Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΧ, ΝΤΟΡΙΤΑ ΝΤΟΡΙΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!!




 Τελικά νάμαστε, η Ντορίτα ξαναχτύπησε. Τι;
Απλά τα πράγματα. Ζήτησε περίπου 100.000,00 € (εκατό χιλιάδες ευρώ), από τον Βόσδου για να του κάνει τον προεκλογικό αγώνα;
Ακόμα δε γεννήθηκε Γιάννη τον βαφτίσαμε;
Δεν της τα έδωσε;
Παρακάτω διαβάστε το σχόλιο της.
Δηλαδή από Αλτίνη, Στρατάκη και Κωνσταντινίδη τα πήρε;
Ρε μήπως έκανε και εταιρία με δαύτους; Ρωτάμε;
Μήπως έχει και άλλα το πακέτο μέσα;
Άρε Σωτηράκι σαν το Βοσκόπουλο την πάτησες.
Κάνε τουλάχιστον καμιά αγαθοεργία ίσως αποδώσει.


( Σ. Βόσδου: Ζήτω η Ν.Δ.!!!

2:47 μ.μ.
Μαθαίνουμε ότι ο Σωτήρης (Σώτος) Βόσδου, που ενδιαφέρεται να εκλεγεί βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., έχει ήδη έτοιμα τα προεκλογικά του έντυπα. Αληθεύει Σώτο; Επίσης μαθαίνουμε ότι η ΝΟΔΕ

ΕΥΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



                                                                          
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
Φλώρινα, 03-04-2012

Δελτίο Τύπου

Στην ευρεία τεχνική σύσκεψη για την πορεία των έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας- Θράκης 2007-2013, συμμετείχε τη Δευτέρα 02 Απριλίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, παρουσία

Υποβολή υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ του ν. Φλώρινας


Μεγάλη έκπληξη για τη Φλώρινα υπήρξε η υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ της κ.  Σοφίας Ηλιάδου-Τάχου , καθηγήτριας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας με μεταγραφή από τη Ν.Δ (όπου διετέλεσε Γεν. Γραμματέας ΝΟΔΕ Ν.Δ Φλώρινας) και υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Δήμου Φλώρινας , με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του κ. Αιμίλιου Ασπρίδη, η οποία πήρε περίπου 150 ψήφους. Πιστεύουμε ότι στις Βουλευτικές θα σαρώσει!!!!
Άραγε αποσκοπεί σε κάτι;

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΖΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Απριλίου στις 7.30 ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Η Λέσχη Ανάγνωσης «Venetia» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» και οι εκδόσεις «Πατάκη» προσκαλούν τους φίλους του βιβλίου την Παρασκευή 6 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό με αφορμή το νέο του βιβλίο «Ανεμώλια», το οποίο έλαβε το

ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»


O Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τιμώντας τη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Συλλόγου ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ, διοργανώνει και φέτος τη «ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟ ΤΕΛΕΤΗ» που ως σκοπό έχει τη βράβευση της μάθησης και της προόδου στα γράμματα.
Στη διάρκεια της τελετής θα τιμηθούν οι πρώτοι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής.


Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, την Κυριακή 8η Απριλίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει, ο Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Γρούιος.
Θέμα της ομιλίας του θα είναι η «Εκπαίδευση και Δημιουργικότητα: Προϋποθέσεις Συνύπαρξης»
-------------------------------
Ο Γιώργος Γρούϊος είναι Καθηγητής Κινητικής Συμπεριφοράς στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής στο Εργαστήριο Μάθησης και Ελέγχου της Κίνησης στο προαναφερόμενο πανεπιστημιακό Τμήμα. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα τα τελευταία χρόνια εστιάζονται στο επιστημονικό πεδίο της νευροψυχολογίας και ειδικότερα στη λειτουργική ασυμμετρία των εγκεφαλικών ημισφαιρίων σε γνωστικές, αντιληπτικές και κινητικές λειτουργίες. Έχει γράψει και έχει παρουσιάσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, αντίστοιχα. Έχει διδάξει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ελληνικών, ευρωπαϊκών και αμερικάνικων πανεπιστημίων. Είναι πρόεδρος της Ψυχολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

Διήμερη επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Γερμανίας στο Δήμο Αμυνταίου

Διήμερη επίσκεψη στο Δήμο Αμυνταίου πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Hoelscher-Obermaier, προσκεκλημένος του Δημάρχου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη.
Στόχος της επίσκεψης του
Γερμανού Προξένου και των συνεργατών του είναι η γνωριμία με την περιοχή, έτσι ώστε να διερευνηθούν οι

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ

Σήμερα Δευτέρα 2-4-2012 στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Σωτήρης Βόσδου ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.
Ο λόγος;
Μάλλον η υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Νομού Φλώρινας.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Φλώρινα 2/4/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντινίδης Στάθης, σχετικά με τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έστω και αργά υπάρχει μια κινητικότητα και κατατίθενται προτάσεις για να δοθεί λύση στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών με τη δημιουργία κέντρων κράτησης. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την προσπάθεια παρατηρείται η προχειρότητα στη λήψη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ κ. ΔΟΜΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΜΑΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ

WOLFGANG AMADEUS MOZART
 (1756-1791)
Μ ύ θ ο ι  &  Α λ ή θ ε ι ε ς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


To Σάββατο 7 Απριλίου 2012, ώρα 7 μ.μ. το βράδυ, στην αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, ο μουσικολόγος, πιανίστας και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Δρ. Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος θα κάνει μία πολυμεσική (multimedia) παρουσίαση με θέμα «Wofgang Amadeus Mozart: Μύθοι & Αλήθειες για τη Ζωή και το Έργο του».

Ποιος ήταν ο Μότσαρτ; Πώς το παιδί-θαύμα – που ξεκίνησε να συνθέτει στα πέντε του και ως τα δέκα είχε ήδη ολοκληρώσει την πρώτη περιοδεία του στις μεγαλύτερες αυλές της Ευρώπης,