Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Δημάρχου Φλώρινας με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας

Με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Θεοδωρίδη, συναντήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Θεοδωρίδης επισκέπτεται το Δήμο Φλώρινας, από την ημέρα τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

4.400 προσλήψεις στο Δημόσιο



Νέες προσλήψεις εποχικού και μόνιμου προσωπικού ετοιμάζουν διάφοροι τομείς στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του έτους. Πρόκειται για υπαλλήλους σε δήμους, μουσεία, σωφρονιστικά καταστήματα, ΔΕΗ, ΕΚΑΒ, παιδικούς σταθμούς.

2000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΟΧΤΑΜΗΝΗΣ ΔΑΡΚΕΙΑΣ


Πόλο έλξης για χιλιάδες αποφοίτους ΤΕΙ, ΙΕΚ και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνιστά η προκήρυξη 2.000 θέσεων τεχνικού και

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας


Η Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας (Παράρτημα Αμυνταίου) ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για φοίτηση στο σχολικό έτος 2012 – 2013, θα γίνονται δεκτές μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2012.

Άννα Γαλανού - Βιβλιοπαρουσίαση των έργων της "Αντιμέτωποι με το χθες" και "Το παράπονό μου μια κραυγή"

Η συγγραφέας Άννα Γαλανού καλεσμένη της Λέσχης Ανάγνωσης "Venetia" του ΦΣΦ "Ο Αριστοτέλης" και του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας "Ο Άγιος Μηνάς", θα παρουσιάσει τα βιβλία της "Αντιμέτωποι με το χθες" και "Το παράπονό μου μια κραυγή" των

Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου με Υπουργό Ανάπτυξης




Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Πρόεδρο της Μ.Ο.Δ., κ. Μάριο Καμχή, είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα έργα που διεκδικεί ο Δήμος Αμυνταίου προκειμένου να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τοπική οικονομία για την ομαλότερη μετάβαση στη μεταλιγνιτική περίοδο.
Πρόκειται για έργα που αφορούν υποδομές με άμεσο αντίκτυπο στην απασχόληση και τη δημιουργία εισοδημάτων για τους πολίτες της περιοχής μας, για τα οποία έχουν κατατεθεί προτάσεις και ο Δήμος Αμυνταίου διεκδικεί τη χρηματοδότηση για την υλοποίησή τους.
Σήμερα, ο κ. Ιωσηφίδης μεταβαίνει στις Βρυξέλες όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συμφώνου των Δημάρχων, στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος Αμυνταίου.
Αμύνταιο, 18 Σεπτεμβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

4ο Τουρνουά Σκακιού "Νίκος Σαμαράς" - Αποτελέσματα


Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 διεξήχθη το 4ο τουρνουά σκακιού «Νίκος Σαμαράς» που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Ποντοκώμης και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κ.Δ. Μακεδονίας. Πραγματοποιήθηκαν δύο τουρνουά, το πρώτο άνω των

Έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΤΕΕΤ Φλώρινας

Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση της με αριθ. 3539/11-7-2012 ενέκρινε την λειτουργία του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοζομένων Τεχνών με τίτλο:

Απόλυτα επιτυχημένη η φιλανθρωπική εκδήλωση των εθελοντριών


Οι δραστηριότητες του Κέντρου Έρευνας Γενετικής του Καρκίνου, που λειτουργεί από το 2004 στο Φιλώτα, ήταν το αντικείμενο ομιλίας του ιατρού Δρ Ιωάννη Παπασωτηρίου, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι εθελόντριες της Φλώρινας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ.




                              





  Φλώρινα 18/09/12

Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση                 Σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων                                                        
Δήμου Φλώρινας-Δήμου Αμυνταίου  




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Φλώρινας – Δήμου Αμυνταίου συμμετέχει στην Πανελλαδική ημέρα Συμβολικής Κατάληψης των Δημαρχείων.
       Ο αγώνας για μην περάσουν τα νέα μέτρα (νέες μειώσεις μισθών , υποχρηματοδότηση των Δήμων κ.α) χρειάζεται την συμμετοχή όλων μας.
       Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι του Δήμου Φλώρινας να παρευρίσκονται την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10 π.μ. εως 13.00 μ.μ. στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου Φλώρινας και οι συνάδελφοι του Δήμου Αμυνταίου στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου Αμυνταίου για να δώσουν το δυναμικό παρόν, γιατί πλέον η επιτυχία των παρεμβάσεων μας είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ.
                
             ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

-Ο-ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  -Η-ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ            ΜΕΝΗ ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ