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας



Για 1η χρονιά, η Ιερά Μητρόπολή μας πραγματοποίησε στην καρδιά του χειμώνα ένα ξεχωριστό διακατασκηνωτικό "Διήμερο Επιμόρφωσης και Επικοινωνίας" για τα στελέχη (αρχηγούς, ομαδάρχες, επιτελείο) που διακονούν στις Εκκλησιαστικές Μαθητικές Κατασκηνώσεις της.

νικητής ο ΑΜΥΝΤΑΣ στον αγώνα με το ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ



Από τα πρώτα δευτερόλεπτα έδειξε την υπεροχή του η ομάδα χάντμπολ γυναικών του Αμύντα έναντι της ομάδας του ΜΠΣ ΦΙΛΩΤΑ,  με τον ΑΜΥΝΤΑ να
προηγείται σε όλη την την διάρκεια του αγώνα  κατά δέκα γκολ.
Ο αγώνας έληξε με 20-10.

Φωτορεπορτάζ από τους φιλικούς αγώνες της Ακαδημίας Θύελλα Φιλώτα με τον Βυζαντινό Αετό Πτολεμαΐδας