Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- παράρτημα Φλώρινας, που διοργάνωσε η τοπική νομαρχιακή επιτροπή στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΙΘΡΙΟ»
Σε ένα
όμορφο περιβάλλον με τις μελωδίες του «Μικρού  Διαλλείματος» οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν  μια  χαλαρή μουσική βραδιά.
Από το blog  ΑΝΑΠΟΔΟΙ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΘΥΜΑΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΕΣΠΩΝ



Tην Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012, οι φύλακες του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πρεσπών εντόπισαν στη χαράδρα του Αγίου Αθανασίου Καρυών ένα δηλητηριασμένο ελληνικό ποιμενικό έπειτα από καταγγελία κτηνοτρόφου της περιοχής. Οι περιπολίες των φυλάκων συνεχίστηκαν, και την Τρίτη 6 Μαρτίου εντοπίζεται στην ίδια περιοχή ένας δεύτερος δηλητηριασμένος ποιμενικός και κομμάτια δηλητηριασμένου λίπους.
Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στον κατάλογο των δηλητηριασμένων ζώων προστίθεται και μια αλεπού.
Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν στο Εθνικό Πάρκο Πρεσπών. Συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου του 2011, κτηνοτρόφος βρήκε στην περιοχή γύρω από το μαντρί του, μεταξύ Λευκώνα και Πλατέως, δύο από τους ελληνικούς ποιμενικούς του νεκρούς

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ



Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:00΄ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών, με τα παρακάτω θέματα:
1.                                     Έγκριση χορήγησης άδειας χρήσης Μουσικής  στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, της Τάπα Δήμητρας στην Τ. Κ. Αγίου Γερμανού. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. ).
2.                                     Έγκριση πραγματοποίησης κεντρικής εκδήλωσης  και ψήφιση δαπάνης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ. Σ. ).

Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ



Το Δήμο Πρεσπών επισκέφτηκε ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, συνοδευόμενος από το σύμβουλο μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Γεώργιο Ανατολίτη, όπου συνάντησαν το Δήμαρχο Βασίλειο Τσέπα και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Γεωργιάδη και Στέργιο Νόνα. Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν πρόταση για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, τον ερχόμενο Μάιο, στο Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας μετά τη συνάντηση, δήλωσε:
«Είναι μεγάλη τιμή η επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στις Πρέσπες.  Ο Δήμος μας θα εξετάσει όλες τις

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ





Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010
Ημέρα σημαδιακή για πολλούς  λόγους, άρα δεν είναι τυχαία η επιλογή της από μια ομάδα, όπως ακούγεται, που θέλει να το παίξει επαναστατική, και  να ελέγχει τον ηλεκτρονικό τύπο της Φλώρινας, αλλά και να καυτηριάζει τον έντυπο τύπο σε ότι δεν της αρέσει, ή είναι εις βάρος της. Αλλά το άσχημο είναι ότι ξεκίνησε έναν κίτρινο πόλεμο κατά συγκεκριμένων ανθρώπων, ακολουθώντας τα βήματα της ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ και του florine@  χωρίς να περιοριστεί μόνο σε αυτό, αλλά να προχωρήσει και σε συνεργασίες μεταξύ τους, ώστε η ΛΑΣΠΗ να πέφτει μπόλικη για να μην προλαβαίνει να ξεπλένεται. Τελευταία και το ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ έχει αφομοιωθεί από την ομάδα αυτή και ειδικά

Σοβαρότατη καταγγελία σήμερα από ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.


 
Αληθεύουν όσα γράφονται στο  ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, με ημερομηνία Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012, ότι Δημοτικό Δίκτυο Ιντερνέτ HOTSPOT KAFKASOU εξαπατήθηκε η πρώην ΤΕΔΚ η γνώριζε;
Τι εννοεί, τα άρπαξαν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί; ποιος από τα δύο συνεταιράκια που ήσαν Πρόεδροι της ΤΕΔΚ; Ο Αιμίλιος Ασπρίδης ή ο Δημήτριος Ηλιάδης ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης; Εδώ θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις, που; από ποιόν; ας το ψάξουν οι αρμόδιοι, γιατί τα λεφτά είναι πάρα πολλά. Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα.