Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πρώτη εμφάνιση για το τμήμα kick boxing του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”

Την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει θα κάνει το αγωνιστικό τμήμα kick boxing του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας στο “Ανοιχτό τουρνουά Kick Boxing Light – Πρωτάθλημα Semi Contact”, στον Π. Μηλότοπο Γιαννιτσών την Κυριακή 29/4/2012.

Η ΔΕΗ για το νυχτερινό τιμολόγιο

Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό), με συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00), ότι η ρύθμιση αυτή θα ισχύσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, από 1ης Μαΐου 2012 έως 31ης Οκτωβρίου 2012.

Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα αρμόδια γραφεία ΔΕΗ της περιοχής τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, www.dei.com.gr/ Σπίτι/Οικιακά Τιμολόγια /Οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό) - Γ1Ν.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. Την Τρίτη 1η Μάη, στις 10:30΄ το πρωί, Στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.


   
     Η 1η Μάη είναι η μέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου τιμούν τους νεκρούς της τάξης τους, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ανειρήνευτη πάλη με το κεφάλαιο. Σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη διατρανώνει την απόφαση της να συνεχίσει την ηρωική της πορεία ως το τέλος, ως τη νίκη.
     Το σύστημα της εκμετάλλευσης
, της καταπίεσης, έχει εξαπολύσει θεούς και δαίμονες για να ξεπεράσει την κρίση προς

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου  03  Μαΐου 2012 ημέρα  Πέμπτη  και ώρα  18 :00  σε τακτική συνεδρίαση  σύμφωνα με το άρθρο 95   του Ν. 3463/2006 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:


1.Αίτημα προς την περιφέρεια δυτ. Μακεδονίας για την παραχώρηση δημόσιας έκτασης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στον Δήμο Αμυνταίου Νομού Φλώρινας για την

ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ - ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε από τη περιοχή, η ομάδα των Αυστραλών Βουλευτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας
Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Ιωάννη Πανταζόπουλο. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τιμής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο Ξυνό Νερό του Δήμου Αμυνταίου, για τους πεσόντες Αυστραλούς Νεοζηλανδούς και Άγγλους στρατιώτες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Τη Δευτέρα 30 Απρίλη στις 7.30 μ.μ στην "Οδό Ονείρων" η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Φλώρινας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Κρίση και Ευρώ-Προβλήματα και Λύσεις"
Θα μιλήσει ο Σπ.Μαρκέτος, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ, επίκουρος καθηγητής του Α.Π.Θ

ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΑΤΑΣ & ΟΣΠΡΙΩΝ


H Oμάδα Παραγωγών πατάτας & οσπρίων της ΕΑΣ Αμυνταίου, ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής ότι την Δευτέρα 30/04/ 2012 και ώρα 09:00 -12:00 το πρωί, θα διαθέσει δωρεάν πατάτα από τον χώρο της αποθήκης πατάτας που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Συνεταιριστικής Οργάνωσης  δίπλα στα ΣΙΛΟ.

Με εκτίμηση ,
Για την ΕΑΣ Αμυνταίου
Η Ομάδα Παραγωγών Πατάτας & Οσπρίων

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΤΣΟΣ


Το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας σε σημερινή (27/4/2012) έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή πρόσληψη του κ. Βασιλείου Κίτσου ως Διευθυντή του Ωδείου μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2011 – 2012 και μάλιστα αμισθί.

Το Δ.Σ., γι’ αυτή την απόφαση, έλαβε υπόψη την πρόταση του υποδιευθυντή του Ωδείου, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή κατατέθηκαν

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΠΙ Τῌ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙ ΤΗΣ Υ.Θ. ΠΕΛΑΓΟΝΙΤΙΣΣΗΣ ΕΝ Τῼ Ι. ΝΑῼ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ


v Σάββατο 28 Ἀπριλίου 2012, ὥρα 7.00μ.μ.
Πανηγυρικός Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός μετ’ Ἀρτοκλασίας καί Θ. Κηρύγματος. Μετά τό πέρας τοῦ Ἑσπερινοῦ θά ἀκολουθήση λιτάνευσις τῆς ἱ. είκόνος. 

v Κυριακή 29 Ἀπριλίου 2012, ὥρα 7.00-10.30μ.μ.
Ὄρθρος καί πανηγυρική Ἀρχιερατική Θ. Λειτουργία κατά τήν ὁποίαν θά λάβη χώρα ἡ χειροτονία εἰς Πρεσβύτερον τοῦ Διακόνου Χριστοδούλου Παπαδοπούλου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΗ. ΤΕΤΑΡΤΗ 2/5/2012, ΣΤΙΣ 9:00΄ Μ.Μ., ΣΤΟ «ΓΙΑΖΙ».




Θα μιλήσει και θα συζητήσει με τη νεολαία 
ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ στο Ν. Φλώρινας Ορέστης Βέρτκας.
Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Νέα - νέε.
     Κοίτα μακριά! Το σίγουρο μέλλον είναι να περπατήσεις το δρόμο όπου η εξουσία θα βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του μόχθου.
     Κοίτα μπροστά! Σε όσα δικαιούσαι και έχεις ανάγκη! Στο δικαίωμα σου για σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα, υγεία και ασφάλεια, στο δικαίωμα σου να ονειρεύεσαι!

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η του ΚΚΕ για την προεκλογική συγκέντρωση στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ


Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αμύνταιο, ενόψει των εκλογών της 6ης Μάη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  30/4/2012, στις 11:00΄ το πρωί, στην πλατεία αγοράς.

Θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Μανώλης Βογιατζής.  

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ

Επίσκεψη για την προώθηση της συνεργασίας και ανταλλαγή τεχνογνωσίας πραγματοποίησε το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων Ελλάδας στην Πολωνία.
Η Ελληνική αντιπροσωπεία, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο του Δικτύου και Δήμαρχο Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη, τον Αντιπρόεδρο και Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Παναγιώτη Μπούρα, την Δήμαρχο Εορδαίας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κα Παρασκευή Βρυζίδου και τους συνεργάτες τους, επισκέφθηκε την Περιφέρεια Wielkopolska και είχε συναντήσεις με τον

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 100 ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 100 ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
του
Δημήτρη Καζάκη
Α. Απεγκλωβισμός από το ευρώ και την ΟΝΕ το ταχύτερο δυνατό και επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα. Όσο η χώρα βρίσκεται υπό το καθεστώς του ευρώ είναι υποχρεωτικά εκτεθειμένη στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις επιδρομές της Διεθνούς κερδοσκοπίας, είναι παντελώς