Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

συνάντηση στο Αμύνταιο με τον Υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη

Προεκλογική συνάντηση στο Αμύνταιο με τον Υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, οΠεριφερειάρχης κ. Δακής, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ.Βοσκόπουλος, οι τέσσερεις υποψήφιοι για την βουλευτική έδρα της Ν.Δ. του νομού, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας  και  κάτοικοι του Δήμου Αμυνταίου.
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

«Πρέσπα, βασίλειο γαλήνης…» στο θεματικό κέντρο Πύλης

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πρεσπών σας προσκαλεί στα εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής του Βαγγέλη Ταμουτσέλη με θέμα: «Πρέσπα, βασίλειο γαλήνης…» την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 19:00 στο Θεματικό Κέντρο Πύλης.
Τηλ: 2385051870& 46705.

Οι μαθήτριες του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ειρήνη Δεμερτζή και Μαρία Ξανθοπούλου πήραν Β’ Βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό.




 

Στον 27ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία & Ορχήστρα Νέων) που διεξήχθη στις 27 Απριλίου 2012 στην Αθήνα, οι μαθήτριες Ειρήνη Δεμερτζή και Μαρία Ξανθοπούλου της καθηγήτριας πιάνου κ. Άννιας Χατζησυμεωνίδου, του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, απέσπασαν το Β’ Βραβείο στην κατηγορία Β’ 4 χέρια.

Απογραφή αγροτικών μηχανημάτων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με έγγραφό του ενημερώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπ΄αριθ. Γ3β 296/30687/14-03-12, (ΦΕΚ 841/τΒ/20-03-2012) «Απογραφή αγροτικών μηχανημάτων», επιτρέπεται:

1. Η ταξινόμηση των αγροτικών μηχανημάτων που έχουν ήδη τεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά και είναι εφοδιασμένα με εθνική έγκριση τύπου από τη Δ/νση Αξιοποίησης Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Μηχανικού Εξοπλισμού, μέχρι τις

Ενημέρωση για το Νόμο 4056/2012 που ρυθμίζει τις άδειες των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Πασχάλη Χαρούμενου, ενημερώνουμε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν ημερίδες ενημέρωσης για την
εφαρμογή του Nόμου υπ’ αριθ. 4056  «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλες διατάξεις».
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από υπαλλήλους των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κάθε Περιφερειακής Ενότητας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και της Γενικής Διευθύντριας Αγροτικής

Ευχαριστήριο προς την κα Δόμνα Ευνουχίδου

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 το Ωδείο Δράμας με την πλήρη ορχήστρα και τη χορωδία του μας χάρισε μια πολύ όμορφη μουσικά βραδιά, μετά από ενέργειες που έκανε η κ. Ευνουχίδου λίγο πριν την αιφνιδιαστική παραίτησή της, όπως τόνισε και ο καλλιτεχνικός Δ/ντης του κ. Αγγελος Φιλίππου.
Η αίθουσα πλημμύρισε από υπέροχες γνωστές μελωδίες εκτελεσμένες με επαγγελματικό τρόπο από μικρά παιδιά, σε μια αίθουσα σχεδόν άδεια από κόσμο, απουσία των παιδιών του δικού μας Ωδείου, των αρχόντων και του Δ.Σ. του Ωδείου.
Αισθάνομαι την ανάγκη ως γονέας του Ωδείου και ως Φλωρινιώτισσα να την ευχαριστήσω για όλα αυτά που μας πρόσφερε κατά τη διάρκεια της θητείας της ως καλλιτεχνικής

Απάντηση του Σ. Βόσδου στο ρεπορτάζ του zougla.gr

Σχετικά με την ανάρτησή σας (αναδημοσίευση) του ρεπορτάζ του zougla.gr με θέμα: «Η ομάδα των «κουμπάρων» καίει τον Σαμαρά» στο οποίο μεταξύ των άλλων περιέχεται και απόσπασμα παλαιότερης δημοσίευσης της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» με αναφορά στο όνομα του κ. Σωτήρη Βόσδου σας στέλνουμε σχετική επιστολή με ημερομηνία 17 Ιουνίου

Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων στη Φλώρινα

Υπουργική Απόφαση υπέγραψε η Υφυπουργός Παιδείας Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου που αφορά σε Υποβιβασμούς, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων. Στη Διεύθυνση Π.Ε. Φλώρινας έχουμε τις παρακάτω μεταβολές.

Συγχωνεύσεις από το σχολικό έτος 2012-2013:
  • 2/θ Δημ. Σχολ. Παλαίστρας και 7/θ Δημ. Σχολ. Αμμοχωρίου σε 7/θ Δ.Σ. Αμμοχωρίου.
  • 1/θ Δημ. Σχολ. Ανταρτικού και 6/θ Δημ. Σχολ. Αγ. Γερμανού σε 6/θ Δ.Σ. Αγ. Γερμανού.
  • 1/θ Δημ. Σχολ. Κρυσταλλοπηγής και 2/θ Δημ. Σχολ. Γαύρου σε 2/θ Δ.Σ. Γαύρου.
  • 1/θ Νηπ. Σίμου Ιωαννίδη και 5ο 2/θ Νηπ Φλώρινας σε 5ο 2/θ Νηπ Φλώρινας.
Καταργήσεις από το σχολικό έτος 2012-2013:
  • 1/θ Νηπ. Ασπρογείων.
  • 1/θ Νηπ. Ανταρτικού.

Επιστολή Ν.Τουλίκα για την παραίτηση της Δ.Ευνουχίδου

Η παραίτηση της κ. Ευνουχίδου από την διεύθυνση του Ωδείου Φλώρινας αποτέλεσε έναυσμα για την επιστολή μου αυτή με την οποία θέλω να εκφράσω την βαθειά μου λύπη για το γεγονός αυτό, να την ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για τον γιο μου Δημήτρη και θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι πήρε το δίπλωμα του πιάνου μαζί της.
Για το μουσικό ανάστημα της κ. Ευνουχίδου δεν θα  αναφέρω τίποτα, είναι τόσο γνωστή σ’ αυτούς που ενδιαφέρονται για αυτό που ονομάζουμε κλασική μουσική που κάθε αναφορά