Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Τις Άγιες μέρες του Πάσχα, πολλοί συνάνθρωποι μας περνούν μονοί αυτές τις μέρες προσευχής και ψυχικής αγαλλίασης. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ πάντα πρώτη σε κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε συνεργασία με το σύλλογο σπουδαστών ΤΕΙ Φλώρινας καθημερινά 12.00 – 14.00 συγκεντρώνει υλικά αγαθά (τρόφιμα - ρούχα κ.λ.π) τα οποία θα διατεθούν στο γηροκομείο Φλώρινας.
Όλοι μαζί ας δώσουμε ένα χαμόγελο σ’ αυτούς τους ανθρώπους, αυτές τις Άγιες μέρες και ας τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνοι.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ


Την Κυριακή 18 Μαρτίου διεξήχθη η Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, η οποία ενέκρινε ομόφωνα τα πεπραγμένα του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου και, στη συνέχεια, εξέλεξε το νέο Δ.Σ. της αμέσως επομένης τριετίας.
Υποψήφιοι για 9 θέσεις του Δ.Σ. ήσαν 15. Το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής διαπιστώνει ότι ψήφισαν 453 εταίροι. Έγκυρα ψηφοδέλτια 452.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται, κατά σειράν επιτυχίας ανάλογα με τους σταυρούς προτιμήσεως, οι ακόλουθοι 9 πρώτοι:

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Θεσσαλών & Φίλων του Ν.Φλώρινας. Τα νέα μέλη που το απαρτίζουν είναι τα ακόλουθα:

  1. Οικονόμου Αγαθή (Πρόεδρος)
  2. Ζάχου Ιωάννα (Αντιπρόεδρος)
  3. Κουρεμένου Ειρήνη (Γραμματέας)
  4. Θεοχάρη Μαρία (Ταμίας)
  5. Πουλαράκη Αικατερίνη (Μέλος)
Το νέο Δ.Σ, κατόπιν συνεδρίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Συλλόγου, προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες:
α) στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων οι οποίοι είναι

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 14ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 14ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, στις 8:30 μμ.
Είσοδος Ελεύθερη



Πέντε οργανώσεις της Κοζάνης συντονίζονται και προβάλουν ένα κορυφαίο πρόβλημα  του πλανήτη
Με αφορμή την παγκόσμια μέρα νερού πέντε οργανώσεις συνεργαζόμαστε με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα διαχείρισης ενός πολύτιμου φυσικού πόρου, του νερού.
Η υπερκατανάλωση και η σπατάλη του νερού, η λειψυδρία,  η μείωση των υδάτινων αποθεμάτων που προκαλούν οι κλιματικές αλλαγές και η αποψίλωση των δασών, καθώς και ή ρύπανση, υφαλμύρωση και καταστροφή των υδάτινων αποδεκτών είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες χώρες. Μεταξύ τους και η Ελλάδα, η οποία εκτός των άλλων  υστερεί σημαντικά και στα θέματα εφαρμογής των κοινοτικών οδηγιών, ελέγχων και ελεγκτικών μηχανισμών
Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Κοζάνης, η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης το Εμπορικό και

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ


Συντόμευσε τὸ λόγο σου ὃσο μπορεῖς.
Βάζε τὴ λέξη ὁλόκληρη, βέβαια, μιὰ ποὺ ἀλλιῶς
δὲν κατορθώνεται ὁ διαρκὴς λόγος. Ἀλλά,
πάντως, συντόμευε. Γιατὶ δὲν περιμένει ὁ ἣλιος. Κι οἱ λίγες ὧρες ποὺ σοῦ μένουν δὲ χωροῦν πολλὰ ποιήματα.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ Nικηφόρος ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ (1912-1991)
Στη Βιβλιοθήκη του Λαιμού στις Πρέσπες θέλουμε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Μέρα της

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη περσινή παράδοση της βραδιάς ποίησης η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου τιμώντας την παγκόσμια ημέρα της ποίησης, σε συνδιοργάνωση με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α, το 3ικαστικό 3ργαστήριο Ζωγραφικής  της Φλώρινας (συντονιστής ο εικαστικός Χάρης Κοντοσφύρης) και το μουσικό γυμνάσιο Αμυνταίου διοργανώνει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στα προνοιακά επιδόματα της Π.Ε. Φλώρινας, η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας η οποία και έχει την ευθύνη για όλη την Π.Ε. Φλώρινας, γνωρίζει τα εξής:

Το σύνολο των δικαιούχων που λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα ανέρχεται σήμερα στους 1066, πλην των αιτήσεων οι οποίες δεν έχουν ακόμα εξεταστεί.   Τα δε επιδόματα τυφλών λαμβάνουν 329 δικαιούχοι.
Οι δικαιούχοι κρίνονται με βάση τις αποφάσεις των υγειονομικών επιτροπών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2011, συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας  κ. Γιάννη Βοσκόπουλου με τη Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας.  Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα χρέη  προηγούμενων ετών  και ο τρόπος
πληρωμής αυτών. Έγινε ενημέρωση  για τα ποσά που θα

Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.ΝΕ.Φ.


Φλώρινα, 21 Μαρτίου 2012


Θέμα: «Δελτίο Τύπου»



Η Κάρτα Μέλους από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. τίθεται σε λειτουργία!

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) σε μια προσπάθεια να τονώσει την τοπική αγορά αλλά και να ελαφρύνει κατά ένα ποσοστό το κόστος των καθημερινών δαπανών των πολιτών της Φλώρινας ανέλαβε την πρωτοβουλία της έκδοσης ειδικής εκπτωτικής κάρτας σε συνεργασία με

«ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»


Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια που συνδιοργανώνουν σε Αμύνταιο και Φλώρινα το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και η Ε.ΚΑΤ.Ο. (Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση) Φλώρινας, ως εξής :

·         Στο Αμύνταιο συμμετέχουν οι μαθητές της Ε’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου μαζί με τον Δήμο Αμυνταίου και την Τροχαία Αμυνταίου, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 12.00 μ στην Πλατεία Αγίων Κων/νου και Ελένης.
·         Στη Φλώρινα συμμετέχουν οι μαθητές της Στ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Φλώρινας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 12.15 μμ στον κύκλο μπροστά από το 3ο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ‏: ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ....


ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΗΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ,ΕΕ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΣΤΗΚΑ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΠΡΟΝΟΙΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ  
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ-ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ 5ΟΥ Π.Τ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα πρακτικά της 28ης / 23-02-2012 συνεδρίασης η σύνθεση της Τοπικής Διοίκησης του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας έχει ως εξής:

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ


Στη σύσκεψη, εξετάστηκαν τα αναγκαία προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα για την  φετινή θερινή περίοδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Πρόδρομος Ασλανίδης, οι αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ. Αθανάσιος Μπέλτσος, Αμυνταίου κ. Αργύρης Βολιώτης και Πρεσπών κ. Ιωάννης Γεωργιάδης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. Παναγιώτης Λιθοξοΐδης, ο υποδιοικητής της Π.Υ. Φλώρινας κ. Ιωάννης Μιαούλης, ο υποδιοικητής της Π.Υ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ««ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ»


Από τη Δ/νση Αγρ. Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φλώρινας ανακοινώνεται ότι  οι  κάτοχοι  αγροτικών  ζώων  που  διατηρούν  τις  σπάνιες  φυλές   Πίνδου  για  τα  άλογα,  Ελληνικό  Βούβαλο  και  την  Ελληνική  Βραχυκερατική   για  τα  βοοειδή  και  τα  πρόβατα  Πελαγονίας,  μπορούν  να  κάνουν  αιτήσεις   από  19/3/2012  έως  4/5/2012  για  να  ενταχθούν   στη Δράση 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013   του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Πληροφορίες  μπορείτε  να  πάρετε   στις  έδρες  των   Δήμων,  στις  Ενώσεις  Αγροτικών 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Την περιοχή του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκαν μέλη του Συλλόγου «Νεανική Επιχειρηματικότητα Θεσσαλονίκης» μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου, κ. Ιορδάνη Μπάντη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κτήματος Άλφα, όπου είχαν και συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τα μέλη της Ομάδας Δημιουργίας των νέων επιστημόνων της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Ενημέρωσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στη Νίκειο Σχολή και

ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή ορίζεται αύξηση του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης που καταβάλλεται στους Νομούς Φλώρινας, Κοζάνης και Αρκαδίας από 0,4 σε 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών της ΔΕΗ ΑΕ.
Η αύξηση αυτή είναι αποτέλεσμα την έντονης πίεσης που έχουν ασκήσει οι Δημοτικές Αρχές των λιγνιτικών περιοχών το τελευταίο ένα και πλέον έτος, με σαφές αίτημα τη δραστική αύξηση του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης.
Όμως, αν και ποσοστιαία η αύξηση αντιστοιχεί στο 25% των πόρων που ελάμβαναν οι λιγνιτικές περιοχές μέχρι το 2010, δεν είναι ικανοποιητική, καθώς το

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ!


ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ 0-1
ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ.
ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ.
Ήταν 2003 όταν ο Φιλυριακός έπαιξε για τελευταία φορά στο Γήπεδο Αμμοχωρίου. Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 ο Φιλυριακός αγωνίστηκε ξανά στο ίδιο γήπεδο και όχι στο Π.Α.Κ αφού το τελευταίο ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο από τις χιονοπτώσεις των 2 τελευταίων μηνών. Ο αγώνας με τις Πιερίδες Μούσες δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο Φιλυριακός. Οι

6o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»


Οι ακόλουθοι φορείς:
-Παιδαγωγική Σχολή (Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
-Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση(ΕΤΠΕ)
-Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Περιφ. Ενότητας Φλώρινας (ΣΕΠΦ)
με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων (Α.Π.: 38193/Γ7/30-03-2011)
Στο συνέδριο θα παρευρεθούν ως επίσημοι προσκεκλημένοι και θα παραθέσουν κεντρικές ομιλίες οι:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΑΣ – ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ


Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Εργαζόμενοι στους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου
Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές του συλλόγου για νέο Δ.Σ. και αντιπροσώπους στην
ΠΟΕ-ΟΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΑΣ-ΟΤΑ)
Δίνουμε τέλος στην αποδιοργάνωση και την ηττοπάθεια
Παλεύουμε για αγωνιστικούς Συλλόγους, παρόντες στις διεκδικήσεις των συναδέλφων