Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πράξη ανακήρυξης νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γεν. Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας


Σύμφωνα με την παράγρ. 3 του άρθρου 8 του Ν. 1486/84, η Πράξη Ανακήρυξης του νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γεν. Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε. όπως εκλέχθηκαν στην 2η ειδική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του  Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. στις 3 Οκτωβρίου 2012, έχει ως εξής:

Οι παίδες είναι εδώ!


Ξεκίνησε η νέα σεζόν για το παιδικό τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου! Η ομάδα ξεκινάει από νέες βάσεις, καθώς μετά
την περσινή σεζόν με προπονητή τον Ζαφείρη Μπεκερίδη,οπού το τμήμα

Ενημερωτική ημερίδα από τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αμυνταίου


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ προσκαλεί τους αιγοπροβατοτρόφους του Δήμου μας, την
Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 μ.μ. σε μία ενημερωτική ημερίδα με το Καθηγητή Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κυρ. Γεώργιο Αρσένο , στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΑΣ Αμυνταίου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ

Αντικαρκινικός έρανος την Τρίτη στην πόλη της Φλώρινας




Ο Δήμος Φλώρινας θα συμμετάσχει την Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012 από τις 09:30πμ στον Ετήσιο Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Έρανο, με σκοπό τη στήριξη του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Η παραπάνω ημερομηνία, αποτελεί ημερομηνία διεξαγωγής του Αντικαρκινικού Εράνου σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Ο έρανος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας με τη συμμετοχή φορέων.
Φλώρινα,  03-10-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τις συγχωνεύσεις ΑΕΙ και το κλείσιμο Τμημάτων




Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τις συγχωνεύσεις ΑΕΙ και το κλείσιμο Τμημάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αθηνά», δηλώνει τα εξής:

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ




ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, 20 χρόνια είμαστε όπου μας καλεί η φύση

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με τη δήλωση του κ. Νικολόπουλου για τη χρηματοδότηση των 35.000 ευρώ στην περιβαλλοντική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ για την αποκατάσταση, ειδική ανατροφή και επανένταξη μικρών ορφανών αρκούδων στο ελληνικό φυσικό περιβάλλον, τον περασμένο Αύγουστο, δηλώνουμε τα εξής:

9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ν.Φλώρινας


Διεθνές Συνέδριο με τίτλο "EDUCATION ACROSS BOARDERS"


Η Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα διοργανώσει στη Φλώρινα (5, 6 και 7 Οκτωβρίου) διεθνές συνέδριο με τίτλο “EDUCATION ACROSS BOARDERS”, με τη συμμετοχή των Παιδαγωγικών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Πανεπιστημίου Fan S. Noli της Κορυτσάς και του Πανεπιστημίου St. Kliment Ohridski του Μοναστηρίου.

ΕΒΕ: Κινητοποιήσεις για προβλήματα επιχειρήσεων


Συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων και Συλλόγων του νομού Φλώρινας με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχείρηση της περιοχής, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Φλώρινας. Κυρίαρχα ήταν τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, το

2η δημόσια διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια (ΣΔΑΕ) του Δήμου Αμυνταίου



Ο Δήμος Αμυνταίου σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην 2η δημόσια διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια (ΣΔΑΕ) του Δήμου Αμυνταίου, η οποία πραγματοποιείται με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και πληροφοριών, την

Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζητά την οικονομική ενίσχυση του δήμου Φλώρινας


Αναφορά προς τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα και Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη κατέθεσε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής

Βραβείο διεκδικούν οι Πρέσπες στην Αυστραλία

Τέσσερις οι υποψήφιοι

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου διεξάγεται στη Μελβούρνη Διαγωνισμός για τη βράβευση φορέων και οργανισμών που έχουν βοηθήσει στη σωστή διαχείριση ποταμών και υγροτόπων σε ολόκληρο το πλανήτη.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ/12

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα.
Μας καλεί να μείνουμε ΟΡΘΙΟΙ ... μας μεταφέρει την αισιοδοξία...
...επιμένει & θέλει να μας εμπνεύσει
με τα τραγούδια των πιο σπουδαίων δημιουργών...