Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2012 Παρασκευή 31 Αυγούστου και Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου


                                                                                    
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 02-09-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012». Έτσι την Παρασκευή 31 Αυγούστου, οι δημότες μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στις 8.30 το βράδυ στην περιοχή του Αγ. Νικολάου στο γήπεδο απέναντι από το Ζωολογικό Κήπο  ένα ηπειρώτικο πανηγύρι με παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου «Η Ολυμπιάς», με τη συμμετοχή του Ηπειρώτη ερμηνευτή Σάββα Σιάτρα και της Έλλης Κοσμά στο τραγούδι, ενώ στις 9.00 στο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου έλαβε χώρα συναυλία με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από το μουσικό συγκρότημα «ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ», που απαρτίζεται από νέους Φλωρινιώτες καλλιτέχνες.
 Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου είχαμε συνέχεια των  εκδηλώσεων στην πλατεία Γ. Μόδη στις 8 το βράδυ με αγώνες επίδειξης και ανοιχτό Τουρνουά πινγκ- πονγκ του Συλλόγου «ΣΑΡΙΣΕΣ» ενώ η βραδιά έκλεισε στις 
9.00 το βράδυ με την Παμμακεδονική συνάντηση παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα, όπου στο τέλος της εκδήλωσης χορευτές και παραβρισκόμενοι έγιναν ένα στο χώρο του Νέου Πάρκου. 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου