Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Παπαϊορδανίδης: «Προσέξτε πως εννοούνται στην Π.Δ.Μ. οι μηδενικές δαπάνες για δημόσιες σχέσεις»


Το σχόλιό του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Δακή περί των μηδενικών δαπανών σε δημόσιες σχέσεις από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, παρέθεσε ηλεκτρονικά – μέσω facebook – ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο κ.Γιάννης Παπαϊορδανίδης. Διαβάστε τι έγραψε:

ΕΦΕΤ: Ανάκληση κρουασάν σοκολάτας από την αγορά


 Την άμεση ανάκληση κρουασάν με αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (παρουσία ευρωτίασης) απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία που το διακινεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Η ΕΑΣ Αμυνταίου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στη συνεδρίαση της 17-10-2012, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για την αποκάλυψη και την τιμωρία των συκοφαντών της.
Ειδικότερα, η ΕΑΣ θα προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη, προκειμένου όσοι έχουν κάνει

Εργατικό Κέντρο ΦΛΩΡΙΝΑΣ.Eκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»



Το Εργατικό Κέντρο ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ) θα υλοποιήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ» σε τρεις τριήμερες συναντήσεις (ΠΑΡ-ΣΑΒ-ΚΥΡ) στη ΦΛΩΡΙΝΑ (2-3-4/11/2012,9-10-11/11/2012 και 23-24-25/11/2012) .

Ευχαριστήρια επιστολή του Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής κου Δράμπη Κωνσταντίνου.



Μετά την άκρως επιτυχημένη πραγματοποίηση του Σεμιναρίου Φυσικής Αγωγής, στις  2-10-2012 στην Φλώρινα θα ήθελα να ευχαριστήσω :
1. Τον Δήμο της Φλώρινας για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Το νέο συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με το Ν. 4009/1, ολοκληρώθηκαν  την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 οι διαδικασίες εκλογής του νέου Συμβουλίου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας το οποίο αποτελείται από τους κκ.:

Φλώρινα: Βοσκόπουλος Γιάννης – Στόχος μου να δώσω δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε όλους τους δημότες –



Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (Τρίτη 23/10) το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα με αντικείμενο την δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια των δημοτών μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων των συμβούλων.
Η μείζον αλλά  και ελάσσων παράταξη  συμφώνησαν στην πρόταση του Δήμαρχου κ. Βοσκόπουλου για την δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια με συγκεκριμένο πλαφόν σε όλους τους δημότες, επιχειρήσεις  και καταστήματα.
Τόσο η ΔΕΗ όσο και τα λιγνιτωρυχεία  καταβάλουν τέλος στον δήμο Φλώρινας, που ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια, μέρος αυτών των χρημάτων θα καλύπτει τα ηλεκτρικά τιμολόγια της περιοχής!
Το μέτρο αυτό θα ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες από την δυσβάστακτη οικονομική δυσχέρεια που περιήλθαν εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, θα δώσει την καλύτερη λύση στο μείζον θέμα της θέρμανσης… με τον πλέον ανέξοδο τρόπο στους κάτοικους του νομού, σε ένα νομό που ο χειμώνας διαρκεί έξι μήνες τουλάχιστον!
Ακόμα περισσότερο θα δώσει κίνητρα σε επενδύσεις στον νομό Φλώρινας, γνωρίζοντας  εκ των προτέρων οι επενδυτές πως θα έχουν ένα μεγάλο πάγιο εξόδων δωρεάν!!!

Συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων στην κινητοποίηση των φορέων και σωματείων

Συμμετοχή στην κινητοποίηση των φορέων και των σωματείων της Φλώρινας για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης αποφάσισαν τα Δ.Σ. των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων της Δ.Ε. Φλώρινας.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για εισαγωγή κοκαΐνης

Χθες (23-10-2012) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής

Απέχουν αύριο οι δικηγόροι της Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας σε σημερινή συνεδρίασή του, έχοντας υπόψη και την χθεσινοβραδινή σχετική απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την κήρυξη αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους την Πέμπτη 25-10-2012, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις

Ολική Επαναφορά (Total Recall)

Ο Douglas Quaid έχει εγκλωβιστεί σε μια βαρετή ζωή: δουλεύει στη γραμμή συναρμολόγησης ενός εργοστασίου και είναι παντρεμένος με τη Lori, μια πανέμορφη γυναίκα που αγαπάει τόσο ώστε να έχει επαναλαμβανόμενα όνειρα με άλλη.

Έργα ΕΣΠΑ στο Αμύνταιο

Τρία νέα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Αμυνταίου, καθώς δόθηκε η τελική έγκριση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Δακή για την υπογραφή των συμβάσεων με τους αναδόχους που προέκυψαν από τους διαγωνισμούς.

Αγιασμός στο παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα, παραμονή της εορτής του Αγίου Δημητρίου

Ο Φ.Ο.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου2012 και ώρα 5.00 μ.μ. παραμονή της εορτής του Αγίου Δημητρίου θα τελεστεί αγιασμός στο παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα.(Φ.Ο.Ο.Φ.)
Παρακαλούμε μέλη και φίλους του Φ.Ο.Ο.Φ. να παραστούν στον αγιασμό.

Έγκριση της δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση παλαιού γυμνασίου Βεύης»

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή η δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση παλαιού γυμνασίου Βεύης», συνολικού προϋπολογισμού 1.343.697,47 €.

Άκαρπη για μια ακόμη φορά η διαδικασία για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Φλώρινας

Άκαρπη για μια ακόμη φορά η διαδικασία για την εκλογή του συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Φλώρινας. Ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και από τη μειοψηφία μόνο η κ. Κωτσαλίδου, δηλαδή 19 σύμβουλοι σε σύνολο.
Η απόφαση της μείζονος και της ελάσσονος μειοψηφίας να μην ψηφίσουν πρόσωπο για το θεσμό αυτό, προκάλεσε ένταση κατά τη συνεδρίαση και πριν την ψηφοφορία.
Οι υποψήφιοι ήταν ο κ. Ναλπαντίδης, η κ. Κηπουροπούλου , η κ. Κουτουράτσα  και η κ. Σαπουντζή, ενώ ο κ. Σολάκης που ήταν υποψήφιος την προηγούμενη φορά, παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της θέσης αυτής.
Ο κ. Ναλπαντίδης έλαβε και τους 19 σταυρούς, παρόλα αυτά αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα 2/3 των δημοτικών συμβούλων  δεν εκλέχτηκε.

Με μεγάλη επιτυχία έληξε η πρώτη φωτογραφική έκθεση από την Ε.Σ.Αμυνταίου

Με την λήξη της πρώτης έκθεσης του φωτογραφικού τμήματός του συλλόγου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη, εκ μέρους τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο του επιμελητή της έκθεσης κ. Κώστα Παπαιωάννου και των μελών της φωτογραφικής ομάδας, να ευχαριστήσουμε θερμά το κοινό της ευρύτερης περιοχής του Αμυνταίου για την θερμή υποδοχή και την αθρόα

«Αμύνταιο…..η γη των Λιμνών» από το Γυμνάσιο Αμυνταίου

Το Γυμνάσιο Αμυνταίου συμμετείχε στον 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό με την εξαιρετική ψηφιακή εργασία
«Αμύνταιο…..η  γη των Λιμνών» και κέρδισε το βραβείο!

Σκληρή διαπραγμάτευση ΔΕΗ Δήμων για την τηλεθέρμανση

Σε διαπραγμάτευση βρίσκονται οι Δημοτικές επιχειρήσεις Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου με την ΔΕΗ για τις νέες συμβάσεις παροχής θερμικής ενέργειας, μια συζήτηση η οποία ξεκίνησε χθες στην Κοζάνη σε κοινή σύσκεψη των δύο πλευρών στο Κοβεντάρειο.

Τσάι Πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμυνταίου


Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης

Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των φορέων του Νομού Φλώρινας για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και ζητούν από τους πολίτες να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια.

Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Φ. ανακοινώνει πως  η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012, αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.                                                                                                                                                                         Νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκε η Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 στις 19:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ.
Επίσης, το Δ.Σ.  γνωστοποιεί στα μέλη του πως τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00΄ έως 20:30΄

                                                                                                                             Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Φ.

Εργαστήρι Μουσικής Τεχνολογίας και Παραγωγής



Εργαστήρι Μουσικής Τεχνολογίας  και Παραγωγής
Κύκλος μαθημάτων 2012-13


Μουσική τεχνολογία

Η σειρά των σεμιναρίων στην Μουσική Τεχνολογία προσφέρει την κατάλληλη θεματολογία για τη σωστή κατανόηση και χρήση των μέσων και δυνατοτήτων που μας παρέχουν σήμερα οι νέες τεχνολογίες. Οι σπουδαστές μέσα από θεωρητική αλλά και πρακτική κατάρτιση θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν δημιουργικά την μουσική τεχνολογία ώστε να υλοποιούν τις μουσικές τους ιδέες χωρίς περιορισμούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ




 

                       ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
          ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
       ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
                ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
           ΤΗΛ:2385044706/FAX:2385044761
         e-mail: nd@stathiskonstantinidis.gr


Φλώρινα24-10-2012
                                
                                              ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε.                                                 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12.30 μ.μ στο Πολιτικό του Γραφείο.

                                                                                   Από το Πολιτικό Γραφείο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, στο Αμύνταιο η ημερίδα με θέμα «Οι δυνατότητες αντικατάστασης της σόγιας στη διατροφή των αιγοπροβάτων»



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ       
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ταχ.Δ/νση  : Διοικητήριο
                   53100, Φλώρινα
Τηλέφωνο: 23850-54400
FAX         : 23850-54401

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, στο Αμύνταιο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Φλώρινας και του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το Γεωπονικό Σύλλογο Φλώρινα η στοχευμένη ημερίδα με θέμα:
«Οι δυνατότητες αντικατάστασης της σόγιας στη διατροφή των αιγοπροβάτων»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (ορθή επανάληψη) για την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των εκ του Νομού Φλώρινας πεσόντων Εφέδρων Αξκών & Ανθστών το έπος του ’40


 

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ
  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                         ΑΞ/ΚΩΝ & ΑΝΘ/ΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                       ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                     

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξκών & Ανθστών  Ν. Φλώρινας σας προσκαλούν, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:30 να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση που θα αναπεμφθεί στο Μνημείο Εφέδρων Αξκών & Ανθστών (που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Φλώρινας) προς τιμήν των εκ του Νομού Φλώρινας πεσόντων Εφέδρων Αξκών  & Ανθστών  το έπος  του ’40.
Φλώρινα 18/10/2012                                                                                       

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                
                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ                                                          ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ