Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΟΥΣ.ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΧΟΡΩΔΙΑΣ, ΦΛΟΓΕΡΑΣ 15-6-12 ΑΜΥΝΤΑΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Αμυνταίου, θα κάνει τη γιορτή λήξης των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας της κ. Πετρίνας Ζωγράφου, και της Παιδικής Χορωδίας υπό τη διεύθυνση της κ.Αντρέεας-Μιρέλας Διδασκάλου, με τη συμμετοχή του τμήματος φλογέρας της κ. Γιούλιας Κόπτεβα.

Ξεκινούν οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων τα πεντάμηνα στους Δήμους από 11-6-2012 μέχρι 20-6-2012

Το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.) μετά την έγκριση του ΣτΕ, ανακοινώνει την επανέναρξη των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων για την πρόσκληση ενδιαφέροντος ΚΟΧ 5.304/1/2012 που είχε ανασταλεί προσωρινά λόγω των εκλογών της 6ης Μαΐου, και αφορά στην
πρόσληψη συνολικά τετρακοσίων ενενήντα πέντε (495) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Νομό Φλώρινας, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη

Βοσκόπουλος Γιάννης: Δεσμεύτηκε και το έκανε!


Ο Δήμαρχος Φλώρινας τον προηγούμενο μήνα δεσμεύτηκε σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ Φλώρινας, ότι άμεσα θα αποκαταστήσει τους δρόμους της πόλης που υπέστησαν φθορά από τον παγετό και τις σφοδρές χιονοπτώσεις.
Σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλέον «κακοποιημένη» οδό Μεγαρόμβου, φυσικά σειρά έχουν και όσοι άλλοι δρόμοι χρήζουν αποκατάσταση εξ αρχής!
Τα συγχαρητήρια μας θα πρέπει να δώσουμε στον κ. Βοσκόπουλο, είναι σπάνιο φαινόμενο σήμερα πολιτικοί να κρατάν τον λόγο τους, και μάλιστα τόσο γρήγορα να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους.
 πηγή: