Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Συμβολαιογράφοι και ΚΕΠ θα εκδίδουν φορολογική ενημερότητα

Αναβαθμίζονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) να δίνει πλέον τη δυνατότητα σε συμβολαιογράφους και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών να εκδίδουν αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας, λύνοντας τα χέρια των φορολογούμενων.

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας


Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μα-κεδονίας κ. Δράμπης Κωνσταντίνος σε συνεργασία με το π. Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Φλώρινας διοργάνωσαν, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της  Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με θέμα:«Θεμελιώδεις αρχές δόμησης του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στις ηλικίες ανά-πτυξης».

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN


Την Κυριακή 14/10/12 στο γυμναστήριο του  Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος  Αγιασμός με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.
Η αίθουσα του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ήταν κατάμεστη και όπως τόνισε η Πρόεδρος του συλλόγου Κα ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ «η εμπιστοσύνη που δείχνεται προς το σύλλογο μας είναι τιμή και χαρά για όλους μας ενώ οι διαδοχικές επιτυχίες του συλλόγου όλο και περισσότερο την αξιοπιστία μας. Η σωστή καλλιέργεια πνεύματος και σώματος έχουν ως αποτέλεσμα τον σεβασμό ,την πειθαρχεία καθώς και την άριστη φυσική κατάσταση.

Στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.)


Σε άριστο κλίμα ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση 2012 όπου μεταξύ άλλων εγκρίθηκε ο απολογισμός του Δ.Σ. για το 2012 και ο προϋπολογισμός για τo 2013. Ενώ τονίστηκε από τους εισηγητές ότι η υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της ΕΟΧ εξασφαλίζει την ολοκλήρωση των προγραμμάτων της για την περίοδο 2013.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ


Με ήττα ξεκίνησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ τους αγώνες τους για το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου 2012-2013. Στον Κυριακάτικο αγώνα στα Γιάννενα ηττήθηκε τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία ομάδα από τον τοπικό σύλλογο με σκορ 4-0.

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων, τα οποία θα λειτουργούν ως ακολούθως:

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 07.30 έως 15.30΄,
την Τετάρτη κατά τις ώρες 14.00΄ έως 22.00΄ και
το Σάββατο κατά τις ώρες 08:00΄ έως 15:00΄.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα Γραφεία Διαβατηρίων, μπορούν οι πολίτες να βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά.

Ανακοινώση για την λειτουργία του γραφείου του για την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.)


 Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία με έδρα τη Φλώρινα, που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (Διοικητήριο), στην οδό Πτολεμαίων 1, ανακοινώνει την λειτουργία του γραφείου του για την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.)
καθημερινά από τις 8.30 π. μ. έως τις 19.00 μ. μ. Τηλέφωνα και φαξ : 2385046385
Καθώς και του Προέδρου Κου Παπαδόπουλου Βασίλη  6974663827
Με τιμή  το Δ.Σ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 18 10 2012 ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

·       ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
·       ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ
Μοναδική ελπίδα είναι η δράση και η αντίστασή μας.
Να βγούμε όλοι στους δρόμους και να συμμετάσχουμε μαζικά στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
(και ΠΟΡΕΙΑ αν το επιτρέψει ο καιρός)
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00π.μ.

Διαρκής αγώνας, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ και τους ΦΟΡΕΙΣ της Φλώρινας, για να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα  μέτρα, για να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης και τρόικας
(ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ).

Μπορούμε να νικήσουμε.
ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ



           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ               
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                      
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας,
 ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,
σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα:

«Οι  δυνατότητες αντικατάστασης της σόγιας
στη διατροφή των αιγοπροβάτων»

που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή  19 Οκτωβρίου 2012
και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου,
με ομιλητή τον κ. Ντότα Δημήτριο  καθηγητή  της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

 

 

 

 




                                             Φλώρινα: 16-10-2012

Ταχ. Δ/νση: Πτολεμαίων 1, ΤΚ 53100, Διοικητήριο
Πληρ: Ραπτόπουλος-Χατζηστεφάνου Κων/νος
Τηλ: 23853-50565
Fax : 23853-50557
Email: naflorina.ktiniatriki@1184.syzefxis.gov.gr



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, εντός του 2012, νέο κύκλο εκπαίδευσης Γεωπόνων και αποφοίτων ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής για την απόκτηση «Πιστοποιητικού Ικανότητας Εφαρμογής της Τεχνητής Σπερματέγχυσης»,

από τις 8 έως 23 Νοεμβρίου 2012,
στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου (Ιωνία Θεσσαλονίκης).

Το  κόστος για κάθε εκπαιδευόμενο ανέρχεται σε 400 ευρώ +ΦΠΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κατηγοριών να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου), στο Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας, έως τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα
Τμήμα Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας: 23850-54540
 
Ο Δ/ΝΤΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΤΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, εντός του 2012, νέο κύκλο εκπαίδευσης Γεωπόνων και αποφοίτων ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής για την απόκτηση «Πιστοποιητικού Ικανότητας Εφαρμογής της Τεχνητής Σπερματέγχυσης», από τις 8 έως 23 Νοεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου (Ιωνία Θεσσαλονίκης).
Το  κόστος για κάθε εκπαιδευόμενο ανέρχεται σε 400 ευρώ +ΦΠΑ.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κατηγοριών να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου), στο Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας, έως τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα
Τμήμα Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας: 23850-54540

Εκδηλώσεις και δράσεις της Π.Ε. Φλώρινας για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας

Οι δράσεις που θα λάβουν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ύστερα από τα αιτήματα των ενδιαφερομένων φορέων, θα πραγματοποιηθούν σε διάφορους χώρους της ευρύτερης περιοχής και θα είναι πολυ - θεματικές (μουσικές, χορευτικές, εικαστικές, εκδοτικές, κλπ.). Κατά το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου προγραμματίζονται:

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Η Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας του 2004 Ιωάννα Χρήστου μας έκανε και πάλι υπερήφανους, κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδος για το 2012.

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και πλημμυρών στην Π.Ε. Φλώρινας



Η ετοιμότητα όλων των φορέων, αλλά και η λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων, ενόψει της χειμερινής περιόδου, εξετάστηκαν στη διάρκεια σύσκεψης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, το πρωί της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Πραγματοποιήθηκε η 2η Δημόσια Διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε η 2η Δημόσια Διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια. Η Διαβούλευση αυτή έχει ως στόχο
τη διευκόλυνση του Δήμου Αμυνταίου στην ανάπτυξη ενός σχεδίου δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια και τον προσδιορισμό έργων που είναι ώριμα να ενταχτούν σε προγράμματα χρηματοδότησης. Στην πρωτοβουλία eReNet συμμετέχουν Δήμοι απο τη Γερμανία, Αυστρία, Κροατία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, ενώ από την Ελλάδα συμμετέχει ο Δήμος Αμυνταίου.

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, σε όλη τη χώρα θα εορταστεί η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου .
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Η λίστα με τις μεγάλες επιχειρήσεις που απαλλάχτηκαν από το χαράτσι

Στην δημοσιότητα δόθηκε σήμερα λίστα με μεγάλες επιχειρήσεις που απαλλάχτηκαν από το χαράτσι μετά την ευνοϊκή ρύθμιση Βενιζέλου. Η λίστα των απαλλαγέντων δεν δόθηκε από κανέναν Υπουργό και από καμιά κυβέρνηση. Και όπως είναι προφανές την συγκεκριμένη είδηση δεν θα την δείτε σε κανένα ΜΜΕ.......

ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ


Μετά από αρκετά χρόνια ήρθε και πάλι κλήση για ποδοσφαιριστή του Νομού Φλώρινας και συγκεκριμένα του παίχτη του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Δημήτρη Κεσίδη στις επιλογές της Εθνικής Παίδων U16. Συγκεκριμένα το fax της ΕΠΟ ανέφερε : Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Θοδωρής Ελευθεριάδης και Νεκτάριος Πανταζής ανακοίνωσαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας U-16 (γεννηθέντες το 1997). Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στις 22/10 (17:30), 23/10 (10:00 & 17:00), 24/10 (17:30) και 25/10 (10:00 & 17:00). Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: 22 & 23/10/2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00π.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 18/10 - 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, καλεί όλους τους πολίτες της Φλώρινας σε μαζική συμμετοχή την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 11:00πμ (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης) στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.