Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Κ.ΣΕΛΤΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Οι μέρες που ξημέρωσαν είναι σίγουρα πιο φωτεινές, οι ανατροπές, που έφερε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, έστειλαν μήνυμα σ’ ολόκληρη την Ευρώπη!
Οι ντόπιοι εντολοδόχοι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων πήραν κι αυτοί το δικό τους μήνυμα, ο δρόμος όμως συνεχίζει να είναι μακρύς και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

«ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2012» ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ


Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα

Η 5Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Φέτος είναι η 5η χρονιά που ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνονται για να προβάλλουν το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης, ως μέσο άσκησης, ως μέσο συμφιλίωσης και γνωριμίας των πολιτών. Στην πόλη μας, το κυκλοφοριακό αποτελεί πλέον

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΙΘΟΞΟΪΔΗ


Αγαπητές φίλες και φίλοι Φλωρινιώτες,
αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συμπαρατάχθηκαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και εμένα ειδικότερα ως υποψήφιο, στον όμορφο και αποφασιστικό αγώνα που δώσαμε στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Ημερίδα ενημέρωσης για την εφαρμογή του Nόμου υπ’ αριθ. 4056 «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλες διατάξεις», θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, στις 11 το πρωί, στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Φλώρινας.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από υπαλλήλους των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας

1 + 1 ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ= 2 ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


1 + 1 Ανοίγματα = 2 Εικαστικές Δράσεις, είναι μια έκθεση μικρών και μεγάλων διαστάσεων εικαστικών έργων που αναρτώνται ως αντικείμενα ενόρασης ικανά να μετατρέψουν κάθε σκέψη σε αισθητική ποιότητα.
Νέοι καλλιτέχνες του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας του

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που με την ψήφο τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την στήριξη και την συμπαράστασή τους. Στη σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο μου δόθηκε η δυνατότητα, για μια ακόμη φορά, να γνωρίσω ανθρώπους και συμπεριφορές, να ακούσω απόψεις και προτάσεις αλλά και να αποκτήσω νέες εμπειρίες.
Είχα πλήρη γνώση, εκ των προτέρων, του κλίματος του πολιτικού περιβάλλοντος και υπήρξε συνειδητή επιλογή η συμμετοχή μου στον εκλογικό συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα αυτή την φορτισμένη περίοδο. Έμαθα πάντα να αγωνίζομαι και έτσι θα συνεχίσω. Ελπίζω και εύχομαι η χώρα μας σύντομα να βρει τον σωστό δρόμο, τον δρόμο της ανάπτυξης, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης. 
07.05.2012
Σωτήρης Βόσδου

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ « Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»


Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14/5 και ώρα 19:00 στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου,με τα εξής θέματα προς συζήτηση:
1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2011
2) Σχεδιασμός δράσεων και έγκριση προυπολογισμού έτους 2012
3) Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/5 στον ίδιο χώρο και ώρα ανεξαρτήτως αριθμού παρευρισκομένων συμφ. με το άρθρο 8 του καταστατικού.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας « Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»
Καλδάνης Κων/νος

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗN ΖΩΗ, Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ


Ομιλία του εικαστικού – εικονογράφου Πασχάλη Δουγαλή στον ΦΣΦΑ
Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» διοργανώνει το Σάββατο 12 Μαΐου ομιλία του εικαστικού – εικονογράφου Πασχάλη Δουγαλή στην Αίθουσα Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του συλλόγου στις 6.00 το απόγευμα.
Ο Πασχάλης Δουγαλής γεννήθηκε το 1970, στην Κοζάνη. Όταν ήταν τεσσάρων ετών, έδειξε μια

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΝΕΑΡΧΟΥ ΔΑΝ(Τ)Η ΠΡΩΗΝ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ


Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», με αφορμή την εκδημία του ΙΩΑΝΝΗ - ΝΕΑΡΧΟΥ ΔΑΝ(Τ)Η, του Φλωρινιώτη Καθηγητή Μουσικής και πρώην Μαέστρου της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου και απηχώντας τα αισθήματα των εκατοντάδων μελών του, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους, τους φίλους, μαθητές και χορωδούς του Μαέστρου, οι οποίοι υπήρξαν οι αποδέκτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Δελτίο τύπου

Οι υποψήφιοι βουλευτές και η Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστούν όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που μας στήριξαν στο νέο ξεκίνημα της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στον γόνιμο πολιτικό διάλογο που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της προεκλογικής μας εκστρατείας. Η αλλαγή του πολικού τοπίου ελπίζουμε να φέρει για τη χώρα και τους πολίτες της μια νέα προοπτική προοδευτικής διακυβέρνησης και ανάπτυξης.

                                                                                              Νομαρχιακή Επιτροπή
                                                                                                 ΔΗΜ.ΑΡ. Φλώρινας