Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρακτικό σεμινάριο για την άρθρωση των συριστικών φωνημάτων




Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει στα Ιωάννινα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ,πρακτικό σεμινάριο για την άρθρωση των συριστικών φωνημάτων.
Με εισηγητή τον Δημήτρη Σταυρακάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 9 Νοεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Πορεία στη μνήμη»

Το ντοκιμαντέρ «Πορεία στη μνήμη», με θέμα την απελευθέρωση της Φλώρινας, παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Θ. Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Η Φλώρινα γιόρτασε τα 100χρονα από την απελευθέρωση


Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν το μεσημέρι οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας. Νωρίτερα, στην κεντρική πλατεία, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Ελευθερίας που φιλοτέχνησε ο Νικόλαος Δογούλης, ενώ μετά την παρέλαση έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ψηφιδωτής εικόνας που εικονίζει την απελευθέρωση της Φλώρινας και βρίσκεται μπροστά από το Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Η παλιά Φλώρινα 1912 - 1970 μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Θ.Βογιατζή: Η περιοχή «Βαρόσι» το 1912

Αύριο συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας από τον τουρκικό ζυγό. Δημοσιεύουμε λοιπόν μια καρτ ποστάλ του 1912, που είναι και η παλαιότερη που έχω στο αρχείο μου, στην οποία βλέπουμε την γνωστή περιοχή «Βαρόσι» της 

«Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω - χαρίζω - γιορτάζω»

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, που επιβάλλουν τη μέγιστη κοινωνική συσπείρωση για την υπέρβαση της κρίσης και την αποφυγή ανθρωπιστικής καταστροφής, προβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συγκέντρωση αγαθών, που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Με κεντρικό σύνθημα «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω»,

Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή στο Ανοικτό Συνέδριο με θέμα: «Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Βιώσιμες λύσεις διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς» που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Histacape της κοινοτικής πρωτοβουλίας INTERREG IVC




Καλωσορίζω τους φίλους εταίρους από τις συνεργαζόμενες ευρωπαϊκές χώρες για το πρόγραμμα HISTCAPE.
Εύχομαι οι εργασίες του συνεδρίου, αλλά και οι τεχνικές συσκέψεις που έχουν
προγραμματιστεί για το διήμερο, να συνεισφέρουν στις προσπάθειές σας για εντοπισμό εκείνων των αντικειμένων συνεργασίας, που θα ενισχύουν τις πολιτικές μας πρωτοβουλίες για ορθολογική και αποτελεσματική διαχείριση του πολιτιστικού μας προϊόντος και κυρίως της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η έκπληξη ήρθε από τον Κασαπίδη… οι υπόλοιποι ακολούθησαν την κομματική πειθαρχία




Ο Βουλευτής Ν.Δ. νομού Κοζάνης κ. Κασαπίδης,  δεν ακολούθησε την κομματική πειθαρχία δηλώνοντας παρών στο μνημόνιο 3, απεναντίας
οι υπόλοιποι κυβερνητικοί Βουλευτές της Δ. Μακεδονίας, πιστοί στα κόμματα τους βροντοφώναξαν το Ναι.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης ψήφισαν ΟΧΙ

Σύλληψη 28χρονου στην Κολχική Φλώρινας, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλου




Χθες (07-11-2012) το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Φλώρινας, συνέλαβαν στην Κολχική Φλώρινας, 28χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη
κατοχή όπλου και φυσιγγίων.

ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Το νέο υπερσύχρονο – πρωτοποριακό και μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα καταγραφής και συντονισμού εθελοντών- αιμοδοτών και ληπτών - ατόμων με μεσογειακή αναιμία σε πανελλαδικό επίπεδο, θα παρουσιάσει το προεδρείο του «Συνδέσμου Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Φίλων των ατόμων με μεσογειακή αναιμία – ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ», που έχει και την ευθύνη συντονισμού του προγράμματος.

"Φόρουμ Πολιτών: Οι Πολιτικές Ανάπτυξης και Συνοχής της ΕΕ απέναντι στην οικονομική κρίση"


Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Φλώρινας και την

Το Αμύνταιο του χθες, του σήμερα και του αύριο….


Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιου Δυτικής Μακεδονίας


Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, ημέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Μηνά από το Σύλλογο Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς»


Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς», τιμώντας την μνήμη του προστάτη του Μεγαλομάρτυρα Μηνά, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μηνά της ενορίας του Αγίου Νικολάου.
Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο και ώρα 16:30, στον ίδιο χώρο θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός.
Το Δ.Σ.

Αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Φιλολόγων Ν. Φλώρινας


Την Πέμπτη 1/11/2012 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Φιλολόγων Ν. Φλώρινας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου.
Την επομένη το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Ζαχαροπούλου Σοφία
Αντιπρόεδρος : Νικολαΐδης Θεοδόσης
Γενικός Γραμματέας: Βακάλη Άννα
Ταμίας: Καλαϊτζή Αναστασία
Ειδικός Γραμματέας: Σταμπουλίδου Αναστασία
Για το Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι:
Αραμπατζή Χρύσα
Θώδα Ευγενία
Κουλουκάτση Κατερίνα

Κατάληψη του δικαστικού μεγάρου από το Δικηγορικό Σύλλογο Φλώρινας


Στο πολυνομοσχέδιο που φέρεται προς ψήφιση με ένα άρθρο, περιλαμβάνονται διαφορετικές  μεταξύ τους διατάξεις, συχνά αντιφάσκουσες μεταξύ τους, που αφορούν πλήθος ζητημάτων που πλήττουν στο σύνολό τους την ελληνική κοινωνία, ειδικά τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα, τα οποία ουσιαστικά πλέον τα θέτουν στο κοινωνικό περιθώριο.

«Άγρια πανίδα: προστασία και διαχείριση»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Μελίτης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες» σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος προγραμματίζει
ημερίδα επιμόρφωσης 50 ενηλίκων, την Κυριακή 18-11-2012, στο Νυμφαίο Φλώρινας.
Tο Πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Επίσκεψη στο καταφύγιο λύκου (Αγραπιδιές)
Άγρια πανίδα: προστασία και διαχείριση (Νίκειος Σχολή)
Επίσκεψη στο καταφύγιο αρκούδας (Νυμφαίο)

Πληροφορίες: ΤΗΛ.: 23850 81220, 23850 81224 & ΦΑΞ
www.kpemelitis.gr
e-mail. kpemelit@otenet.gr
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο.(Απέναντι από το ΚΤΕΛ, ώρα 8:45 π.μ.)
Η τιμή εισόδου κάθε επιμορφούμενου στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου , είναι 4 Ε.

Λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει την λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αμύνταιο.
Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε πενήντα πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των εγγραφών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αμύνταιο.

Έως και αύριο οι αποχή των δικηγόρων


Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα:
1.                  Την αποχή των Δικηγόρων της χώρας από τα καθήκοντά τους από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012,

Και τώρα, ο Θεός να βάλει το χέρι του...




Να λοιπόν που έστω κι έτσι, το τρίτο και χειρότερο πακέτο, πέρασε από τη Βουλή και από σήμερα ανοίγει θεωρητικά ο δρόμος για την αποδέσμευση του δανείου των 31,5 δισ. Ανεξάρτητα για πόσο ακόμα θα μας ταλαιπωρήσουν οι δανειστές μέχρι την εκταμίευση της δόσης, η ουσία είναι ότι δεν έχουν πλέον επιχειρήματα για να μας
«βγάλουν από την πρίζα».

Συμμετοχή Δήμου Αμυνταίου στη PHILOXENIA

Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό (εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, οινοποιεία, παραγωγούς τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεις διαχείρισης ελεύθερου χρόνου των επισκεπτών) ότι θα συμμετέχει στην
έκθεση "PHILOXENIA", από τις 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης του Δήμου Αμυνταίου λόγω του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου που διαθέτει.
Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις θέλουν να προβληθούν δωρεάν στη PHILOXENIA, να ενημερώσουν το Δήμο Αμυνταίου μέχρι τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6941558405 (Αντιδήμαρχος Μπάντης Ιορδάνης), 2386350100, 2386350137.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Το Αμύνταιο γιόρτασε τα 100 χρονα από την απελευθέρωση


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του Αμυνταίου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου με τη χορωδιακή συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, στην οποία συμμετείχε και ο ιστορικός – συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, που πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Στην εκδήλωση συμμετείχε αντιπροσωπεία του

Συντηρήσεις σε σχολεία και χώρους πολιτισμού

Εκτεταμένες παρεμβάσεις σε δημόσια κτήρια πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του Δήμου Αμυνταίου. Σύμφωνα με τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ. Τρύφωνα Γεώργου και Στάθη Δεληγιαννίδη, προτεραιότητα στις παρεμβάσεις του Δήμου έχουν τα σχολεία, ενώ παρεμβάσεις γίνονται επίσης σε χώρους πολιτισμού και άλλα δημοτικά κτήρια.

Σύλληψη δύο ημεδαπών στη Φλώρινα, για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Χθες (07-11-2012) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα, δύο ημεδαπούς 27 και 24 χρονών, για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ομιλία για τη Γεωστρατηγική Θέση και την οικονομική προοπτική της Φλώρινας





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
                                                                                                          
Φλώρινα, 07-11-2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Φλώρινας, Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Φλώρινας και η  Ελληνική Εταιρία Στρατηγικών Μελετών σας προσκαλούν στην ομιλία για τη Γεωστρατηγική Θέση και την οικονομική προοπτική της Φλώρινας ,
την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12:00
 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου  Φλώρινας  (Νέο Πάρκο).
Ομιλητές:
                α.  Αντιναύαρχος ε.α. Βασίλειος Μαρτζούκος Π.Ν.
                «Γενική τοποθέτηση στην ευρύτερη περιοχή Ελληνικού ενδιαφέροντος».
                β.  Κος Δημήτριος Ζακοντίνος  - Οικονομολόγος
                «Κρίση Πολιτικής και Οικονομίας»
                γ.  Υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος
                «Η Απελευθέρωση της Φλωρίνης. Εκπεμπόμενοι Συμβολισμοί εκατό χρόνια   μετά» .
 
Η  παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

επιστολή του Παντελή Μιντεκίδη με τίτλο: "Αγαπητέ Στάθη"





Αγαπητέ Στάθη,

Αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, αν ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο, θα είναι μια αποφράδα ημέρα για την πατρίδα σου.
Αύριο τελειώνουν τα ψέματα.
Αν αύριο δεν καταψηφίσεις το Μνημόνιο 3, δεν θα έχεις πια κανένα ελαφρυντικό!
Δεν πρόκειται πια να πιάσουν τόπο οι παιδαριώδεις δικαιολογίες:
 «Δεν το διάβασα», 2 μήνες συζητάμε για τα μέτρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ



                                                   
     Φλώρινα 6/11/2012   
          ΠΡΟΣ   M.M.E.
                                                                                                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο σε σχέση με πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή και για την αποκατάσταση της αλήθειας, δήλωσε τα εξής:

Εγκύκλιος Σεβ. Μητροπολίτου & Πρόγραμμα Ελευθερίων



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ 
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ

531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ
Τηλ.: 23850/28.860, FAX: 23850/28.863 
 Ἀριθμ. Πρωτ.: 945
 


                                                                ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2012



ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 61η


Πρός τόν ἱερό κλῆρο
τίς μοναστικές ἀδελφότητες
καί τόν εὐσεβῆ λαό
τῆς Μητροπολιτικῆς περιφερείας μας.

Ἀγαπητά μου πνευματικά παιδιά,
τίς ἡμέρες αὐτές ὁλόκληρη ἡ Μακεδονία μας ἑορτάζει τά 100 χρόνια τῆς ἀπελευθέρωσής της ἀπό τόν τουρκικό ζυγό. Μιά σειρά ἀπό ἐκδηλώσεις πού πραγματοποιοῦνται ἀπό διαφόρους φορεῖς ἔχουν ὡς σκοπό νά ἀφυπνίσουν τήν ἱστορική μνήμη, νά 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ




ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

ΠΥΣΔΕ    ΦΛΩΡΙΝΑΣ           ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ   160        
ΚΑΠΑΡΟΣ ΒΑΓΓ. ,
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΟΥΡΕΜΠΑΝΑΣ ΑΛΕΞ.

ΔΑΚΕ                          147      
ΜΟΥΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ. ,
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ  ΣΤΕΛ.

ΠΑΣΚ                          129
ΕΣΑΚ                              1

ΑΠΥΣΔΕ Δ . ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΑΚΕ         148
ΣΥΝΕΚ      130
ΠΑΣΚ        130
ΕΣΑΚ          18

ΚΥΣΔΕ
      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ                                                                             6          1,46%
      ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ   ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ                           9          2,19%
      ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.                                                                                  124       30,17%
      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΔΗΑΡΜΕ)  10         2,43%
      ΕΣΑΚ - ΔΕΕ                                                                                                            17        4,14%
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
            ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ                                                                                            36         8,76%
      ΠΑΣΚ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.                                                                                    89       21,65%
      ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -
       ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  -      ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Δ.
            ΓΛΗΝΟΣ» - ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ)
                                                               100         24,33%
      ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε.               20          4,87%

EΝΑΡΞΗ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



                        ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς για το Τμήμα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά, όπως συνηθίζεται, με επιτυχία την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012, το πρωί με την παρουσία των μελών του Τμήματος και την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, στο 6ο χιλιόμετρο του δρόμου από τη Φλώρινα προς τις